Bence söyle olabilir;
Düşen nadide eşya hiç giyilmeden alışverişe konulabilmeli...
Aynı Nadide İtem Düşmesi ;
Re: Aynı Nadide İtem Düşmesi ;
mantıkLıOzzy yazdı:Bence söyle olabilir;
Düşen nadide eşya hiç giyilmeden alışverişe konulabilmeli...
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Bu oyunun en guzel ozellıgı kendıne ozgu olması ve kendıne has ozellıkler tasıması. Ama bıldıgımız gıbı en basıt ornek: araba uretırken bıle modelı,motoru,fıyatı,seklı goz onunde bulunduralım. degısıklık sadece tasarımında motor gucunde yada renk vs.vs yapılabılır. 2 tekerleklı araba 3 teker araba kaputu bagajı olmayan araba olmaz. bıraz dıger oyunlardanda esınlenmek lazım. Örnek: Runes of magic.. Saheser esyalar ıcın soyle bır sıstem yapmıslar. Item gıyılmedıgı surece baglı olmayan bır halde duruyor. Ama ıtemı ustunuze gıynce baglanıcaktır. Emınmısınız evet/hayır ? dıye bır soru yoneltıyor. Bu gelıstırılebılır. tabi Bu nadıde ıtemler ıcınde boyle bırsey olabılır. Yanı alısverıse koyma ımkanımız olur. Bekleyıp gorucez ıns. Yonetım bırseyler yapar umarım ...

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaş haklı misalKoRn yazdı:Bu oyunun en guzel ozellıgı kendıne ozgu olması ve kendıne has ozellıkler tasıması. Ama bıldıgımız gıbı en basıt ornek: araba uretırken bıle modelı,motoru,fıyatı,seklı goz onunde bulunduralım. degısıklık sadece tasarımında motor gucunde yada renk vs.vs yapılabılır. 2 tekerleklı araba 3 teker araba kaputu bagajı olmayan araba olmaz. bıraz dıger oyunlardanda esınlenmek lazım. Örnek: Runes of magic.. Saheser esyalar ıcın soyle bır sıstem yapmıslar. Item gıyılmedıgı surece baglı olmayan bır halde duruyor. Ama ıtemı ustunuze gıynce baglanıcaktır. Emınmısınız evet/hayır ? dıye bır soru yoneltıyor. Bu gelıstırılebılır. tabi Bu nadıde ıtemler ıcınde boyle bırsey olabılır. Yanı alısverıse koyma ımkanımız olur. Bekleyıp gorucez ıns. Yonetım bırseyler yapar umarım ...
Diğer oyunlarda kılıç var e bizde de var
diğer oyunlarda canavar kesmek var e bizde de var
diğer oyunlarda görev yapmak var e bizde de var
diğer oyunlarda savşçı şifacı büyücü var bu da bizde de var
liste çok uzayabilir efsunlar klanlar vb.
İKV'nin orjinalliğini koruması gerekiyor ancak diğer oyunlarda olan herşeyi çıkartırsak İKV diye bir oyun olmaz
- kerim73
- FareAdam Düşmanı

Evet arkadaşlar fazladan nadidelerin düşmesi bence de mantıksız. Ancak alışverişe konnulmasını desteklemiorum Çünkü reel para ile oyunda Servet elde eden arkadaşlarımız hiç emek vermeden İkv adına çok emek harcayan kişileri resmen eziyor. Bu yüzden Dolayıdır ki .. Sadece aynı nadide itemden çıkmaması için ayarlamalar yapılması pek zor deildir.. Sanırım Nasıl Bir şifacıya sadece Şifacı itemi düşebiliorsa boss lardan bunun da ayarı yapılabilir die düşünüorum...

KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

bişey socam bana daha ıtem düşmedıgı ıcın bılmıyorum :
savasçıya : sıfacı ve büyücü ıtemı dusuyo mu?
dusuyosa buda kaldırılmalı
grup bolgesınden cıkana kadar paylasıla bılmesı guzel olur.ama ozaman para kısmı aktıflesmesın bu esya sadece hedıye edılebılır yazısı cıksın bence yoksa mıllet parasıyla ver yada cope atarım benım ıcın bısey deısmez mantıgı kurabılır
savasçıya : sıfacı ve büyücü ıtemı dusuyo mu?
dusuyosa buda kaldırılmalı
grup bolgesınden cıkana kadar paylasıla bılmesı guzel olur.ama ozaman para kısmı aktıflesmesın bu esya sadece hedıye edılebılır yazısı cıksın bence yoksa mıllet parasıyla ver yada cope atarım benım ıcın bısey deısmez mantıgı kurabılır
Bak bu konuya katılıyorum.Satılmayan item bir çok kez düştüğünde ancak yer kaplar.
En iyisi 1 tane düşmesi ve aynı eşya düşerse bu kişiye değil,grup içinde bu eşyaya sahip olmayanlardan birine düşmeli.
Destek veriyorum.
En iyisi 1 tane düşmesi ve aynı eşya düşerse bu kişiye değil,grup içinde bu eşyaya sahip olmayanlardan birine düşmeli.
Destek veriyorum.
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
duskFANG Büyü Şifa(1630)
benim adım hıdır gelinden gelen budur 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
Adı üstünde nadide ha diyince dümez düşürenlerde sans varmış demekkki 2 3 kere profesyonelce kes sanada düşer emin ol
<)