Erman
Ataxerman Ermanerman....
Ataxerman Ermanerman....
Sa.Sancak..Kurtuluyosunuz benden
Ağustosun 10 nunda Askere gidiyorum..Ben bu oyunu türk oyunu olduğu için oynadım.Bu sunucuya bi cok şey vermeye calıştım ama her zman başarılı olmamadık..Kirdiklarımızda oldu...Ama cocuk çok bu oyunda her carın arkasında insan varmış gibi muamele yapılmaması taraftarıyım
Başladığım ve biraktığım güne kadar kimsenin hakkına geçmedim İtem olarak...Tüm carlarımı sildim Ataxerman Ermanermann Vforvandetta ve son carım olan Ermanerman büyücüyüde gidiceğim güne sakladım
Allaha emanetsiniz sancak Herkes Hakkını helal etisn...Bu gidişin dönüşü yok... ELVEDA...
Erman
Erman

Re: Ataxerman Ermanerman....
Hayırlı teskereler sağ sağlim dönersin inş...
- CyBeRxLe0o0o0o
- Şarapçı'nın Sırdaşı
çarlarını silmen beni üzdü gerçekten sunucu için değerli birisin oyunda hiçbir hatasını kfrünü görmedğim kişilerdensin hayırlı git hayırlı gel.Senin üstünden para kazanan çok oldu.Ayrıca neden dönüşü yok askerlik bittği zaman tekrar gelermanx yazdı:Sa.Sancak..Kurtuluyosunuz bendenAğustosun 10 nunda Askere gidiyorum..Ben bu oyunu türk oyunu olduğu için oynadım.Bu sunucuya bi cok şey vermeye calıştım ama her zman başarılı olmamadık..Kirdiklarımızda oldu...Ama cocuk çok bu oyunda her carın arkasında insan varmış gibi muamele yapılmaması taraftarıyım
Başladığım ve biraktığım güne kadar kimsenin hakkına geçmedim İtem olarak...Tüm carlarımı sildim Ataxerman Ermanermann Vforvandetta ve son carım olan Ermanerman büyücüyüde gidiceğim güne sakladım
Allaha emanetsiniz sancak Herkes Hakkını helal etisn...Bu gidişin dönüşü yok... ELVEDA...
Erman
ermanx yazdı:Sa.Sancak..Kurtuluyosunuz bendenAğustosun 10 nunda Askere gidiyorum..Ben bu oyunu türk oyunu olduğu için oynadım.Bu sunucuya bi cok şey vermeye calıştım ama her zman başarılı olmamadık..Kirdiklarımızda oldu...Ama cocuk çok bu oyunda her carın arkasında insan varmış gibi muamele yapılmaması taraftarıyım
Erman
Hayırlı teskereler allah anana babana bağışlar inş.Gidişin dönüşün bir olsun...
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
- Sevilaylin
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Güle güle git arkadaşım. Şimdiden hayırlı teskereler. Allahım seni ve tüm askerlerimizi korusun...
- Sevilaylin

- aken
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
hayırlı tezkereler iyi kötü günlerın anasına ama gıtmeden bır vs atalım 
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
Nereye çıktı usta.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Ermanım öncelikle hayırlı teskereler, inşallah güzel, rahat bir askerliğin olur.
Ayrıntıları bizim forumda konuşuruz ama burdada yazamadan geçemiycem
Çarlarını neden sildin ?
Dönüşte illaki oyunu oynamak zorunda değilsin, arada girer selam verir hal hatır sorardın...
Ayrıntıları bizim forumda konuşuruz ama burdada yazamadan geçemiycem
Çarlarını neden sildin ?
Dönüşte illaki oyunu oynamak zorunda değilsin, arada girer selam verir hal hatır sorardın...
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Hayırlı teskereler..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem