üyelikal.com dikkat edin
üyelikal.com dikkat edin
Bu nasıl iştir anlamadım.üyelikal.com dan plus alalı tam 20 saat oldu(en azından bu yazıyı yazarken,daha kaç saat olur bilemem) hala şifre gönderilmedi.siparişlerim bölümünde stok bekleniyor yazıyor.Bir işlemin kabul edilip edilmemesi bu kadar mı uzun sürer.Tamam madem şifre göndermiyosun, işlemi iptal etmek istiyorum muhatap yok.Koymuşlar canlı destek hattı,hattın başındaki kişi ne kadar canlı tartışılır.Zannedersem bitkisel hayatta...Kimsenin kimseye emrivakiler yapmaya ve zamanını çalmaya hakkı yok.
Re: üyelikal.com dikkat edin
Sitenin altında Telefon numarası var ara derim Aramayınca göndermiyorlar canlı destek var ve canlı destek hep ofline 2 gün geçmesine rağmen göndermediler artık çareyi aramakla buldum Tel; 0 212 264 75 14
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
uzun zamandır çok uzun zamandır sürüyor ve kimse ilgilenmiyor.8 gün beklediğimi bilirim stok denen illeti.altı üstü 1 adet şifre dediğiniz gibi ama illaki uğraştırıyorlar.buraya konu açıyoruz ki bende açtım kaç kere yönetimden birileri gelip muhatabınız üyelikal.com dur deyip gidiyor.sanki burası başka bir firma ve sadece üyelikal ile işimizi görüyoruz.diğer taraftan üyelikal ı arıyoruz bu seferde yönetimden şifre gönderilmiyor diyor.iki ucu ... değnek dedikleri bu olsa gerek.yönetim bu aradaki üyelikal kurumunu derhal ortadan kaldırmalı ve kolay bi sistem getirmeli.1 adet şifreyi parası yatırılmış şekilde beklemek çok can sıkıyor.kim ilgileniyorsa artık duyurulur başka birilerinin üzerine atmamak suretıyle..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Canlı destekteki kişi bitkisel hayatta zuhaha buna koptum 
ahahahahahhahhaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen:Firelife yazdı:Canlı destekteki kişi bitkisel hayatta zuhaha buna koptum

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Bu rezaletin sorumlusu İKV oyunun yöneticileridir.Nasıl ki;plus almak için ana sayfadan linki tıkladığımda üyelikal.com (sıkıntıal.com) sayfası açılıyorsa, bu duruma bir el atmalılar.Yoksa üyelikal.com un yetkilileriyle,oyunun yöneticileri aynı kişiler mi? diye, bir soru akla gelir.Plus için onay bekleyeli tam 42 saat oldu
site sayfasının altındaki numarayı arıyorum yarım saat,15 dk veya iki arada bi derede onaylıcaz gibi cevaplar.Az önce gene aradım bu sefer iptal ettirmek için maalesef muhatap yok.Hele bi aramamda herifin biri ( size 3 aylık paket verelim) demez mi! altıma ettim nerdeyse gülmekten...Bir aylığı 2 günde onaylayamayan 3 aylığın altından nasıl kalkar
)