Bu kadarınıda beklemezdim.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bu kadarınıda beklemezdim.

Mesaj gönderen Suskunjackal »

From: ---------------@hotmail.com [mailto:----------@hotmail.com]
Sent: Sunday, July 04, 2010 7:30 PM
To: ikvdestek@sobee.com.tr
Subject: Bildirim Tipi: Öneri

Sunucu:
Eminonu

Karakter Adı:
Bednam

Açıklama:
Destekten bi sürü arkadaşımız şikayetçi mesaj atmama düşüncesindeydim.Lakin artık bu işin bu kadar büyüdüğü ve kendime yapılan bir haksızlık olarak görüyorum.04.07.2010 pazar gününün 14.00 da olan ölüm oyunu sırasında [GM[ Orti her nasılsa bilmıyorum ordakı 50 kısı arasından benı bularak özellikle kesmiştir.Oturma gibi bişey söz konusu bile değildir.Kaçma derseniz herkez Bitmezbuokul isimli şahısın arkasından onu kesmek ıcın kosuyordu.Bende bu konu hakkındakı sıtemımı dile getirdim.Orti nin benden özür dilemesi yerine bana söylediği söz Size teselli ödül verecektik Lakin hal ve hareketlerinizden ötürü vermeyeceğiz dedi.Sizce bu bir İKV yöneticisine yakışır mı ? Verecekse verir vermezse vermez.Onada söylediğim gibi ödülünde değilim param var benım.Ama orda özellikle beni bulup kestiği veya bilmeden de olsa kestiği için özür dilemesini beklerken o beni suçlayarak sanki ben suçluyummuş gibi tavır sergiledi.Bu konu hakkındaki cevabınızı dört gözle beklıyorum.

Merhabalar,

Etkinlik alanın yoğunluğu sebebi ile hata yapılma olasılığı her zaman vardır. Fakat, haklı olmanız size yetkililerle tartışma onları küçük düşürme hakkı vermez. Talebinizi uygun bir üslupla dile getirmediğiniz hallerde, yetkililerimiz talep hakkında istedikleri kararı yürütmekte serbesttirler.

Bilginize.

İKV Destek Takımı

www.istanbuloyun.com

http://forum.istanbuloyun.com

İşte bu kadarınıda beklemezdim.Yönetimin [DEV GM TEST EKİBİ] bizden bi üst seyide tutulmasının bu kadarda açık açık yazılmasına inanamadım.

Konuya gelıcek olursak hala bı hayal kırıklığı yaşıyorum.Ben bi özür bi pardon beklerken daha da küçümseniyorum.
Ayrıca hiç bir GM DEV adam akıllı bızı dınlemıyor kı orda da sadece ben susayım + kendıne hazmedemediği için " Size teselli ödül verektık.Lakin hal ve hareketlerinizden dolayı vermeceğiz." demeside bi kanıt.Teselli ödül falan hikaye verıcek mıydı sankı kıme verdıler kı ? Sadece ben gerçekleri yazdığım için teselli ödül geçti zaten benimde almayacağımı bıldığı halde bunu yazdı.Ha derseniz veriridi pekı neden kesıldıkten hemen sonra vermedı ? Neden ben yazılarımı yazdıktan sonra dedi ?

Bravo ne diyebilirim ki ..
Kullanıcı avatarı
DIALPMA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Bu kadarınıda beklemezdim.

Mesaj gönderen DIALPMA »

Yürü be Adem arkandayım dostum !!!
http://s16.gladiatus.net/game/c.php?uid=28258
Tıklarsanız sevinirim kaybediceğiniz bir şey yok oyunda altın kazanıyorum sadece lütfen :D
ermer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ermer »

Arkadaşlar bu oyunda daha önce açılmış bir çok konuya duyarsız kaldığınız için şimdi buna benzer olaylarla karşılaşınca şaşırıyorsunuz.

Kendim bu oyunu oynadığım uzun yıllar boyunca başka hiçbir oyuncunun herhangi bir şekilde beni zarara uğratacak bir etkinliği veya davranışı ile karşılaşmadım, zarar oyundaki bir hatadan geldi. Ben ve benim gibi bir çok arkadaş gerek burdan gerekse mail yolu ile hakkımızı aramak istedik. Bize gelen uyarıların sana gelen bu mailden hiç bir farkı yok.

Dediğim gibi kendi canımız yanmadan yapılan haksılığa karşı hep seyirci kalıyoruz, hatta görmezden geliyoruz...

Geçmişte yapılan tartışmalara bi göz at istersen bu konular üzerinden yapılan tartışmalar hep klitlendi, onları bi oku derim sana. Yapılan açıklamalar ya sana yapılan açıklama gibi kısa ve net yada onlarca satıra döküldü. Ama özünde hep bir şeye vurgu yapıldı; '' burada bizim borumuz öter''.

Bize bu şartlarda tek birşey düşer oda; ya bunu kabullenip devam etmek, yada bu oyunu bırakmak inan hiç bir seçeneğin yok.
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Oyunda bi yerlere gelebilmek için önce GM,DEV yalakası olacaksın bu bi kere 1. olabilmek için 1. Madde 2. Arz olacaksın. 3.Hileci olacaksın. Çoluk çocuk GM olmuş demiyorum Yoldan geçeni cevirip GM yapmışlar .
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen CekannN »

Boşver hocam ne dersek diyelim haklı çıkamıyoruz daha soğrusu sallamıyorlar bile.Ben 1 kez girdim ondada 3 şifacı kaldık hayvan çıkardılar bana dalan yoktu kastı pc kendine geldiğinde ölüydüm tek dediğim şey haksızlık oldu bu dememle banlanmam bir oldu. Bunların oyunu yönetim şekli değişmez yöneticiler aynı olduğu sürece iyi yöneticileri çıkardılar yönetimden çıkarlarına uygun davrananları bıraktılar. Şahsen hiç bir etkinliklerine katılmıyorum muhattap olmuyorum umurlarında değil biliyorumda ama böle insanın kafası rahat oluyor:)
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
Hatecrewxthree
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hatecrewxthree »

DehrayN yazdı:Oyunda bi yerlere gelebilmek için önce GM,DEV yalakası olacaksın bu bi kere 1. olabilmek için 1. Madde 2. Arz olacaksın. 3.Hileci olacaksın. Çoluk çocuk GM olmuş demiyorum Yoldan geçeni cevirip GM yapmışlar .
Arz olmakla bir alakası yok.Konuyu çarpıtma arkadaşım.Bednam senin başına gelene üzüldüm açıkcası :(
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü

Temmuz 2011'e kadar yokum.
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Hatecrewxthree yazdı:
DehrayN yazdı:Oyunda bi yerlere gelebilmek için önce GM,DEV yalakası olacaksın bu bi kere 1. olabilmek için 1. Madde 2. Arz olacaksın. 3.Hileci olacaksın. Çoluk çocuk GM olmuş demiyorum Yoldan geçeni cevirip GM yapmışlar .
Arz olmakla bir alakası yok.Konuyu çarpıtma arkadaşım.Bednam senin başına gelene üzüldüm açıkcası :(

Taa teşkilattan gelip muhattap oluyorsun helal.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

[Gm] ve [Dev] ler kendilerini hatasız görsede ara sıra hata yapabiliyorlar . Ama bu kadar yüklenmeyelim

onlara demek bir bildikleri varda kesiyorlar [ kasten yapacaklarını sanmıyorum ] kurallarının birine uymadığınızı

gördüklerinden dolayı kesmiş olabilir , her neyse her iki tarafta birbirine göre haklı , haksız olabilir .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Hatecrewxthree
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hatecrewxthree »

DehrayN yazdı:
Hatecrewxthree yazdı:

Ben her sunucu forumuna bakıyorum.Sakıncası mı var? Yanlış kelime kullanıyorsun.
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü

Temmuz 2011'e kadar yokum.
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Hatecrewxthree yazdı:
DehrayN yazdı:
Hatecrewxthree yazdı:

Ben her sunucu forumuna bakıyorum.Sakıncası mı var? Yanlış kelime kullanıyorsun.
Burası teşkilat değil burası Eminönü burda her şey mevcut bilip bilmeden konuşma.

“Genel Sohbet” sayfasına dön