Bir süreliğine ara...
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Bir süreliğine ara...
Süre ne kadar olur bilmiyorum fakat yerimi düşünmeye karar verdim doğru yerde miyim herkese iyi oyun iyi forumlar
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bir süreliğine ara...
Violence yazdı:Süre ne kadar olur bilmiyorum fakat yerimi düşünmeye karar verdim doğru yerde miyim herkese iyi oyun iyi forumlar
charlarını sıl bu lanet oyuna daha fazla para yatırma 1 hafta önce charımı sıldım bı giriyım doslarımı özledim dedım karekterınız banlanmıs felan yazıodu girerken bune is arkadaş xD
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Sercan Bi Konuşalım Senle Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde Olmasın Sakın Bizler Konuşarak Anlaşan Varlıklarız Değilmi Kardeşim ?? BekliyorumViolence yazdı:Süre ne kadar olur bilmiyorum fakat yerimi düşünmeye karar verdim doğru yerde miyim herkese iyi oyun iyi forumlar
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Sana Kalırsa Olum İkv'yi Silersinhenryxx2012 yazdı:Violence yazdı:Süre ne kadar olur bilmiyorum fakat yerimi düşünmeye karar verdim doğru yerde miyim herkese iyi oyun iyi forumlar
charlarını sıl bu lanet oyuna daha fazla para yatırma 1 hafta önce charımı sıldım bı giriyım doslarımı özledim dedım karekterınız banlanmıs felan yazıodu girerken bune is arkadaş xD
kiNqOfDaRkNesS ( Savaşcı )
KinqoFDaRKNeSsS ( Büyücü )
KinqoFDaRKNeSsS ( Büyücü )