Grup Bölgeleri Yetenekleri

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Grup Bölgeleri Yetenekleri

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Byefsane yazdı: :lol: Kardeş snn şifacın varmı acaba ? :D
Bence dalga geçmeden önce oyuna gir o verdiğin ama kullanmayı bilmediğin yeteneğin kaç kudret yediğini öğren sonra gel burda herkese açıkla da kaç kudret yediğini öğrenelim ;)

Şifacımın olup olmadığını merak ediyorsan profilimin sunucu bölümünde de yazdığı gibi e.ö sunucusundayım çok merak edersen gösterebilirim ;)
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

konfucyus yazdı:
cıncığım yok meditasyoum 15 değil :D

şifa cemberi hakkında biraz yanıldığınızı görüyorum arkadaşlar. şöyleki şifa çemberi normalde tek başına bir yetenek olması gerekirken anlamsız bir şekilde bilgisinden etkileniyor. ama açıklamasında hiçbir şekilde bilgisinden etkilendiği yazılmıyor. şifa bilgisi 15 olduğu takdirde çemberin kudret gereksinimi normal şifa basma gibi 11e düşer.

şifa çemberinde 1 puan ile 15 puan arasındaki harcanan kudret aynıdır(bilgi 15 olduğu takdirde) aradaki tek fark etki mesafesi ve iyileştirme gücü. her bir puanda yüzde 2 oranında daha fazla iyileştirme yaparsınız. şöyleki 1 puanda cember ile 500 şifa basan bir şifacı 15 puanda 700e yakın sayılarda şifa basar ha +200 can için 15 puan vermeye değmez demeyin şifa cemberinin esas etkisi kritiktedir. şuana kadar 1 puanla kullandığım şifa çemberinde en yüksek 875 şifa basarken 15 puan kullandığım cemberde 1800ü gördüm aradaki fark 6000 göz ardı edilemeyecek bir rakam.

gelelim sığnak ve migrat yeteneklerine. genelde herkes çift şifacı girdiği için yetenekler kontamine edilmiş ortak ayarlanmıştır. tabi herşeyin bir riski vardır. biri element açar diğer fiziksel bana göre bu biraz saçma dirençci şifacı 1 kişi olur diğer özelliklerde 1 kişi olur. tabi herşey siz kullanıcıların bileceği iş ama en güzel puanlama kendi bulmuş olduğunuz puanlamadır. :D o yolda devam edin

İnat Kıranı değiştirme sen :D
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Byefsane »

1EngiN1 yazdı:
Bence dalga geçmeden önce oyuna gir o verdiğin ama kullanmayı bilmediğin yeteneğin kaç kudret yediğini öğren sonra gel burda herkese açıkla da kaç kudret yediğini öğrenelim ;)

Şifacımın olup olmadığını merak ediyorsan profilimin sunucu bölümünde de yazdığı gibi e.ö sunucusundayım çok merak edersen gösterebilirim ;)

Kimseyle dalqa qeçtiğim yok qrup bölqeleri qelmeden önce denedim 20 kudret alıyodu şidmi 10*11 kudret alıyor qine diyorum bir işe yaraamz o yetenek kullanıp kullanmamak sana bağlı...
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Byefsane yazdı:
1EngiN1 yazdı:

Kimseyle dalqa qeçtiğim yok qrup bölqeleri qelmeden önce denedim 20 kudret alıyodu şidmi 10*11 kudret alıyor qine diyorum bir işe yaraamz o yetenek kullanıp kullanmamak sana bağlı...

Yetenek ilk geldiği gün de aynı kudreti yiyordu bugün de sadece farketmemişim demen yeterliydi yani o yetenek hiç bir zaman 20 kudret yemedi :idea:
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Oda olabilir ama benm işime yaramıyo hiç kullanmadım
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Toxit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Toxit »

bence 15 sifa 15 bigisi 15 elemet direnc 15 cankurtaran 15 iyilestrme cemberi 15 kaldrıma 5 buyu bozma 1meditasyon 1 asit
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Toxit yazdı:bence 15 sifa 15 bigisi 15 elemet direnc 15 cankurtaran 15 iyilestrme cemberi 15 kaldrıma 5 buyu bozma 1meditasyon 1 asit
:mrgreen: 1 meditasyon mu? :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Toxit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Toxit »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
Toxit yazdı:bence 15 sifa 15 bigisi 15 elemet direnc 15 cankurtaran 15 iyilestrme cemberi 15 kaldrıma 5 buyu bozma 1meditasyon 1 asit
:mrgreen: 1 meditasyon mu? :mrgreen:
evet 1 meditasyon yanınada 30 tane kudret iksiri
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

1 meditasyon hiç işe yaraamz 2*3 kudret daha fazla dolarsn sadece
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Byefsane yazdı:1 meditasyon hiç işe yaraamz 2*3 kudret daha fazla dolarsn sadece
Ayaktayken hele düşünemiyorum...
Bence boşa o kadar iksir harcayacağına meditasyonu en az 5 puan yapmalısın...
Benim tercihim de eğer Ashab'ın yoksa meditasyon 15 olmalıdır...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Şifacı” sayfasına dön