benim çarım olan Kinqxofxmagic dün ki Ölüm oyununda büyücü 1. arkadaşlar
verilenler 50 ejderha kudretlendiren iksir ve bilge cevriye sultan yüzük
Evet şifacıların ölüm oyununu izlemek gerek, benim ilk ve son defa girdiğim bir ölüm oyunu safsatasında tüm arz şifacıların bana yönelmesi sonucu haliyle "ws" atma gibi bir durumum olamayacağı için ışınlandığımız odada tur atışlarıma GM arkadaşların "kaçma, savaş" diye ikazları ve sonrasında attığı dikkatler ve son olarak beni öldürmeleriyle son bulan. En nihayetinde de kendi istedikleri en sevilen şifacıları birinci yaptıklarıZuLFiKaR yazdı:Savaşçıların ve Büyücülerin Ölüm Oyunu bana pek eglencelı gelmıyo ve ordan cıkan Birinci için " acaba gercekten en guclusu bumuydu " sorusunu sorduruyor bana..Ölüm Oyunu maximum süre cok kısa ve verilen hasarlar fazla oldugu ıcın arada gercekten saglam olanlar pat dıye olebılıyor.
Ama Şifacıların Ölüm Oyununu izlemeniz lazım diyorum.Hepsinden daha eglencelı ve gercekten oraya katılanların en güçlü olanı sadece ayakta kalabılıyo...
İyi oyunlar...
dünkü ölüm oyununu shefa adlı karakter kazandı sordun mmu hakkıyla kazandı he.....ROA loncası olarak 5-6 kişi girmişiniz ölüm oyununa ee tabi bütün lodosları kestiniz sona ben kaldım adı Arslanşifacı...he şunuda sölim beni 1 saat hatta 10 saat uğraşsanız kesemezdiniz bu bir gerçek ama sinirlendim ve bıraktım....GM orti adaletli olsaydı birazcık ..../nah kazanırdınız.......ordaki şifaların bende ashab olmamasına karşın en gülüsü bendim çünkü çantamda istemediğin kadar kudret ve can iksiri vardıZuLFiKaR yazdı:Savaşçıların ve Büyücülerin Ölüm Oyunu bana pek eglencelı gelmıyo ve ordan cıkan Birinci için " acaba gercekten en guclusu bumuydu " sorusunu sorduruyor bana..Ölüm Oyunu maximum süre cok kısa ve verilen hasarlar fazla oldugu ıcın arada gercekten saglam olanlar pat dıye olebılıyor.
Ama Şifacıların Ölüm Oyununu izlemeniz lazım diyorum.Hepsinden daha eglencelı ve gercekten oraya katılanların en güçlü olanı sadece ayakta kalabılıyo...
İyi oyunlar...