ersel yazdı:Bu Haftadan Sonra memlekete gidicem arkadaşlar Trabzona yolu dusen olursa sölesın
Wow neresi nan bende trabzonluyum
ersel yazdı:Bu Haftadan Sonra memlekete gidicem arkadaşlar Trabzona yolu dusen olursa sölesın
sen loncana ucubeyı aldn blmem artık neyız...atabeyloncasi yazdı:Davutum eskilerden dağılan yok Allah 'a çok şükür sadece Atabeyxfacia bi yanlış karar verdi ve bizden geri özür diledi.2.5 yıldır 10 (Temel) kişilerle bu yola çıktık.Şuana kadar ne Drow lardan nede Gök lerden bi sıkıntımız yok iyi eğlenceler.DavuTT yazdı:ömer atabeyx loncasıda gelişiyor düzenler değişti eskiler dağılmaya başladı yeniler güçlenmeye bu güçlenmede dayanabilirlik söz konusu ben nasıl Drowx düşmanlarını tek tek düşmanlıkdan caydırdım ve Drowx sevilen bir lonca olduysa Onlarında böyle bir amacı vardır ben uzakdan bakıcam
LeyLa bu sayfada parazit yapma artık poLemiqe qirmiyorum oyunda qörsem ztn keser yasakLarım buse ıLede böyLe anLasdık ha canın poLemık isderse biLirsin ben çekinmem ama atabeyLere qırdıkden snra kufur oLayına son wermek ısdedım bu yuzden sınırLarı zorLamamanda fayda waR.Drowxbugbear yazdı:sen loncana ucubeyı aldn blmem artık neyız...atabeyloncasi yazdı:Davutum eskilerden dağılan yok Allah 'a çok şükür sadece Atabeyxfacia bi yanlış karar verdi ve bizden geri özür diledi.2.5 yıldır 10 (Temel) kişilerle bu yola çıktık.Şuana kadar ne Drow lardan nede Gök lerden bi sıkıntımız yok iyi eğlenceler.DavuTT yazdı:ömer atabeyx loncasıda gelişiyor düzenler değişti eskiler dağılmaya başladı yeniler güçlenmeye bu güçlenmede dayanabilirlik söz konusu ben nasıl Drowx düşmanlarını tek tek düşmanlıkdan caydırdım ve Drowx sevilen bir lonca olduysa Onlarında böyle bir amacı vardır ben uzakdan bakıcam
o saatte oyunda olmaya çalısırım.atabeyloncasi yazdı:DUYURU !!! Sevgi değer Atabey ailesi Çarşamba günü Saat öğle 12:00 ' da toplantımız olacaktır.O saatte bütün üyelerimizin online olması ricada bulunulur.Online olmayan üyelerimiz mazeretini bildirmek zorundadır.O saatte toplantının yeri belli olacaktır.Hepinize iyi eğlenceler.
Tamam uğur abi orda bulunacam. İyi eylenceleratabeyloncasi yazdı:DUYURU !!! Sevgi değer Atabey ailesi Çarşamba günü Saat öğle 12:00 ' da toplantımız olacaktır.O saatte bütün üyelerimizin online olması ricada bulunulur.Online olmayan üyelerimiz mazeretini bildirmek zorundadır.O saatte toplantının yeri belli olacaktır.Hepinize iyi eğlenceler.
Byefsane yazdı:ersel yazdı:Bu Haftadan Sonra memlekete gidicem arkadaşlar Trabzona yolu dusen olursa sölesın
Wow neresi nan bende trabzonluyum![]()
nuriali68 yazdı:Tamam uğur abi orda bulunacam. İyi eylenceleratabeyloncasi yazdı:DUYURU !!! Sevgi değer Atabey ailesi Çarşamba günü Saat öğle 12:00 ' da toplantımız olacaktır.O saatte bütün üyelerimizin online olması ricada bulunulur.Online olmayan üyelerimiz mazeretini bildirmek zorundadır.O saatte toplantının yeri belli olacaktır.Hepinize iyi eğlenceler.
Tamam Uğur abi o saatte online olmaya çalışacam...atabeyloncasi yazdı:DUYURU !!! Sevgi değer Atabey ailesi Çarşamba günü Saat öğle 12:00 ' da toplantımız olacaktır.O saatte bütün üyelerimizin online olması ricada bulunulur.Online olmayan üyelerimiz mazeretini bildirmek zorundadır.O saatte toplantının yeri belli olacaktır.Hepinize iyi eğlenceler.
H.................................................................0000000000000000000000000000Byefsane yazdı:ersel yazdı:Bu Haftadan Sonra memlekete gidicem arkadaşlar Trabzona yolu dusen olursa sölesın
Wow neresi nan bende trabzonluyum![]()