Yeni BoLGeLerLe GeLen MadenLer Hk...
Re: Yeni BoLGeLerLe GeLen MadenLer Hk...
132213231213213213
KaraXHayalet yazdı:Saçma olan şahaserler varken neden morları üretelim
Şaheser Ceket Pantolon Eldiven Ayakkabı Düşüren Varmı ?
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Evet 3 efsunlu eşyalar ceket pantolon ve eldivene düşmüyor onlarıda en iyi olmak isteyen Nadide yapacak böylece sunucusunda yenilmezliğe ulaşacak onun için var reçeteler.qalanoth yazdı:KaraXHayalet yazdı:Saçma olan şahaserler varken neden morları üretelim
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Forumkral yazdı:Evet 3 efsunlu eşyalar ceket pantolon ve eldivene düşmüyor onlarıda en iyi olmak isteyen Nadide yapacak böylece sunucusunda yenilmezliğe ulaşacak onun için var reçeteler.qalanoth yazdı:KaraXHayalet yazdı:Saçma olan şahaserler varken neden morları üretelim
Evet Bende Düşmediğini Bildiğim İçin Arkadaşa Böyle Bir Soru Yönelttim..
Şaheserlerin Yanında Nadide Eşyaları Kullanan Bir Kişi Herzaman Diğerlerinden 1 Adım Öndedir.
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
KaraXHayalet yazdı:Saçma olan şahaserler varken neden morları üretelim
bana takı ve silah ve zırh dışında bir şaheser söyle.
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
turkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:Saçma olan şahaserler varken neden morları üretelim
Yücelen SOlucan mor şifacı pantolonu .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

1EngiN1 yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:Saçma olan şahaserler varken neden morları üretelim
Yücelen SOlucan mor şifacı pantolonu .
şaheser dedim.Nadideler şaheser değildir.
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Yazı şeklın ile bir polemik yaratacak cevap vermıyecem. Ama Yönetıcı arkadaşların bu madenlerı zamanı gelınce çıkaracagını düşünüyorum.Çünkü şuan bunları duşunecek ve uygulayacak vakıtlerı oldugunu sanmıyorum.
Hem siz daha Yenı gelen nadidelerden üstünüzü dizdinizmi ki bunların derdine düştünüz bunuda anlayamadım,ben kenanı 6' kere kestım fakat bı tane bıle alternator veya necleus takı duşmedı...
Her neyse zaten GM'lerın ve Yönetıcılerın derdi başından aşkın, İmza günleri, Forumda açılan konulara cevap verme,IKV destek'teki e-mail lere cevap verme,oyundaki hataları düzeltme gibi bir sürü işleri var. Onun için şuan Grup Bölgelerının keyfıne bakın.Sunucularda daha dogru dürüst saglam item düşüren çok az sayıda oyuncu var zamanı akışına bırakın...
İyi forumlar
Hem siz daha Yenı gelen nadidelerden üstünüzü dizdinizmi ki bunların derdine düştünüz bunuda anlayamadım,ben kenanı 6' kere kestım fakat bı tane bıle alternator veya necleus takı duşmedı...
Her neyse zaten GM'lerın ve Yönetıcılerın derdi başından aşkın, İmza günleri, Forumda açılan konulara cevap verme,IKV destek'teki e-mail lere cevap verme,oyundaki hataları düzeltme gibi bir sürü işleri var. Onun için şuan Grup Bölgelerının keyfıne bakın.Sunucularda daha dogru dürüst saglam item düşüren çok az sayıda oyuncu var zamanı akışına bırakın...
İyi forumlar
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Iyorge yazdı:Selamlar
Yeni Gelen Güncellemeler İle Bu Madenler Oyun İçersinde Çekilebilen Madenler Olarak Eklenecektir İyi Oyunlar...
çekilebilen olacağını pek sanmıyorum ama hadi hayırlısı.
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba
Sonunda beklenen değerli mataryellere ve vücudumuzu süsleyerek efsunlarıyla bizleri güçlendirebilecek daha fazla nadide eşyaya kavuşmayı bugün yapılan düzeltme ile artık gerçekleştirebiliriz.
Bu değerli mataryellere sahip olmak isteyenler Grup Bölgerindeki patron düşmanları öldürerek bunlara sahip olabilir.
Sonunda beklenen değerli mataryellere ve vücudumuzu süsleyerek efsunlarıyla bizleri güçlendirebilecek daha fazla nadide eşyaya kavuşmayı bugün yapılan düzeltme ile artık gerçekleştirebiliriz.
Bu değerli mataryellere sahip olmak isteyenler Grup Bölgerindeki patron düşmanları öldürerek bunlara sahip olabilir.
Sirkots