TEŞKİLAT/ LoDoSLaR...

Lodos klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Kullanıcı avatarı
Adrenalin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: TEŞKİLAT/ LoDoSLaR...

Mesaj gönderen Adrenalin »

Ben Kazamaa bütün Lodoslara selam olsun..
Ne Mutlu Türküm Diyene !!!
Kullanıcı avatarı
shumpsss
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen shumpsss »

ısTe musLm Abı Hıc bıR Arz qoRuLmemısTıR oyLe onLar qRup yApıyoRLar bıRbıRLerıNı koRuyoRLar bıZımkınLer CımRı kardsm cAN bıLe bAsmıyoR qRupTakı AdAmA....
TTmShumpssss
Resim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
GaSTLexX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen GaSTLexX »

Adrenalin yazdı:Ben Kazamaa bütün Lodoslara selam olsun..
Aleyküm Selam kardeşim h.g
Kullanıcı avatarı
BASKENTLI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BASKENTLI »

Appa yazdı:İlla klan savaşçına katılmak zorunda olduklarını düşünmiyorum :!: Ama yardımsever bi oyuncu isen klan arkadaşlarını düşmanlardan korumak için savaşa bile katılırsın 8-)
bu yazıyı yazan arkadaş sözüm sana eğer klan savaşına katılmayacaksan klana neden girersin ???
Sen Beni Erken Unuttun..Elveda Derken
Unuttun..Sen Sözün Varken Unuttun..Ben Seni Hiç Unutmadım..Sen Gönlünce
Bir a$k Düşle..Hayata Yeniden Başla..Sevgim Üzerse Bağışla..Ben Seni Hiç
Unutmadım..
Kullanıcı avatarı
cesur96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cesur96 »

ws de birbielerini kesecekelrine arz kalenin orda arz kessiler daha iyi katılıyorum :|

Cesursüt
ExoRcİsTxZT
ExoRcİsTIIxZT
Resim
Kullanıcı avatarı
etuzyurdu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen etuzyurdu »

bunun bır loncaya mensup yada baska bır seyle alakası yok tek dılegım gırdıklerı klana sahıp cıkılması egerkı bır kez lodos klanına gırdıyse bazı seylerı goze almıssın demektır bu oyunu betadan bu yana oynuyorum ılk sancakta basladım sonra buraya ama aramızda bana dokunmyan yılan bın yasasındıyenler oldugu surece bızım ısımız cok zor muslum UYGURLARFERMAN
Kullanıcı avatarı
GaSTLexX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen GaSTLexX »

etuzyurdu yazdı:bunun bır loncaya mensup yada baska bır seyle alakası yok tek dılegım gırdıklerı klana sahıp cıkılması egerkı bır kez lodos klanına gırdıyse bazı seylerı goze almıssın demektır bu oyunu betadan bu yana oynuyorum ılk sancakta basladım sonra buraya ama aramızda bana dokunmyan yılan bın yasasındıyenler oldugu surece bızım ısımız cok zor muslum UYGURLARFERMAN
Evet katılıyorum o zihniyette malesef bazı arkadaşlar var.Teşkilatta Lodoslar tartışmasız güçlü ama Dengesiz bi güç var ortada bunu organize etmek ve çeşitli faaliyetler yapmak bizim elimizde öncü olmak lazım bunları yaparsak daha zevkli ve Sıkı bi lodos kardeşliği sağlarız . İyi fikirleri olanlar bizlerle paylaşırlarsa seviniriz..
Kullanıcı avatarı
kanunxrutles
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kanunxrutles »

bu konu ço könemli orda oturan insanlar bizden degildir tek kelime bu kadar basit
Resim

SOMALİXWORS
gkan94
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen gkan94 »

BETA ya SELAMLAR BEN GKaN ARKADAŞLAR KLANLAR SAVAŞMAK İÇİNDİR DİER OYUNCULARIN NE YAPTIĞINI İZLERKEN LODOS SANIZ KESİLEBİLİRSİNİZ O KENDİ ARALARINDA SAVAŞANLAR ZATEN HİÇ BİŞEYLERİNİ GELİŞTİRMEYE CALIŞMIYORLAR BİLGİNİZE ONLAR SADECE FAZLALIK BEN MODA GİRERİM AMA SAVAŞMAM CÜNKİ BEN KİMSEYE GEL ws ATALIM DİE BİŞEY DEMEM GÜCÜNE GÜVENEN GİRER MODUNA VEYA ARZ SA GELİR ANLI ŞANLI SAVAŞIRIM KAYBEDERSEM Kİ BU MÜMKÜN DEİL O İTEMLERLE KARŞIMDAKİNE 1 M VERİRİM BENİ BULUN SAVAŞIN BENLE ALIN 1 M İNİZİ BEN KAZANIRSAM BİŞEY İSTEMİOM SİZDEN SADECE BANA SAYGILI OLUN YETER 2.5 SENELİK OYUNCUYUM SORUN ENİX EE BİLİR HEHE ENİX O KADAR AFEDERSİNİZ EZİG GÖRMEDİM ADAMI O KADAR KESTİM MODDA KENDİ İSTEDİ WS ATMAYI HALA İSTİO METEORDA BİYERLERDE GEZİNİOM BENİ BULAN SAVAŞIR GÜCÜNE GÜVENEN Chose Chosen Gknn IIheroesII Agateamxümit e pm atsın isteyenler şunu bilin ws atmak bazı oyunculara göre kazanma hırsı olabilir AMA BANA GÖRE KLAN SAVAŞI WS AYNI ŞEYDİR KARŞIMDAKİ SADECE BENİM GİBİ BİR İNSAN DIR BEN WS Mİ GÜCLÜLERLE ATARIM BU ARADA MERAK EDENLERE İTEMLERİMİN HEPSİ FULL YILDIZLI * BÜYÜK SAHRA ARDENELER VE MESMER YILDIZLI * ARDENELER DİR YANİ EN İYİ 2 WS İTEMLERİDİR ........ :arrow: güvenenler meteora gelsin (( kendine başkasına fark etmez sadece gelsin yeter))
Kullanıcı avatarı
Apollo32
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Apollo32 »

CaRmiLLa yazdı:Öncelikle bi Lodos ruhu olması lazım :D
Yoksa zaten orda oturur vs yapar :D

doğru sölüyosun :)
,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ вяσ¢к ℓση¢αѕι _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸