EVET ARKADAŞLAR bu oyunu yaklasık 3 senedir oynuyorum 3 kere carım calındı ve bu charın hepsi 7 kareter oluyo yılmadan surekli kastım hırsılara karsı yılmadan calıstım. fakat artık bıktım... Hakkı olan helal etsin ben herkes hakkım helal ediyorum kime haksızlık ettiysem kusura bakmasın herkes kolay gelsin YÖNETİME TEK SOZUM iKV kan kaybediyor oyun iyice cılkı cıktı.
Güzelçocuk Karabüyü
Güzelcocuk ve Karabüyü veda eder
Re: Güzelcocuk ve Karabüyü veda eder
hayatta başarılar(1ay sonra oyuna geri döndüm adlı bir başlıkta görüşmek üzere :mrgreen: )

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Emre kardeşim bu kadar kolay pes edilemez. Belki ikv'yi bırakmak senin adına çok şey kazandıracak fakat burada kurduğun dostluklar seni asla bu oyundan vazgeçtirmeyecek. Buna emin ol. Sana kal derim yok ama ben kararımı kesin verdim diyorsan kal sağlıcakla kardeşim.
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
Emre kardeşim bu kadar kolay pes edilemez. Belki ikv'yi bırakmak senin adına çok şey kazandıracak fakat burada kurduğun dostluklar seni asla bu oyundan vazgeçtirmeyecek. Buna emin ol. Sana kal derim yok ama ben kararımı kesin verdim diyorsan kal sağlıcakla kardeşim.
Elvetbende//
Elvetsizlerle//
Elvetbirgün//
Elvetbende//
Elvetsizlerle//
Elvetbirgün//

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
oynamak istiyorum ama her cakım calınınca kendimi salak yerine koyuyorum 0 dan baslamak kadar baslaya baslaya gorevleri ezberledim ins charımı calanı bulurum bularsam 1 araba dovdurtrurum ya da doverim.
Karabüyü. Güzelçocuk.
Karabüyü. Güzelçocuk.
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
Anlamadığım bir durum var. Bu karakterleri yada adresleri bu kadar kolay nasıl çaldırabiliyorsunuz anlamış değilim. 3,5 senedir şu oyunu sürekli oynamaktayım ve 1 kez olsun ne soyuldum ne de adresimi çaldırdım.
Lütfen hırsızlık yapan yapıyorda, siz bari biraz dikkatli olun.
Lütfen hırsızlık yapan yapıyorda, siz bari biraz dikkatli olun.
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
bende bilsem aç cok
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
Tamam da bizim neden başımıza birşey gelmiyor?emrekural yazdı:bende bilsem aç cok![]()
![]()
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
hayatta başarılar kardeşim silmedilerse buluruz Güzelçocuğu seni oyuna döndürürüz 
eyvallah emre cok zor oynaım artık