Bir kaç öneri...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Bir kaç öneri...

Mesaj gönderen Sheytanist »

bilall yazdı:
Sheytanist yazdı:Merhaba.

İkv'ye gelmesi olumlu olacak bir kaç öneri yazmak istiyorum.

1. Gelen özel mesajlar(pm) farklı pencerelerde açılsın.Böylece yazdığımızı başkasına gönderme sorunu ortadan kalkar.

2. 40 veya 45 levelden sonraki karakterler silinmesin.Güvenlik açısından iyi olur.

3. İtem kilitleme olsun.Oyuncular belli bir miktar mebla karşılığında itemini kilitleyebilsin.Kilitlenen item ticarete konulmasın.

4. Her oyuncunun bir güvenlik kodu olsun.Bu kod oyuna girerken şifreyi yazdıktan sonra sistem tarafından sorulsun.Oyuncular şifrelerini çaldırsa bile güvenlik kodu sayesinde zaman kazanır ve şifresini geri alma şansı artar.

1. Önerin için başka oyundan özenti alarak bir önerı yaptıgını bılıyorum.
2. önerin için düşünme tarzın güzel ama uygulayış biçimi yanlış.Örnegın karakterı sılmek ıçın Sobee'ye kayıtlı ise Cep telefonuna onay mesajı gelsın,TTnet veya MYnete kayıtlı ıse e postalarına onay mesajı gelsın.Bence bunlar yapılırsa çok güzel olur.
3.Önerin ise İtem kıtleme saçma bir şey bence, sen bunları hırsızlık yapılınca efsunlarının aktarılmasını ıstemedıgın ıçın duşunmuşsunudur. Fakat Grup bölgelerınden düşen Nadide eşyalar zaten satılmıyor ve aktarılmıyor.Kolye,yüzük,eldıven,asa gibi....
4. önerin ise çok ugraştırıcı daha basit yöntemler düşünülebilir bence.

Sorunları yazarken çözümleride yazın fakat çözümleride yazarken o çözümler başkaları ıçın sorun olmasın ;)

Yazdıkların karşısında hayretimi gizleyemiyorum.Başka oyunda var diye bu oyunda olamazmı bu geri kafalılıktan artık vazgeçin.Oldukça saçma ve gereksiz bir düşünce.Yorum yazmış olmak için yazmayın.Gelen pm ler başka penecrede açılsa iyi olmaz mı ? Tabi ki olur.Herkesin hoşuna gider. " sen dahil".Nadide itemler aktarılmıyor demişsin.Herkeste nadide item olacak diye bir şeyde yok.Yazdığım önerilerin arkasındayım.Çözümler ise kimse için sorun olmaz.Son önerinin uğraştırıcı olduğunu nereden biliyorsun ? Daha önce böyle bir şey yaptın mı ki ?

Tekrar söylüyorum,üslbunuzu bozmadan eleştirin.Yorum yazmış olmak için yazmayın + yorum yazarken insanlıktan çıkmayın.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

turkoxHAMSTER yazdı:
Kambocya yazdı:
Sheytanist yazdı:Merhaba.

İkv'ye gelmesi olumlu olacak bir kaç öneri yazmak istiyorum.

Gelen özel mesajlar(pm) farklı pencerelerde açılsın.Böylece yazdığımızı başkasına gönderme sorunu ortadan kalkar.

2. 40 veya 45 levelden sonraki karakterler silinmesin.Güvenlik açısından iyi olur.

3. İtem kilitleme olsun.Oyuncular belli bir miktar mebla karşılığında itemini kilitleyebilsin.Kilitlenen item ticarete konulmasın.

4. Her oyuncunun bir güvenlik kodu olsun.Bu kod oyuna girerken şifreyi yazdıktan sonra sistem tarafından sorulsun.Oyuncular şifrelerini çaldırsa bile güvenlik kodu sayesinde zaman kazanır ve şifresini geri alma şansı artar.[/b][/color]

İlk fikir benden çıktı konu;

viewtopic.php?f=46&t=27826

fikir hırsızlığı yapmayalım lütfen

tamam kardeş sen mükemmelsin senin fikirlerin harika.Başkası düşünemez o kadar zekice.
İki tarafın da hata payı var Sheytanist'in hatası konuya öneriyi koymadan önce böyle bir konu var mı diye bakması gerekirdi
Kamboçya'nın hatası benim konuma baktın mı ordan mı esinlendin diye sorması gerekirdi
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ama adam bunu ilk ben öneriyorum dememiş...
ki bide kendi sunucusu dışındaki bölümlere bakma zorunluluğu da yok.
Kullanıcı avatarı
Kambocya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kambocya »

Benden önce benim bulduğum öneriyi konu olarak açan varsa konuya bakmak istiyorum tarihine benden önce açmışsa elini öpeceğim tamam mı kardeşim ?
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

Resim
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kambocya yazdı:Benden önce benim bulduğum öneriyi konu olarak açan varsa konuya bakmak istiyorum tarihine benden önce açmışsa elini öpeceğim tamam mı kardeşim ?
Dostum.Ben senin açtığın konuyu okumak zorunda değilim.Denk gelmiş ikimizde aynı öneriyi dile getirmişiz.Bunu bu kadar çok sorun yapmana gerek yok.Ufak bir meseleyi büyütmeye bayılıyorsunuz resmen.

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
Kambocya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sheytanist yazdı:
Kambocya yazdı:Benden önce benim bulduğum öneriyi konu olarak açan varsa konuya bakmak istiyorum tarihine benden önce açmışsa elini öpeceğim tamam mı kardeşim ?
Dostum.Ben senin açtığın konuyu okumak zorunda değilim.Denk gelmiş ikimizde aynı öneriyi dile getirmişiz.Bunu bu kadar çok sorun yapmana gerek yok.Ufak bir meseleyi büyütmeye bayılıyorsunuz resmen.

Ben seni anlıyorum merak etme devam et konuyu saptırmıyım sen böyle devam et bundan sonra her açtığım öneriyi yeni konu açarak yayınla aferim

Resim
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kambocya yazdı:
Sheytanist yazdı:

Ben seni anlıyorum merak etme devam et konuyu saptırmıyım sen böyle devam et bundan sonra her açtığım öneriyi yeni konu açarak yayınla aferim
Ne diyim ki dostum.Allah ıslah etsin.

Ben de seni seviyorum.İyi forumlar.

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Sheytanist yazdı:
Kambocya yazdı:
Sheytanist yazdı:

İllaha her şeye parmak sokan yamuklar çıkacak arkadaş
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KaraXHayalet yazdı:
Sheytanist yazdı:
Kambocya yazdı:
Sheytanist yazdı:

İllaha her şeye parmak sokan yamuklar çıkacak arkadaş

Her sepette bir çürük elma olurmuş dostum.O da bize denk geldi işte.

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
Kambocya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

siz geçin dalganızı fikir benim nede olsa kapak olsun *