Bak seni son kez uyarıom ben sana çarını sil dedim itemlerinlemi sil dedi bunu anlamayacak kadar akıl yaşın küçük olabilir Bak sana insanca lütfen diyorum Lonca Sayfamızdan uzak dur Bundan sonra sana müsamaha göstermiyeceğim :evil:9zaza yazdı:Size gösterdiğim 10 da 1 ama neyse Onla alakası yok adam çarımı sildirmek için küfür ediyor ben bunu kıskançlık algılıyorum merak etme adam olmadığınız için loncadan çıktım (Bazı kişiler Hariç) + 30 kişinin yaptığı parayı bana karşılık olarak gösteremezsınız Benı tanıan tanıyor Gençfb dekı İnsanların tırnağı olamazsınız sizLonca Atatürkçü diye girdik adamlar - Yüklü Gençfb deıklerin hepsı kral adam Onlara can feda olsun sizin gibi alıngan bebeklerle uğraşamam .../nah oyun komutudur adama böyle yapıyorum adam alınıyor
Daha ne diyeyimki Size Beni bilen biliyor Daha Uzatmayın Köylü köyüne Evli Evine
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
TsKxKxKoMuTaN Tskxdxkomutan TsKxHxKoMuTaN
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Tskxkxpsycho yazdı:
Cezası verilmesini TALEB ediyorum. Fotoğraf Siyahejder tarafından bana iletilmiştir.
Fotoğrafı Göremezseniz Sağ tıklayıp Masaüstüne kaydedip bakabilirsiniz Eğer zor geliyorsa.
:arrow: Resimde Tskxdxforward şunu yazmıştır.
:arrow: Abim dağda Terörist Abdullah Öcalan babamın Amcısının Oğlu
Bu foto üzerinde oynanmış;
Birincisi her fotoda kaydedip yaklaştırdıktan sonra ne olursa olsun yazılar bulanık bir şekilde gözüküyor.Ama bu foto da öle birşey yok.
İkincisi eğer bunu kanıtlarsanız yasal olarak her türlü davayı ben şahsi olarak acıcam.Yani sadece oyun üzerinden bi cezala bırakmam.
Yani bu fotola biz bişey yapamayız...

Yönetim size para vericem
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
BİR YETKİLİ ŞUNA BAKSIN !Tskxkxpsycho yazdı:
Cezası verilmesini TALEB ediyorum. Fotoğraf Siyahejder tarafından bana iletilmiştir.
Fotoğrafı Göremezseniz Sağ tıklayıp Masaüstüne kaydedip bakabilirsiniz Eğer zor geliyorsa.
Geri Dönüş
- CeWHeR
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Kardeş Kesinlikle Bu Fotoğrafın Üzerinde Oynamışlar...

En son CeWHeR tarafından 06 Tem 2010 21:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
BEYAZKÖŞK
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]
TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]
TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]
İbo son derece yetkilidir.Benden günah gitti gerisini sen düşün anıl.Tskxkxpsycho yazdı:BİR YETKİLİ ŞUNA BAKSIN !Tskxkxpsycho yazdı:
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
ArkadaŞLaR Ben YazmaDım Onu ama Kardeşim çarda ikeN yazMış oLabiLir Özür dilerim yiende kardeşimde şimdi hal bırakmıcam :S
yani siz gerçeğe alanlar almışsanız size diceğim bişi yoq şuana kadar kimseyle kaba konuşmadım loncadakıler bilir görevlere yardım ettim adamlardla knk yız loncanın hepsiyle ama istiyorrsanız istediğiniz ne ise yapıcam LonCadan çıkarılırsamda çıkıcam
Memet tamam biz sana güveniyoruz ve arkandayız. Fotoğraf fotomontoj fln değil oynanmamış üzerinde. Kardeşine söyle bi dahaki sefere daha dikkatli olsun . Yoksa yanlış anlaşmalar olabilir.Forward yazdı:yani siz gerçeğe alanlar almışsanız size diceğim bişi yoq şuana kadar kimseyle kaba konuşmadım loncadakıler bilir görevlere yardım ettim adamlardla knk yız loncanın hepsiyle ama istiyorrsanız istediğiniz ne ise yapıcam LonCadan çıkarılırsamda çıkıcam
Maviejder e de teşekkürler
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Anlamıyorsunuz en basta foto alsaydı Adam dedi Ben Kürd oğlu kürdüm Bende dalqa gectim
Bide Genelkrmay Adamlar bana İftira atıyor sizde inannıyorsunuz yeter artık
Bide Genelkrmay Adamlar bana İftira atıyor sizde inannıyorsunuz yeter artık
Sizde bu Olaya ne kadar büyüttünüz adamla dalqa gectim sadece Örgülüxsemih Banda Dedi ben Kürd oğlu kürdüm Bende adamla dalqa gectim Anlayın ... :arrow: