ARKADAŞLAR DÜNKİ 1. OLDUĞUM ÖLÜM OYUNU

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dahaka12
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ARKADAŞLAR DÜNKİ 1. OLDUĞUM ÖLÜM OYUNU

Mesaj gönderen dahaka12 »

Resim
Resim
benim çarım olan Kinqxofxmagic dün ki Ölüm oyununda büyücü 1. arkadaşlar
verilenler 50 ejderha kudretlendiren iksir ve bilge cevriye sultan yüzük
SPeKüLaSYoN
dangerousIII
Gırtsıklağını
Aydeniz
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Re: ARKADAŞLAR DÜNKİ 1. OLDUĞUM ÖLÜM OYUNU

Mesaj gönderen Tokerx »

vay eski sunucuma bak hele :mrgreen:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
dahaka12
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen dahaka12 »

:D serverde 1. oldm :D büyülerin ölüm oynunda:D
SPeKüLaSYoN
dangerousIII
Gırtsıklağını
Aydeniz
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen smartenes »

Ben de savaşçılar da 1.oldum =)
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Sprayer
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sprayer »

Ulan bu sunucu bu kadar düştümü :D
Vatan İçin Kan Akacaksa Dünyanın Şah Damarını Keseriz . . .

Sekersinnn & Sprayer

Eminönü celladı...
Kullanıcı avatarı
ZuLFiKaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Qazap

Mesaj gönderen ZuLFiKaR »

Savaşçıların ve Büyücülerin Ölüm Oyunu bana pek eglencelı gelmıyo ve ordan cıkan Birinci için " acaba gercekten en guclusu bumuydu " sorusunu sorduruyor bana..Ölüm Oyunu maximum süre cok kısa ve verilen hasarlar fazla oldugu ıcın arada gercekten saglam olanlar pat dıye olebılıyor.

Ama Şifacıların Ölüm Oyununu izlemeniz lazım diyorum.Hepsinden daha eglencelı ve gercekten oraya katılanların en güçlü olanı sadece ayakta kalabılıyo...

İyi oyunlar...
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

Bende 50 ejderha ve 50 dinozor iksir aldım adamın birini kovalarken admin beni kesti oyun bittikten sonra yanına çekti beni iksirleri verdi bende 20m ye sattım hepsini :D
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
HardStyle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HardStyle »

ZuLFiKaR yazdı:Savaşçıların ve Büyücülerin Ölüm Oyunu bana pek eglencelı gelmıyo ve ordan cıkan Birinci için " acaba gercekten en guclusu bumuydu " sorusunu sorduruyor bana..Ölüm Oyunu maximum süre cok kısa ve verilen hasarlar fazla oldugu ıcın arada gercekten saglam olanlar pat dıye olebılıyor.

Ama Şifacıların Ölüm Oyununu izlemeniz lazım diyorum.Hepsinden daha eglencelı ve gercekten oraya katılanların en güçlü olanı sadece ayakta kalabılıyo...

İyi oyunlar...
Evet şifacıların ölüm oyununu izlemek gerek, benim ilk ve son defa girdiğim bir ölüm oyunu safsatasında tüm arz şifacıların bana yönelmesi sonucu haliyle "ws" atma gibi bir durumum olamayacağı için ışınlandığımız odada tur atışlarıma GM arkadaşların "kaçma, savaş" diye ikazları ve sonrasında attığı dikkatler ve son olarak beni öldürmeleriyle son bulan. En nihayetinde de kendi istedikleri en sevilen şifacıları birinci yaptıkları :) Lafım sana değil ZuLFiKaR yeri gelmişken söyleyeyim dedim. Ama kazanan kişilere hediyelerinin hayırlı olmasını dilemeden de olmaz.

Bu tip etkinlikler gerçeği yansıtmadığı gibi hakkaniyette barındırmıyor.

İyi Eğlenceler..
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

ZuLFiKaR yazdı:Savaşçıların ve Büyücülerin Ölüm Oyunu bana pek eglencelı gelmıyo ve ordan cıkan Birinci için " acaba gercekten en guclusu bumuydu " sorusunu sorduruyor bana..Ölüm Oyunu maximum süre cok kısa ve verilen hasarlar fazla oldugu ıcın arada gercekten saglam olanlar pat dıye olebılıyor.

İyi oyunlar...
dünkü ölüm oyununu shefa adlı karakter kazandı sordun mmu hakkıyla kazandı he.....ROA loncası olarak 5-6 kişi girmişiniz ölüm oyununa ee tabi bütün lodosları kestiniz sona ben kaldım adı Arslanşifacı...he şunuda sölim beni 1 saat hatta 10 saat uğraşsanız kesemezdiniz bu bir gerçek ama sinirlendim ve bıraktım....GM orti adaletli olsaydı birazcık ..../nah kazanırdınız.......ordaki şifaların bende ashab olmamasına karşın en gülüsü bendim çünkü çantamda istemediğin kadar kudret ve can iksiri vardı ;)
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
ZuLFiKaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Qazap

Mesaj gönderen ZuLFiKaR »

Krospower yaşın kac bilmiyorum ama sana helal olsun bu konuyuda çığrığından çıkarmaya çalışıyosun.Sende eziklik psikolojisi olabilir , bi psikiyatrist e görün derim.Oyunu sadece oyna , yaşama...

Çantanda kaç tane iksirin olduğunu tam olarak söylemeni isstiyorum senden.Benim çantamda 32 Ejderha Kudretlendiren, 58 Kuzgun Kudretlendiren ve 22 Sansar Kudretlendiren iksirim vardı.Dediğin doğru olabilir belki 1 saat koşturabilirdik seni fakat sonuç yine aynı olacaktır emin ol .Şifacılarda durdurma, dikkat dağıtma gibi yetenekler olmadığı için ne kadar kaçarsan o kadar yakalanmazsın ve ölmezsin hele birde Maraton eşyan varsa.Ama adındanda anlaşılacağı üzere bu oyun Ölüm Oyunu yani kısacası savaşacaksın.Savaşmassan [GM] seni öldürür.

Gelelim seni " ./nah kesicemiz " konusuna.4 Şifacı seni kesemicez demek istiyosun, buna sadece gülünür.

RoA olarak herkesi öldürmüşüz , grup olarak girmişiz.Evet öyle yaptık ve son 3 Ölüm Oyunundada bu şekilde yaptık ve hepsini biz kazandık.Yasaksa Yönetim kademesi bunu bildirsin.Ama böyle bir yasak olmadığı için hiçbirşey demeye hakkınız yok ama siz sürekli konuşuyosunuz çünkü yediremiyosunuz.Size gruplaşmayın diyen oldumu, HAYIR.

Ki zaten biz Lonca olmasak bile ordakilerin hepsi benim yakın arkadaşım olması hasebiyle yine aynı şekilde hareket eder ve yine senin sonun ÖLÜM olurdu.

Burdan seni ws ye davet ediyorum hem arkadaslarım hemde kendim adına.Hani biz 4 ümüz seni kesemezmişiz ya.Geç bakalım teker teker karşımıza.Ws yapmak istersen nickleri vereyim : Kasvet , Shefa , lalalalala

Buyur gel gücünü görelim aslanım...
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...

“Genel Sohbet” sayfasına dön