Başlıktan da anlaşıldığı gibi oyun içerisinde karşılıklı sohbet ettiğiniz kişiler için sohbet penceresi açılsın!
Öte yandan bu sohbet penceresine yazılan yazılar oyuncu oyunda olmadığı halde gönderilmeli ve oyuncu oyuna girdiği
zaman sohbet kutusu açılır ve gönderilen mesaj ulaşmış olur aynı şekilde karşı tarafa cevap iletebilir buna benzer ufak bir eklenti hiç fena olmazdı diye düşünüyorum tabii karar yönetimin ben yine de fikrimi sunayım
Yorum için teşekkür ederim kafan da planlayıp yazdığını umuyorum
yok yani BENCE GEREKSİZ (BANA GÖRE MİLLETİ BİLEMEM )
Neden sence oyunda olmayan birine not bırakabilmek güzel olmaz mı? Neyse senin kararına saygı duyuyorum diğer arkadaşınların yorumuna da ihtiyacım var destek verilirse eğer İKV desteğe göndereceğim önerimi
sadece güzel demekle olmaz bence.. önerin senin açından güzel belki ama oyunda o kadar kişiye gönderilmiş mesajların bence bir karşılığı olmalı, fizikte her etki karşılığında bir tepki yaratır biliyosunuz, bunun tepkisi oyunu kasmak olabilir bence, yani oyuna zarar..
xPrince yazdı:sadece güzel demekle olmaz bence.. önerin senin açından güzel belki ama oyunda o kadar kişiye gönderilmiş mesajların bence bir karşılığı olmalı, fizikte her etki karşılığında bir tepki yaratır biliyosunuz, bunun tepkisi oyunu kasmak olabilir bence, yani oyuna zarar..
Ben yine de önerimi söyledim yapıp yapmamak onların elinde ayrıca oyunu kasacağını sanmıyorum yorumun için teşekkür