smyradan

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: smyradan

Mesaj gönderen Ucube »

BLackGezz0 yazdı:Bazı şeyleri uzaktan izlemekle olmuyor gerçekten. Yağmuru bundan 1 sene veya 1.5 sene önce sorsanız belki bende kötü yorum yapabilirdim fakat bazı çıngıraklı yılanlar gibi zehir atmak yerine onu tanımayı istedim ilk başta hep ağır konuştu ama ben alttan aldım en sonunda çok iyi arkadaş olduk. Bu konuda selam vermiş tanıdıklarına ve yaptığı hatayı anlatmış içtenliğiyle fakat günü pc başında geçen asosyal ve gündelik hayatında bi bka yaramayan şahıslar hemen tartışma ortamına çevirmiş. Bi insana illa çamur atıcaksanız önce iyice bi tanıyın ondan sonra hakkaten yanlış bişey varsa üstüne gidin. Tut ki yağmur ( Misal ) onla bunla aşk hayatı yaşamış, tut ki onla bunla çıkmış sizene ? Oyun ortamında olduğunuzu unutmayın kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ve son olarak yapılan herhangi en ufak bişeyi kendi başarısı olarak gören katıksız hıyar acaba kendi özel hayatını hiç kimseye anlatıyomu ? veya o anlatmasa bile eski forumda akrabasının açtığı konuyu bizlerin unuttuğunumu sanıyor ? Herneyse sözün özü en doğru kararı vermişsin yağmur kendine iyi bak görüşmek ümidiyle..
aL işde bu çocukda beyin yok qerçekten. KuLLandıgı cumLe su : Size ne kımse kımsenın hayatını ıLqıLendırmez der. Aynı sekıLde kötü yorum yazanLarada yok reeLde ıse yaramazLar yok kendı hayatLarını bırıLerıne anLatmıyoLar. ws.. ws.. O yorum yazanLarda ınsan degıLmı mısaL deLıkurt sanane onun hayatından evet deLıkurt reeLde ıse yaramayan bırı oLabıLır topLumca dısLanmıs kendını pc basna mahkum etmıs oLabıLır. :D :D Sen bunu burda söyLeynce onun özeL hayatına mudahaLe edıyorsun. Bir newi kendi Lafının aLtında kaLıyorsun :mrgreen: Lafının arkasında dur. Düşünmeden birşeyLer yazayım ön pLana cıkayım ws.. diye düşünen bir weLetsin :D anca kendini reziL edersn :D

Yemin ederim bu aLp qerizekaLının önde qideni bir Lafı bir Lafını tutmuyor. :D
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Delikurt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Delikurt »

Uzatmak istemiyorum, herkesi kendi vicdanına da bırakmak bana göre değil çünkü ben hiç birinizi yaratmadım, lakin T.C. Vatandaşı olarak Ata' larımdan aldığım bu Vatanı gelecek nesile teslim etmek başlıca vazifelerimden...

1. Alp taşı az biraz bana atmış, joker üstüne almış balıklama dalmış... ( Burda karaktersiz biri olsam bu ikisi ve diğerleri gibi yesinler birbirini der hem davuluna hem kasnağına vururdum ) Ama bana yakışmaz, çünkü bana dokunmayan yılan bin yaşasın deseydim 2 yıl öncesi T.İ.T. Loncasını kurduğum ilk günlerdeki gibi ( Taa ki hırsız, arsız ahlaksız namussuz ile mücadeleye başladığım günlerden birkaç gün öncesi ) bir çok oyuncu delikurt der başka bişey demezdi, ne kazanırdım şuan 1 milyarlık item yerine kimsede olmayan 1 trilyonluk item ( Oyun parası ile ), ama ne kaybederdim ? kendime olan saygımı, çevreme olan dürüstlüğümü, bir oyun dahi olsa genç nesle verdiğim zarar ile geleceğimizi...

2. Smyra yı kötülemedim ( Bu konuda ), daha önceleri kim olduğunu, nasıl biri olduğunu anlattım, Titxpolis ( Salih ) arkadaşımızın ricası ile Titxmisal olarak ailemize katıldı, salih arkadaşımızı defalarca ikaz ettim, salih bana güven dedi, Titxali ( Ali abi )' herkes hata yapabilir önemli olan insanları kazanmak dedi... Kazanalım dedim, bir gün büyük bir hata yaptı ve kapının önüne koydum, sonuç ??? Sonuç bana düşman oldu iftiralar hakaretler etti...

3. Senkron... Bu arkadaşımız ile hayat felsefemiz tamamen ters ama bir o kadar da uyumlu, bir çok düşüncesini tasvip etmemekle birlikte iyiniyet ve dürüstlüğü aynı zamanda vatan ve millet sevgisi benim için paha biçilemez, kimi kulağını sağdan tutar kimi ise soldan kolunu uzatıp sağ kulağına erişir... Allah selamet versin umarım bir daha bu denli yanılmaz.

4. Davut kardeşim sana gelince beni tanımıyorsun henüz, tanıyorum deme boşuna tanımış olsaydın ne demek istedğimi çok iyi anlar ona göre yorum yazardın.

5. Smyra sana gelince sana bacım dedim üstüne titredim seni kazanmak için loncamıza gelen hiç bir üyeye davranmadığım şekilde davrandım... Ayın lonca üyesi seçimi olmadığı halde seni topluma kazandırmak adına Tit loncası ay' ın üyesi seçtim, tek isteğim dürüst davranman ve bir Türk hanımefendisine yakışır şekilde hayatına çekidüzen vermendi...

6. Uzatmayacağım dedim uygunsuz yorumlarla cevap hakkı doğurdunuz, son olarak Ulubay adlı arkadaşımızın doğruları tasdik etmesini hazmedemeyip hakaret içeren yazılar yazmanız sadece ve sadece sizlerin acizliğini göstermektedir.

İyi forumlar.

Not : Senkron ne olursa olsun hangi düşüncelerde olursak olalım, düşmanımın bile en az senin kadar dürüst olmasını dilerim.
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .

SEN SAHİP ÇIKARSAN ,

BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

DeLıurt sadece suna cewap werde sancak sunucusu anLasın senın ne oLduqunu.

Bır ara oyunu bıraktın we mıLLete boLqeden yer aLtında ana bacı kaydın ?

Bumu senın watan sewerLıqın ? Bumu senın qenc nesıLı dusunmen ? Bumu senın adamLıqın ?

SoruLara cewap wer. !

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Delikurt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Delikurt »

Ucube yazdı:DeLıurt sadece suna cewap werde sancak sunucusu anLasın senın ne oLduqunu.

Bır ara oyunu bıraktın we mıLLete boLqeden yer aLtında ana bacı kaydın ?

Bumu senın watan sewerLıqın ? Bumu senın qenc nesıLı dusunmen ? Bumu senın adamLıqın ?

SoruLara cewap wer. !
Cevap hakkımı kullanıyorum..

Hırsız ahlaksız namus yoksunu şeref ve haysiyet eksiği bulunan sen gibi bir evladı doğuran ana, dağda mehmetçiğime kurşun sıkan p.k.k lı kadın ve aynı kadınlardan ondan bundan pc peydahlayan ana, umuma açık evlerde para kazanan ana, ülkemizi bölmek adına bombalı eylem yapan ana, komşusunun yuvasını yıkan ana, çalıştığı bankayı soyan ana vb. Ana lar kutsal diyorsanız ben böyle anaların hepsinin taaa...............

Mutlu oldunmu ?
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .

SEN SAHİP ÇIKARSAN ,

BU VATAN BATMAYACAKTIR.
amasia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen amasia »

smyra oyunu bırakman isbetli olmuş kafanı dinle :mrgreen:

bu konuya saçma sapan yorum yapan arkadaşlarımızı dikkate almamanı öneririm zaten hepsi şizofren olmuş :mrgreen: :mrgreen:

hayatında başarılar dilerim

amasia xbyhızırx
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

benim için güzel temennilerde bulunan arkadaşlara tşkr ediyorum arkamda bir dizi sipkilosyona yol açacak sözler söyleyen kişilerin niyeetlerini şimdi daha iyi anlıyorum oyunda yanlışlarımla doğrularımla 3 yılım gecti benim içinde bi tecrübe oldu herşey için teşekür ederim
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

İçerik silindi. Forum hesabı 7 gün yasaklandı.

[GM]Erdoğan

נσкєя
amasia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen amasia »

velet dediğin hakaret ettiğin adamın yaşını öğren önce terbiyesiz

15 yaşında bebesin belki ben babanla aynı yaştayım :mrgreen:

amasia xbyhızırx
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

amasia yazdı:velet dediğin hakaret ettiğin adamın yaşını öğren önce terbiyesiz

15 yaşında bebesin belki ben babanla aynı yaştayım :mrgreen:

amasia xbyhızırx
Hahaha benım ufakLık dedıgın yasda 15 mıs hahaha embesıL weLet :D

נσкєя
amasia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen amasia »

:mrgreen: geri zekalı.şizofren olmuş :mrgreen:
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön