Munisenin Yalancılığı ve Küfürleri

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Anka Firarileri

Re: Munisenin Yalancılığı ve Küfürleri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

MykonS yazdı:Tamam belki ejder+49 lwl büyücüyü silemem ama en azındanda senin gibi yalan söyleyip küfür etmem ... velet
BELKİ DİYO BİDE SEN O ÇARA KIYAMASSIN BEE

FOTO KOYDA NASIL GÖRÜNDÜĞÜME BAKAYIM BÖYLE BOŞ KONUŞMALAR YAPMA BANA ... TILSIM SUNUCUSUNDA GAYET İYİ OLANLARDANIM DAVRANIŞLARIMLA HAREKETLERİMLE KONUŞMALARIMLA BUNU ÇOĞU KİŞİ BİLİR...
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MykonS »

Hadi ya
Oyunu ciddiye alıp yalan söyleyen ve küfür edenlerde var ...
Bir üstteki agzı bozuk kendisi kötü velet gibi
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen qalanoth »

Ben Bu Kişinin Yalancı Küfürbaz Olduğunu Onaylıyorum..
Sancaktak Biraz Araştırdım Bu Şahısı.. 60-70 Tane Oyunu Bırakıyorum Diye Konu Açmış
(Duyduklarımı Söylüyorum]
Ardından Hesabını Çaldırmış ve Yine Soluğu Forumda Almış.. Yazdıkları Çok Acaip ve Çocuksu Şeyler...
-Charımı Vermezse İntihar Ederim '' .. Mesela..

Bugünki Konuya Gelicek Olursak.. Önce Ecel Getireni Gösterirmisn Dedim.. Ardından
.... Kapalı Küfürler Etmeye Başladı Bana.. Orda En Az 15 20 Kişi Vardı Herkes Şahit.. Ona Destek Cıkanlar Hariç..
Ardından Ws Atıcas Satır Var Elinde.. Eee Hani Ecel... İşte Bu 1. İmzasındada Ecel Getiren yazıyor...
Buda Cabası...

Ws Attık Bende Ağır Balyoz Var Bilgisayarımında Biraz Kasmasından Faydalarak Beni Kesti..
Gayet Doğal Bişey Ben Kimseyi Kestim Diye Sevinmem Oyun için Kimseyi Küçük Düşürüp Alay Etmem.
Daha Sonra Moda Geçip Oturduğumda Bu Sefer Birçok Kişiyle Bana Dalıp Kestikten Sonra Dalga Geçti..
Kusura Bakmayın Ama Olgun Bi İnsan Böyle Bir Şey Yapmaz.. Buda Çocuk Olduğunun Kanıtıdır.

Orda Birkaç Kişiyede Söyledim .. Bu Yalancı Küfürbazla En Ufak Bir Muhattapı Olan Benim Selamımı Almasın..

Şimdi Diyeceksiniz.. Bundan Sanane..

Ben Eceli Yansıt Dediğimde Bana Küfür Eden Çocuğu .. Ona Karşılık Verip Küfür Edemeyeceğim İçin..
Tüm Tılsıma Ne Gibi Bi İnsan Olduğunu Göstermem Benim Boynumun Borcudur. Sessiz Kalamam.

Kirlilik İçin Özür Dilerim.. Ben Yaşadıklarımı Söyledim.
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

qalanoth yazdı:Ben Bu Kişinin Yalancı Küfürbaz Olduğunu Onaylıyorum..
Sancaktak Biraz Araştırdım Bu Şahısı.. 60-70 Tane Oyunu Bırakıyorum Diye Konu Açmış
Ardından Hesabını Çaldırmış ve Yine Soluğu Forumda Almış.. Yazdıkları Çok Acaip ve Çocuksu Şeyler...

Bugünki Konuya Gelicek Olursak.. Önce Ecel Getireni Gösterirmisn Dedim.. Ardından
.... Kapalı Küfürler Etmeye Başladı Bana.. Orda En Az 15 20 Kişi Vardı Herkes Şahit.. Ona Destek Cıkanlar Hariç..
Ardından Ws Atıcas Satır Var Elinde.. Eee Hani Ecel... İşte Bu 1. İmzasındada Ecel Getiren yazıyor...
Buda Cabası...

Ws Attık Bende Ağır Balyoz Var Bilgisayarımında Biraz Kasmasından Faydalarak Beni Kesti..
Gayet Doğal Bişey Ben Kimseyi Kestim Diye Sevinmem Oyun için Kimseyi Küçük Düşürüp Alay Etmem.
Daha Sonra Moda Geçip Oturduğumda Bu Sefer Birçok Kişiyle Bana Dalıp Kestikten Sonra Dalga Geçti..
Kusura Bakmayın Ama Olgun Bi İnsan Böyle Bir Şey Yapmaz.. Buda Çocuk Olduğunun Kanıtıdır.

Orda Birkaç Kişiyede Söyledim .. Bu Yalancı Küfürbazla En Ufak Bir Muhattapı Olan Benim Selamımı Almasın..

Ben Eceli Yansıt Dediğimde Bana Küfür Eden Çocuğu .. Ona Karşılık Verip Küfür Edemeyeceğim İçin..
Tüm Tılsıma Ne Gibi Bi İnsan Olduğunu Göstermem Benim Boynumun Borcudur. Sessiz Kalamam.

Her zaman ws atarım ben kasmayan bi bilgisayara geçince haber ver ve o konu açmalarımda YALAN... O duydugun kişinin neyine güvenipte bu şekilde konuşursunuz anlamam
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Bozkurt »

munise hakkında küfür ettiğine dair elinizde foto varsa bi zahmet forumda paylaşın
www.loncabeta.org
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

istkvxmunise yazdı:
qalanoth yazdı:Ben Bu Kişinin Yalancı Küfürbaz Olduğunu Onaylıyorum..

Buda Cabası...

Her zaman ws atarım ben kasmayan bi bilgisayara geçince haber ver ve o konu açmalarımda YALAN... O duydugun kişinin neyine güvenipte bu şekilde konuşursunuz anlamam

Yukarda Demişsin... Latifin Ecelin Bilmem neyin Önemi Yok Diye..
Sildiğin Şahaseri Foruma Koyma Amacın Ne O Zaman ..?
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Bozkurt yazdı:munise hakkında küfür ettiğine dair elinizde foto varsa bi zahmet forumda paylaşın
Oyundan düştüm foto alamadım ama canlı şahitler var ...
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Bozkurt yazdı:munise hakkında küfür ettiğine dair elinizde foto varsa bi zahmet forumda paylaşın

Orda 15- 20 Kişi Vardı Bizim Kanıtlama Derdimiz Yok...
Ayrıca Biraz İnsanlık Varsa Onda Ettiği Küfürü İnkar Etmez.. Arkasında Durur.
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Bozkurt »

Şahit mi vaybe :mrgreen:
www.loncabeta.org
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Bozkurt »

qalanoth yazdı:

Orda 15- 20 Kişi Vardı Bizim Kanıtlama Derdimiz Yok...
Ayrıca Biraz İnsanlık Varsa Onda Ettiği Küfürü İnkar Etmez.. Arkasında Durur.
tamam ordaki 15-20 kişi kim varsa yazsın bilelim
www.loncabeta.org

“Genel Sohbet” sayfasına dön