aciL Exe lazım
aciL Exe lazım
birisi ikvnın exe dosyasını ata bırlmı acaba rabid"e yükleyıp buraya lınk ata bılrsnz acıl oyuna gıremıyorUM
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar için Bana Küfrediceksiniz
Thieff-Baristr-Beckhamm-heuksealL-Fenerbahceli-KeZMaN almunyam full serisi daha bir çok çar 
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: aciL Exe lazım
Merhaba
Dosya paylaşım yapılması sizin veya karşı taraf için riskli olabilir. Eğer oyun dosyalarınız eksilmişse oyun dosylarını tamamen kaldırıp, yeniden indirip, temiz bir kurulum yapabilirsiniz.
Dosya paylaşım yapılması sizin veya karşı taraf için riskli olabilir. Eğer oyun dosyalarınız eksilmişse oyun dosylarını tamamen kaldırıp, yeniden indirip, temiz bir kurulum yapabilirsiniz.
Sirkots
banamı dıyorsun:D:D bizzat bu işi kendım yapıuyorum
xD :mrgreen: :mrgreen:
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar için Bana Küfrediceksiniz
Thieff-Baristr-Beckhamm-heuksealL-Fenerbahceli-KeZMaN almunyam full serisi daha bir çok çar 
barıştr sen neler biliosun anladığın hiç bişey yok pcyle ilgili sadece özenti sorsan no-ip port ne die hiç birine cevap veremez sadece videoda ne görüosa onu yapıosun ezk herif turkojan n keylogger ardamax hepsi tespit edilio artık ezk herif
Devrim Aşktır Aşkımız Ölene Kadardır.~~~~
SirKots yazdı:Merhaba
...............