Sevencop Loncası 05.07.2010 tarihinde 16.52 saatinde açılmıştır. Üye alımlarımız başlamış olup başvuru yapacak olanların aşağıdaki bilgileri eksiksiz olarak doldurup yanıt vermeleri yeterlidir. Başvurular en kısa sürede değerlendirilecektir.Loncamızın site adresi= http://sevencop.tr.gg/
Ad ve soyad -
Doğum tarihi -
Karakter adı -
Alt karakterler -
Neden loncamızı seçtin ? -
Üye alım şartları
- Günde en az 2 saat etkin olabilecek
- En az 15 yaşında olması
- Uzaklaştırma cezası almamış
- Hırsızlık yapmamış
- Çevresinde hiç bir ahlaksız davranışta bulunmamış
- En az bir adet 40 seviye karakteri olan
- En az bir karakterde ileri seviyede bilgisi olan
Sevencop Loncası YENİ AÇILDI
Sevencop Loncası YENİ AÇILDI

İlk Photoshop Çalışmamda İmzamı Yaptım Güzelmi ?
Re: Sevencop Loncası YENİ AÇILDI
knk loncan h.o olsun ben Sevenhill sendende basarılar bekliyoruz
İpini Koranan Lonca Kuruyo Ne biçim İştir... He EGerki Çok istiyosan Gir o Kadar GüzeL Lonca Var
ASPİRİNE
sanane kurmak batıyormu sana

-
AydoLdu1991
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Günde En az 2 saat etkin olabilicek. adamın acil bi işi çıktı bi yerde hastalık oldu sağlık oldu Loncadanmı atıcaksınız.Thebroken yazdı:Sevencop Loncası 05.07.2010 tarihinde 16.52 saatinde açılmıştır. Üye alımlarımız başlamış olup başvuru yapacak olanların aşağıdaki bilgileri eksiksiz olarak doldurup yanıt vermeleri yeterlidir. Başvurular en kısa sürede değerlendirilecektir.Loncamızın site adresi= http://sevencop.tr.gg/
Ad ve soyad -
Doğum tarihi -
Karakter adı -
Alt karakterler -
Neden loncamızı seçtin ? -
Üye alım şartları
- Günde en az 2 saat etkin olabilecek
- En az 15 yaşında olması
- Uzaklaştırma cezası almamış
- Hırsızlık yapmamış
- Çevresinde hiç bir ahlaksız davranışta bulunmamış
- En az bir adet 40 seviye karakteri olan
- En az bir karakterde ileri seviyede bilgisi olan
Uzaklaştırma cezası almamış Bunun denetimi size ait olmadığı için bilemessiniz adam 7 günlüğüne köye gitti diyelim Uzaklaştırıldımı diyiceksiniz ??
Hırsızlık yapmamış. Günde bir insan için onca yalan dolan çıkıyor Karşı Klandan bir adam kesiği için o Kişinin hırsız olduğunu öne sürüolar ve benzeri karalamacalar.
Her insan Ahlaksız bir davranış sergiler Bunu siz her dakika takip edemessiniz veya adam sizin olduğunuz ortamda Size karşı nazik ola bilir..
Loncanıza 40 seviye bir arkadaşim katıldi diyelim beni kasın dicek ve siz Lonca olarak bunu reddedecekseniz bu işi yarıda bırakın..
Tüm Lonca içi Karakterlerin bilgisine sahip olucaksa bu lonca tartışmasına dönüşmezmi ?? adam En iyi Buz derken En iyi Elektirik derse Ortamda bi gerginlik çıkar ve bunun önüne geçemessiniz. başka Kurallar bulmaya çalış
Lonca başkanına yakışmayan bir davranış biçimi değilmi Ahlaki Kurallara aykırı bir cümle KurmuşsunThebroken yazdı:sanane kurmak batıyormu sana
Video kaldırılmıştır. Lütfen imza içeriğinde video kullanmayınız!
[GM]Orti
Yeni Aldığım Telefon
[GM]Orti
Yeni Aldığım Telefon
Arkadaşım ir işi çıkarsa söler o kişi bana bnm işim çıkdı şu kadar yokum diye sen katılmak istemiyorsan katılma kendine güvenen varsa wsde işlerim deiyen varsa katılcak işi çıkarn olursada izin verilecek her aat o adamı takip etmicez beni kas derse kasıcaz dostluk ve beraberlik için kurduk loncamızı lonca demeye gerek yok ama adı lonca biz bir grub oluşturma çabası içindeyiz olumsuz düşünceler kullanarak hevesi olanları şevkini kırma hakkın yok!!! :evil:

Şu bi gerçek oyuna loncayı RoA getirdi
ve oyunda en iyi Lonca şüphesiz RoA..
-
AydoLdu1991
- İri Fare Avcısı

Katılıyorum Gerek davranış olsun gerek beceri olsun Raiders of Anatolia Vazgeçilmezlerin arasındaDehrayN yazdı:Şu bi gerçek oyuna loncayı RoA getirdive oyunda en iyi Lonca şüphesiz RoA..
[GM]Orti
Yeni Aldığım Telefon
[GM]Orti
Yeni Aldığım Telefon

Lonca liderine bakın ettiği laflar [bir çoğunu göstermedim] ve davranışlar Shadoufla ws atıcağız dememize
rağmen insan dışı hareketler yaparak dalmaya çalışıyor , bide örs parası ver ver die dolanıyor
girdiğiniz loncanın başkanını göstermek istedim
-
AydoLdu1991
- İri Fare Avcısı

dur bende Lonca açıyım İstanbul kıyamet vakti Loncası dieberkan587 yazdı:
Lonca liderine bakın ettiği laflar [bir çoğunu göstermedim] ve davranışlar Shadoufla ws atıcağız dememize
rağmen insan dışı hareketler yaparak dalmaya çalışıyor , bide örs parası ver ver die dolanıyor
girdiğiniz loncanın başkanını göstermek istedim
[GM]Orti
Yeni Aldığım Telefon
[GM]Orti
Yeni Aldığım Telefon