İKV ŞİİR (UMARIM BEĞENİRSİNİZ)
Re: İKV ŞİİR (UMARIM BEĞENİRSİNİZ)
tek şunu söyleyeceğim sana loncanız efelerx i dağıttı ws. ws. böyle şeylerde müzevazi olmanı öneririm örnek atax loncası daha tek bir kişinin böyle davrandığını görmedim ama snde bunu sezdim yanlış anlama sadece bilgilerimi paylaşıorum
...
DavuTT yazdı:tek şunu söyleyeceğim sana loncanız efelerx i dağıttı ws. ws. böyle şeylerde müzevazi olmanı öneririm örnek atax loncası daha tek bir kişinin böyle davrandığını görmedim ama snde bunu sezdim yanlış anlama sadece bilgilerimi paylaşıorum
Yok estafurullah.Atax ve diğer loncalar sonuna kadar yardım etti Allah Razı olsun.Ben sadece şunu demek istedim.Ultrax leri küçümsediler.Yani efeler sadece Ultrax lerle savaşacagını sandı.Ama yanıldı.Tüm sancak düşman oldu ona.Bazı loncalar dışında.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Sende ...

Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.Yeni bir şiir isteyen varsa konu söyleyebilir ona göre şiir yazarım.

Aman kaLsın :mrgreen: :mrgreen: Saçma şiirLerini yazıcaksan git yazım böLümüne yaz :lol:Oceans yazdı:Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.Yeni bir şiir isteyen varsa konu söyleyebilir ona göre şiir yazarım.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Ucube yazdı:Aman kaLsın :mrgreen: :mrgreen: Saçma şiirLerini yazıcaksan git yazım böLümüne yaz :lol:Oceans yazdı:Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.Yeni bir şiir isteyen varsa konu söyleyebilir ona göre şiir yazarım.
Harbiden Ucubesin...

ağaçlar ve boceklerlede ilgili bir siir yazanmısınOceans yazdı:Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.Yeni bir şiir isteyen varsa konu söyleyebilir ona göre şiir yazarım.
auril & DoubleLift
Drowxauril yazdı:ağaçlar ve boceklerlede ilgili bir siir yazanmısınOceans yazdı:Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.Yeni bir şiir isteyen varsa konu söyleyebilir ona göre şiir yazarım.
Dalga geçeceksen hiç yorum yapma.Şenliktemiyiz?

Hadi Arkadaşlar , emeğe saygınız bu kadar mı? Bir konu bulunda ona göre şiir yazayım. Şiir yazasım geldi