aL işde bu çocukda beyin yok qerçekten. KuLLandıgı cumLe su : Size ne kımse kımsenın hayatını ıLqıLendırmez der. Aynı sekıLde kötü yorum yazanLarada yok reeLde ıse yaramazLar yok kendı hayatLarını bırıLerıne anLatmıyoLar. ws.. ws.. O yorum yazanLarda ınsan degıLmı mısaL deLıkurt sanane onun hayatından evet deLıkurt reeLde ıse yaramayan bırı oLabıLır topLumca dısLanmıs kendını pc basna mahkum etmıs oLabıLır.BLackGezz0 yazdı:Bazı şeyleri uzaktan izlemekle olmuyor gerçekten. Yağmuru bundan 1 sene veya 1.5 sene önce sorsanız belki bende kötü yorum yapabilirdim fakat bazı çıngıraklı yılanlar gibi zehir atmak yerine onu tanımayı istedim ilk başta hep ağır konuştu ama ben alttan aldım en sonunda çok iyi arkadaş olduk. Bu konuda selam vermiş tanıdıklarına ve yaptığı hatayı anlatmış içtenliğiyle fakat günü pc başında geçen asosyal ve gündelik hayatında bi bka yaramayan şahıslar hemen tartışma ortamına çevirmiş. Bi insana illa çamur atıcaksanız önce iyice bi tanıyın ondan sonra hakkaten yanlış bişey varsa üstüne gidin. Tut ki yağmur ( Misal ) onla bunla aşk hayatı yaşamış, tut ki onla bunla çıkmış sizene ? Oyun ortamında olduğunuzu unutmayın kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ve son olarak yapılan herhangi en ufak bişeyi kendi başarısı olarak gören katıksız hıyar acaba kendi özel hayatını hiç kimseye anlatıyomu ? veya o anlatmasa bile eski forumda akrabasının açtığı konuyu bizlerin unuttuğunumu sanıyor ? Herneyse sözün özü en doğru kararı vermişsin yağmur kendine iyi bak görüşmek ümidiyle..
Yemin ederim bu aLp qerizekaLının önde qideni bir Lafı bir Lafını tutmuyor.