Arz lara yapılan bu kadar tölerans yeter ama artık
Re: Arz lara yapılan bu kadar tölerans yeter ama artık
Bencede saçma lodos olduğum halde böyle düşünmüyorum böyle saşma bi konu olurmu başka saçma konu açıcaksanız bir saçmalık daha öneriyim size neden arz muhaffızlarının zehiri varda lodos muhaffızlarının yok
hadi bakalım bu saçmalığada yorum yapın bakalım. alla alla yok haseki kapısı yarında bi kapı daa çıkar onuda konu açarsınız 
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Ulan nerede bebe varsa gelmıiş yorum yapmış adam 7 yıldır oynuyomus oda guzel ne guzel bak.Canını alırlar yazmışsın gel alsana eger ole bı dusuncen varsa sana adresımı yerımı yurdumu teelefonumu verıryım.
Bu yonetımın konusuna gelınce daha en ufak bır sey bılmıyosunuz .İşte bılen arkadaslarım zaten gereken cevabı vermiş size.Şimdi o koca kafanıza sunu sokun 2 GM Lodos dıye Gm ler lodos nıye arzları tutsun demeyıde bırakın.
Sız bılmessınız o Arz sevgısını . O yüzden konusmayın oturun halınıze ağlayın. Bu arada bana IQ tstı yaptır dıyen arkadas onceden cok yaptırmıs galıbva yerını nerede yapılacagını cok ıyı bılıyor
Bu yonetımın konusuna gelınce daha en ufak bır sey bılmıyosunuz .İşte bılen arkadaslarım zaten gereken cevabı vermiş size.Şimdi o koca kafanıza sunu sokun 2 GM Lodos dıye Gm ler lodos nıye arzları tutsun demeyıde bırakın.
Sız bılmessınız o Arz sevgısını . O yüzden konusmayın oturun halınıze ağlayın. Bu arada bana IQ tstı yaptır dıyen arkadas onceden cok yaptırmıs galıbva yerını nerede yapılacagını cok ıyı bılıyor
XXCEZAXX
şu mevzuyu dikkate alın arkadas şaheserlerın arzlara düştünü söyluyor arzlara değil roa loncasına düşüyor bu apacık ortada yanı yöneticilerın bu loncaya bi zafı var ama ne evlatları gıbı koruyorlar nedense onlara rakıp olan kişiler yada sevmedıgı kişiler hep zarar görüyor bunun sebeplerını bılmek istıyoruz yanı bu iddamı ıspatlarım ıspatlıcamda çok az kaldı şunların loncasına girersem herşey ortaya cıkıcam dikkatlı olsunlar bence ansızın çökebilirim onlara ....
evet abi bende bunu demeye calısıyorum ama bu kaz kafalılar anlamak ıstemıyor
XXCEZAXX
xxcezaxx yazdı:evet abi bende bunu demeye calısıyorum ama bu kaz kafalılar anlamak ıstemıyor
ben bu oyuna yılarımı verdım kim oldumu belirtmek istemıyorum çünku yaşımız başımızı aştı artık kimsenın dırdırını çekemem bu oyunu bırakmanın zamnı geldı bence biz bişeyleri elde etmek için gecemızı gündüzümüze verdık bazen elde ettık rahat huzurlu uyuduk bazende umdumuzu bulamadık bulana kadarda devam ettık ama bunları gördükce insanın icten ice kendını yıyesı gelıyor
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
bak bak bak uygunsuz içerik dimi forumu bu kadar takip ediyonuz birazda oyunu takip edin da oyunda neler dönüyo açıklama getirin forumdaki uygunsuz içerikleri silceğinize...eğer bu şaheser düşmesi hakkında bir açıklama gelmezse bu uygunsuz içerikler sürekli olcaktır...abuzeddin yazdı:Uygunsuz içerik silinmiştir. Forum içerisinde diğer kullanıcılarla etkileşiminize dikkat ediniz
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
demekki roa loncası elinden geldigi kadar fazla boss kesimi yapıyor. 2 tane boss kesip oyunun sizin olmasını mı bekliyorsunuz ? roa oyunun ilk ve geniş çaplı loncası olabilir, bu yuzden kıskanılmasınıda anlarım. ANCAK sırf kendi çirkefliğinizden millete asılsız iddialar atmayın. Madem iddia ediyorsun buyur ispatla eğer öyle birşey varsa. ama olmadığı halde aynı şeyleri inatla tekrar ediyorsunuz. buyrun meydan sizin ispatlayın..cekgit yazdı:şu mevzuyu dikkate alın arkadas şaheserlerın arzlara düştünü söyluyor arzlara değil roa loncasına düşüyor bu apacık ortada yanı yöneticilerın bu loncaya bi zafı var ama ne evlatları gıbı koruyorlar nedense onlara rakıp olan kişiler yada sevmedıgı kişiler hep zarar görüyor bunun sebeplerını bılmek istıyoruz yanı bu iddamı ıspatlarım ıspatlıcamda çok az kaldı şunların loncasına girersem herşey ortaya cıkıcam dikkatlı olsunlar bence ansızın çökebilirim onlara ....
Telif hakları kendine aittir®™
IIxxNAMELESSxxII
"May Nemıs Nemılısss" bu cümlenin MANEVİYATI.... Tartışılamaz !!!
"Akıl Sadece Akıldadır." aklını sevdiğimin akıllısı
biz bilmiyorduk HAYIR MI ? 
IIxxNAMELESSxxII
"May Nemıs Nemılısss" bu cümlenin MANEVİYATI.... Tartışılamaz !!!
"Akıl Sadece Akıldadır." aklını sevdiğimin akıllısı
-
- Kadim 999
bak bak bak uygunsuz içerik dimi forumu bu kadar takip ediyonuz birazda oyunu takip edin da oyunda neler dönüyo açıklama getirin forumdaki uygunsuz içerikleri silceğinize...eğer bu şaheser düşmesi hakkında bir açıklama gelmezse bu uygunsuz içerikler sürekli olcaktır...
[/quote]
Öncelikle bu tarz yazılan bir yazının tek amacı bilinçsizce atılan bir olayı geliştirip kişileri zan altına bırakmaktır.Biz yonetim olarak forum ve oyunla yeterince ilgileniyoruz. Oyun içinde fazla görünmesekde yeni bölgedeki aksaklıkları halleder halletmez sunucu içindeki online süremiz dahada artacakdır. Gelelim açıklamaya,
Biz GM ve DEV ekibi olarak herhangi bir klanı ayırma veya gözetmemiz mümkün değildir. Etkinlik gereği veya kontrol amaçlı çeşitli klanlarda görünebiliyoruz. Özellikle x klanına veya x loncasına eşya düştü iddiası foruma konu açmak mantık dışı ve gereksiz bir açıklamadır. Bu açıklamaya cevabı ilerleyen günlerde " aaa banada eşya düşdü " şeklinde sizlerin vereceğine eminim...
İyi oyunlar..
Öncelikle bu tarz yazılan bir yazının tek amacı bilinçsizce atılan bir olayı geliştirip kişileri zan altına bırakmaktır.Biz yonetim olarak forum ve oyunla yeterince ilgileniyoruz. Oyun içinde fazla görünmesekde yeni bölgedeki aksaklıkları halleder halletmez sunucu içindeki online süremiz dahada artacakdır. Gelelim açıklamaya,
Biz GM ve DEV ekibi olarak herhangi bir klanı ayırma veya gözetmemiz mümkün değildir. Etkinlik gereği veya kontrol amaçlı çeşitli klanlarda görünebiliyoruz. Özellikle x klanına veya x loncasına eşya düştü iddiası foruma konu açmak mantık dışı ve gereksiz bir açıklamadır. Bu açıklamaya cevabı ilerleyen günlerde " aaa banada eşya düşdü " şeklinde sizlerin vereceğine eminim...
İyi oyunlar..
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Ama Ahmet ABi Bu konu AçıLması hakLı ertoo arkadaşımız Diyo Gm Lerin Hepsi Arz Bu 1 Saat oLmadı 2 Saat oLan Bişe Ama yönetimde ARka Kap'ıyı AçmışLar VE buna Benzer ŞeyLer Var bunLar KaLıcı bişe Bunuda ANLayın Yani...
ASPİRİNE
Ahmet kardesım ıyı konustun guzel konustun ama 11 kere junon 55 kez kenan kestık daha o kadar kesımde bana ve grubuma 1 tane saheser dusmedı.Bı tek bı sıfacı arkadasımıza Oksidant Kolye çöp düştü.Bu kadar kesımden neden pekı bız faydalanamadık ogrenmek ıstıyorum.Şans dıceksen hıc deme 55 kenan 11 junon kesımınde şans yoksa artık dıyecek bı sey bulamıyorum.O saheser dusurenlelrde zaten TT . Bız o kadar kesım yapıyoz bı sey cıkmıyor adam 1 kere junon kesıyo grubunda 3 adama saheser dusuyor ve guzel saheserler buna acıklık getır hadı...
sanada iyi oyunalr ....
sanada iyi oyunalr ....
XXCEZAXX