Ahaha. :mrgreen:OooJustPLayooO yazdı:Kardeşim böyLe bi konu açman gereksiz bnce !
KesiLmek istemiyoRsan Ya kLandan çıkcan Ya da Reis ' in yaptığını yapıp Euxinous gibi bi adam mnzılıne girince depar atıp tam tersi yöne kaçacaksın :lol: :lol:
LodoŞ LarıN Aç Lığı ArtıK Yettİ
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LodoŞ LarıN Aç Lığı ArtıK Yettİ
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
OooJustPLayooO yazdı:Kardeşim böyLe bi konu açman gereksiz bnce !
KesiLmek istemiyoRsan Ya kLandan çıkcan Ya da Reis ' in yaptığını yapıp Euxinous gibi bi adam mnzılıne girince depar atıp tam tersi yöne kaçacaksın :lol: :lol:
Bencede hehe
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- Ixxreisxxl
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Mezarlıkta karizma satarken Tayfaxheroes beni kes dedi kestim dur lan beni değil mal dedi sonra bir baktım Tayfa loncasının hepsini toplamış ayrıca Euxnious ta bu tayfaların önündeydi hepsinin geldiğini görünce labiye girdim..Justplay tayfa loncasını adam bilirdim ama ne kadar iftiracı olduğunuzu anladım onada eyw
artık sizden herşey beklenir güya arkanız sağlam ya xP adamı astırırsınızda kestirirsinizde :lol: :lol:
BaRoNxUnRuLy[49]
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
Reis Bence Hiç Öyle Laflar etme adamların bir bildiği vardır hee bu arada snin onlara bu sözü kullanma hakkın yok bunuda belirtmiş oliim...
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
Kardeşim haklısın 2 klanda da bir çok aç var ama herkesin aç olduğunu düşünmen çok yanlış. Mesela benim bir tane Arz çarım var Meteor'dan çıkıp görev teslim edeceğim diyen hiç bir Lodos'u ellemedim. Lodos çarlarımda ise 6 canlı olan Arz'ı bile kesmedim. Ben '' Klandaysan kesilmeyi göze almışsındır.'' felsefesini asla benimsemedim. Çünkü şahsen klanın dayanışma için kullanılması taraftarıyım.Arada klan parası lazım oluyor o zaman kesersin ona bir şey demem. Ama 0 karizmalı adamın kesmesi-kesilmesine şiddetle karşıyım , hangi klanda olursa olsun.
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Ben bir Arzım ne yazık ki bu konu da bişey söyleyemem cünkü klanda olmak demek kesilmeyide kesmeyide kabullenmek demek...

Yönetim size para vericem
Biraz dikkatli düşünelim.Klanlar farklı görüşü savunan insanlardan oluşuyor. Ama biz bu görüşlerden çok klanın gücüne göre giriyoruz klana. Ama aslen klanın görüşüne göre girilmeli ve karşı klanla aradaki savaş bitmeli... Neden mi ? Çünkü insanların görüşüne saygı göstermeliyiz. Bu genel ahlak kuralları çerçevesi içinde , küfürsüz , savaşsız , insancıl bir İKV anlamına gelir. Ne yazık ki bizler bunu henüz kavrayamadık. Biraz abartmış olabilirim affeyleyin... Bu arada farklı görüşü savunuyorum diye öldürmeyin :mrgreen:Tskxhxorgeneral yazdı:Ben bir Arzım ne yazık ki bu konu da bişey söyleyemem cünkü klanda olmak demek kesilmeyide kesmeyide kabullenmek demek...
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Kesinlikle Anonim haklısın...anonimm yazdı:Biraz dikkatli düşünelim.Klanlar farklı görüşü savunan insanlardan oluşuyor. Ama biz bu görüşlerden çok klanın gücüne göre giriyoruz klana. Ama aslen klanın görüşüne göre girilmeli ve karşı klanla aradaki savaş bitmeli... Neden mi ? Çünkü insanların görüşüne saygı göstermeliyiz. Bu genel ahlak kuralları çerçevesi içinde , küfürsüz , savaşsız , insancıl bir İKV anlamına gelir. Ne yazık ki bizler bunu henüz kavrayamadık. Biraz abartmış olabilirim affeyleyin... Bu arada farklı görüşü savunuyorum diye öldürmeyin :mrgreen:Tskxhxorgeneral yazdı:Ben bir Arzım ne yazık ki bu konu da bişey söyleyemem cünkü klanda olmak demek kesilmeyide kesmeyide kabullenmek demek...
Ama maaleseftir ki iki klan üyelerinin çoğu sadece savaşmak için klanlara başvuruyorlar.
Burada asıl önemli olan kesinlikle ve kesinlikle görüşler...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
OooJustPLayooO yazdı:Kardeşim böyLe bi konu açman gereksiz bnce !
qayeT d0qRu
нє∂єƒiηi вєℓ!яℓємєуєη кιşi šαναşтα нαναуα кυяşυη šıкαηαвєηzєя... !!
•:*:• •© Cσят *
* кιηqχqιяL •:*:• •© *-_-*
•:*:• •© Cσят *
- OooJustPLayooO
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Reis biraz daha saçmala bak miLLet e güLme konusu Lazım 
EuxinouS.....