Öncelikle Merhaba.
Arkadaslar Ben Kolay Kolay ws attığım kişilerin ws de ezildikleri Fotograflarını Kimseyle Paylaşmam Ama
Buradaki Şahıs (ARTIST-SIKIYOSA TEKRAR GEL EZİK) Gibi Çirkin Sözler Sarf etti.Oradaki Herkes Ona İnanmıstı ama İşte Kanıtı
AÇILIŞ 1. VS 2. VS 3. VS 4. VS 5. VS Arkadaslar VS 6-3 BİTTİ
Nedense kuduretlerınızı hıc harcamamısınız eyer harcasaydınız taraf tutmak qıbı oLmasın ama kanunı alabıLırdı Bılmem oLurmu
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
seyfodayi60 yazdı:yeni yetenek sistem geldikten sonra hsrların artışı göz önünde bu nedenle fazla kudret harcanmamış olması normal..
Fazla kudret değil dikkatli bakarsan kudretlere 100 bu da demek oluyor ki skil kullanmamıslar eğer skil kullanılsaydı olay cok daha farkı olurdu arkadas orda onu demek istemis...
arkadaslar kudret kullanmadan ws attık ama ecelin saldırısı daha fazla elimde urban tora satır ve kezzap tora kafa var onunkisi 20. yakın saldırı verio bizikiler ondan cok az ama genede ezildi ws wsdir unutmayalım