Çok güzel olmuş eline sağlıkbilall yazdı:Şimdi kardeşim,
Garantı kesmek ıstıyorsan oldugundan %40 daha fazla ıksır harcamak zorunda kalırsın bu birincisi.
İlk olarak Centıron'un yanındakı 2 Karkum heykelını ve Centrıon boss'unu kesmen gerekıyor.
Daha sonra ilk yedılı'lerden saga gıdınce Kum yılanları var,onlarda temızlemen gerekıyor.
3. ise Junon ılersındekı yolda yanı Cehennem tazılarını temızlemen gerekıyor. Bunları yapmadan JUNON'u kesmeye gıtmeyın.
Kesme ışıne gelınce;
2 tank(saglam) 2 buyucu, ve 2 şifacı.. >Bu garantı kesmek ıcın
her ıkı tankın elektırık dırençlerı 1000 olmak zorunda + 2 buyucununde bu kolaylıkla saglanabılır.GBM dırenç puanı olan 240 puanı dırenç elektırıge verın sıfalardakı element ve fızık dırençlerı ıle toplam 640 puana ulaşıyor.Bır tane sheon kuo ıtem gıyerek dırencı ıksırsız 700'e tamamlayın,daha sonra sheon kuo ıksır ıçerek 1000'e tamamlarsınız.
Bır buyucu normal vuruş olucak, bunun yeteneklerı ıse ıstege gore degışır, Buz ve bılgısı=15 15 ,Elektırık ve bılgısı=15 15, Kutup=15, Zıhın Saldırısı=15, Medıtasyon=5, dıgerını ıstege gore ver.
2. buyucunun yetenegı= tek buyu olması gerekır bu buyucununde buyu bozma ve kutubu 15 olması gerekır.
Buyu bozma 15,zıhın saldırısı 15,kutup 15,buz ve bılgısı 15 15,dırenç kırma 15 medıtasyon 5 gerıye kalanı tesla kuresıne verılsın.
2 savaşçı tank olması gerekıyor ve tank yeteneklerını bılmesı gerekıyor.her ıkı tank her ıkı buyucuye önce hedef saptırma daha sonra nara atması gerekır. Buyuculer bu hedef saptırma suresınce yanı 15 sanıye sureklı vurması gerekıyor.Hedef saptırmanın etkısı geçınce vurmasın.10 sanıye sonra hedef saptırma açılacak tekrar aynen dalacaksınız.
Çok önemlı bır unsur daha var. JUNON'un yanında "Kum Yılanı" var. buda tam hesaplamadım ama bır dakıkada yada 1.5 dakıkada kalkıyor. ıkı buyucu bu yılanı kalkar kalkmaz hemen öldurmesı gerekıyor. 3 sanıye ıcınde ölmemesı uzere JUNON Tıss yapar ve heryere ateş puskurur ve kutup yapılmazsa ölursunuz. Onun ıcın Kum yılanı uyanır uyanmaz 2 sanıye ıcınde kesılmesı gerekır.zaten o kadar guçlu degıl 2-3 buyu atıldıgında ölüyor.
dıger bır unsur olan zındana ışınlanma. Junon 70' enerjıden sonra bır kışıyı cehennem tazılarının sonuna gonderıyor orda beyaz şapkalı adam var.Cehennem tazılarını temızlemenız gerekıyorkı oradan gelebılsın. Zındandan hemen hızlıca takılmadan JUNONa gelmesı gerekır. Bunları yaparsanız cok cok rahatlıkla kesersınız
Tısss yaptıgında buyuculer kutup açmayı unutmasın...
Yararlı olduysam ne mutlu bana..Iyı forumlar (yanlışım varsa affola...)
Junon HK.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Türk Silahlı Kuvvetleri
TsKxKxKoMuTaN Tskxdxkomutan TsKxHxKoMuTaN
Re: Junon HK.
bilal ve kerim73 ikinizide tebrik ediyorum çok güzel anlatmışsınız
sadece iksir konusuna takıldım 30 goril kudretlendiren abartı değilmi siz keserken şifacı 30 goril kudretlendirenmi harcadı ? yoksa garanti olsun diyemi 30 dedin
sadece iksir konusuna takıldım 30 goril kudretlendiren abartı değilmi siz keserken şifacı 30 goril kudretlendirenmi harcadı ? yoksa garanti olsun diyemi 30 dedin
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Büyücünün Okadar Kudret İksirine Asla aMa Asla İhtiyacı Yok...
Biz Bizzat 29 dk Önce Düştük Çift Hasar Büyücü Bendim Meditasyonum 13 tü Asla Ama Asla Kudret İksiri İçmedim..
Ayrıyetten Zaten Centurion a Girmeden Sağdaki Ve Soldaki Karkumlar Kırılmaz İse Centurion Kesilemez...NEDEN??? Çünkü Centurion a Giden Arkadaşlar Dikkat Etmişse İlk Baktıklarında Oranın Kapalı oLduğunu Göreceklerdir Birde Centurion u Ortaya Alıp Kesiyoruz Sürekli Biz..Ben Budefasında Centurion da Sadece Ve Sadece 1 Adet Anka Kdrtlndiren İksir İçtim 2 Büyü Sağa Sola Oynatırken...
Bunuda Demeden Geçemeyecem Kenan dada Büyücüm iLe tankım ve Sadece 2 Anka Kudretlendiren İksir iÇiyorum...
NOT= oZaman Meditasyon Yeteneğim Yoktu..
Biz Bizzat 29 dk Önce Düştük Çift Hasar Büyücü Bendim Meditasyonum 13 tü Asla Ama Asla Kudret İksiri İçmedim..
Ayrıyetten Zaten Centurion a Girmeden Sağdaki Ve Soldaki Karkumlar Kırılmaz İse Centurion Kesilemez...NEDEN??? Çünkü Centurion a Giden Arkadaşlar Dikkat Etmişse İlk Baktıklarında Oranın Kapalı oLduğunu Göreceklerdir Birde Centurion u Ortaya Alıp Kesiyoruz Sürekli Biz..Ben Budefasında Centurion da Sadece Ve Sadece 1 Adet Anka Kdrtlndiren İksir İçtim 2 Büyü Sağa Sola Oynatırken...
Bunuda Demeden Geçemeyecem Kenan dada Büyücüm iLe tankım ve Sadece 2 Anka Kudretlendiren İksir iÇiyorum...

xXFENOMENXx
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Z Y N
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Hayır büyüyü bozhilalxxfenomen yazdı:Büyü Bozmaberkan587 yazdı:Sizi lanetliyorum diyince napacaz acaba ?
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaşım Biz Junon keserken şöle bir olay vardır.hilalxxfenomen yazdı:Büyücünün Okadar Kudret İksirine Asla aMa Asla İhtiyacı Yok...
Öncelikle Centurion ve Çukurlar kesilmelidir. Centurion kesmek için Karakumları da kesmek lazımdır.
Bu arada Junon eğer tank ı yollamazsa şifacıların kudreti 50 den aşağı bile inmez.. Sadece tank saptırma attığında Dalan büyücüler 2 ya da 3 adet Kudret iksiri içerler. Ancak Junon as tank ı zindan a yollar ve Gruptan herhangi biri ölür ise Junon aşırı derecede hızlı can artışı yapar örneğin 30 can dan 40 sn 60 cana çıkabilir... Bu yüzden şifacılar kendilerine ve büyücüler e ck atmalıdır. Ayrıca yılanı kesen 2 .tank yılan ı ilk seçtikten sonra tab tuşuna veya başka bir karaktere e mouse ile seçmemelidir. Yani yılan ölüsü bile seçili kalmalıdır.. Tıss lamaması için Kuklacı da 5 . kesimimiz gerçekleşti. Bana Centurion yüzük düştü.. Hayırlısı bakalım Her gün gidiyoruz. Kesiyoruz.. Herkese başarılar diliyorum...
Amacım Herkesin sadece sıgınak a deil migrat a da yönelmesidir.. Bilen arkadaşlar açgözlülük yaparak dier arkadaşların önünü tıkamasını desteklemiyorum.. İyi oyunlar..
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
ben bişey soracam. 2. tank yani yedek tank sadece junonun yanındaki yılanı kesmekle mi görevli olacak?
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
mustangtr yazdı:ben bişey soracam. 2. tank yani yedek tank sadece junonun yanındaki yılanı kesmekle mi görevli olacak?
Yorumlarında da belirttikleri gibi AS tankı zindana yolladığında onun yerine geçmesi lazım .
Ayrıca yardımlarınız için teşekkür ediyorum bilmeyen veya bilgisi eksik olan arkadaşlar için çok faydalı bilgiler . Başarılarınızın devamnı dilerim ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ALTINORDU
Büyücülerınızden bırının buyu bozması 15 olması lazım, ve "sizi lanetliyorum" dedıgınde lanetlenen kışıye buyu bozma atılmalıdır.berkan587 yazdı:Sizi lanetliyorum diyince napacaz acaba ?
İyi dileklerın ıçın sagol.Öncelıkle yanınızda bulunması ıçın o kadar ıksır bulunsun dedım, her hangı bır ters durumda kaldıgınız sürede o ıksırler lazım olucaktır.isimsizxx yazdı:bilal ve kerim73 ikinizide tebrik ediyorum çok güzel anlatmışsınız
Centıron'da şifacıya 5 adet ıksır yeterlı olucaktır.
Junon'da ise kudret ıksırının asıl lazım olacagı kışı hasarı veren büyücüdür.
Benım kesme yontemım şöyledır, 3 büyücü-2 şifacı-1 tank savaşçı olmalıdır.
Tank hasarı veren buyuye sureklı hedef saptırma ve ondan sonra Nara atmalıdır. hasarı veren büyücü ise o hedef saptırma süresince sürekli vurmalıdır yani 15 sanıye. Diger bi ikincı buyucunun yeteneklerınden bazıları şöyle olmalıdır, Buyu bozma 15,Kutup 15,direnç kırma 15... Bu büyücü Hasarı veren asıl büyücüye yardımcı olucaktır, bu büyücü JUNON'un yanında kalıp sureklı dırenç kırma atmalıdır. 3. büyücü ise Kum yılanı'nı seçip sadece ona odaklanmalıdır.
Her neyse Hasarı veren asıl buyucude gorıl anka veya ejderha ıksırlerınden en az 25 adet kullanıcaktır. Örnegın ben kesince ki garantı kesıcem, nerdeyse 40 kudret ıksırım gıdecek.Bence bu zırh'a eş deger olmalıdır
İyi forumlar