yÖNETİM BURAYI OKUYUN..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kadirhann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

yÖNETİM BURAYI OKUYUN..

Mesaj gönderen kadirhann »

öncelikle tüm ikv camiasına selamlar.malesef ucurum cok derin ve o ucurum oyuncu yutuyor.savaşcı aylarını günlerini senelerini vermiş ortaya kendine göre bir savaşcı cıkartmayı başarmış fakat oyunda inanılmaz savaşcı kaybı var sebebi ne?? nicin?? sebebi sıgınak ve bölgeler her savaşcıynan ettigim sohbetlerde şu dertten yakınıolar biz tank olcaz elimizde ecel olacak ama loncada degilsek ne sıgınaga nede bölgeye alınmıyoruz,ama gerek büyücüler gerek şifacılar bu konuda daha rahat grub dagılımı adil degil 1savaşcı 3büyü 2şifacı giriyor buda bize item düşürme şansını azaltıyor,kücük gibi görünen bu sorun aslında cok büyük önlem alınması gerek.her oyuncu lonca ya girme yeteneklerine yada cevreye sahib degil bu oyuncular migrat ve sıgınak yapılırken düşünülmeliydi örnek..bu oyunda en fazla bölgelerden item alan loncalar olmuştur bu acıkca görünmekte.büyücüler ceşit ceşit kolyeler yüzükler kıyamet alevi gibi zırhlar yansıtırken ALLAH,tan savaşsanatı diye bir arkadaş bişeyler düşürmeyi başarmışda yansıtıor.burada hazımsızlık yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama migrat ve sıgınak büyücüleri ve loncaları ön plana cıkartan bir calışma olmuş.süresiz online olan arkadaşları malesef artık göremez olduk.en güzel intikam unutmaktır acaba oyunumu unutmaya calışıolar.teşekkür ederim.beta dönemi oyuncusu kadirhannn..
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: yÖNETİM BURAYI OKUYUN..

Mesaj gönderen Gakgos »

evet böyle bir durum kesinlikle var hatta 4 büyü 2 şifa giriliyor hiç savaşta al ınmıyor adaletsiz olmuş oyun büyücü doldu her yer büyücü kaynıyor savaşçı bir eskiler kaldı kimse savaşçı char açmıyor
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

Grup bölgelerinin tanıtımını okursan diyor ki ;
Oyuncular, yakın arkadaşları ile kurdukları gruplarla bu bölgelerde kendilerini sınayarak oldukça eğlenecekler
Bir arkadaş grubun yoksa girmen zor .Arkadaş grubu diiynce herkes lonca olarak düşünüyor ama öyle değil loncan olmadanda girebilirsin .6 kişi bir araya gelin hep aynı grup girin , her önüne gelen ile bölgeye girilir mi :?:
Son olarak şunuda eklemek istiyorum oyun sadece grup bölgelerinden oluşmuyor .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

yaa kardeşim istersen 6 savaşçı gir sana girme diyen var mı biz sana bişey diyo muyduk sen aynı anda başlasak bile biz 35ken 49 olucağın savaşçıyı seçince 49 olunca da problemini yaşa biraz oyun savaşçılardan oluşmuyor
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen karabatu14 »

arkadaşlar bildiğiniz gibi önceden oyunun %50sinden fazlası savaşçıydı.büyücü sayısı pek fazla değildi ve şifacı sayısı oldukça azdı.tabi çoğu kişinin 3 sınıftanda karakteri vardır ama herkes savaşçıya giriyordu.ama şimdi büyücülerine ve şifacılarına girmeye başladılar çünkü grup bölgelerinde büyüye ve şifacıya daha çok ihtiyaç duyuluyo. grup bölgeleri bence bu 3 karakter arasındaki sayıyı eşitlemeye başladı ki bu bence çok güzel ;) çünkü bu oyun sadece savaşçılardan oluşmuyo bunu unutmayın.

girayankara yazdı:Grup bölgelerinin tanıtımını okursan diyor ki ;
Oyuncular, yakın arkadaşları ile kurdukları gruplarla bu bölgelerde kendilerini sınayarak oldukça eğlenecekler
Bir arkadaş grubun yoksa girmen zor .Arkadaş grubu diiynce herkes lonca olarak düşünüyor ama öyle değil loncan olmadanda girebilirsin .6 kişi bir araya gelin hep aynı grup girin , her önüne gelen ile bölgeye girilir mi :?:
Son olarak şunuda eklemek istiyorum oyun sadece grup bölgelerinden oluşmuyor .
sanada katılıyorum mesela ben büyücümle girdiğimde beni gruba almayanlar oluyo çünkü arkadaşları değilim :D vede seninde dediğin gibi arkadaş çevresi denilince lonca anlaşılmasın. örneğin benim eskiden bi loncam yoktu ve hala yok. ama arkadaş çevrem genişti. ama şimdi o arkadaşlarım metin2de boş taşa vuruyolar :D onlar taşlarla dövüşürken ben büyücümle bile grup bulamıyorum. yani bu sadece savaşçıyla alakalı bir şey değil
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
kadirhann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kadirhann »

sanırım bana katılmayan büyücüler tabiki katılmıycaklar hallerinden memnunlar savaşcı eceli olcak tank olcak paso makinaya girip cıkcak grubu koruycak ama item düşürme şansı en zayıf olanı olcak bumudur?? büyücülerde her girişte 3 büyüynen elini kolunu sallaya sallya gircek bu durum artık ikv eminönü sunucusunda ciddi olarak savaşcılar tarafından tartışılmaya başladı ve ben her savaşcıyı destekliyorum.bu oyunu loncada olmayıp kendi halinde oynayan insanlar var belkide iletişim kopuklugu yaşamakta ee bu insan ozaman sıgınak ve bölgeleri göremiycekmi mantıklı olalım savaşcıyı bitirme noktasına getirmiştir acılan bölgeler her nekadar katılıp katılmasanızda bu durum aşikar ve ortadadır.grub bölgeleri tamamen büyücüleri ön plana cıkartan savaşcıyı bitiren bir calışma olmuştur..kadirhannn
Trlxsimsekxl
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Trlxsimsekxl »

Beta döneminden bu yana 49 leveller gelmeyene kadar hep savascı hep savascı . Hâlâ bir ws'de savascı buyucuyu alır . Biz şikayet ediyormuyduk 2,5 Senedir.Bırakın bırazda buyuculer rahat etsın .
Kullanıcı avatarı
Ozzy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ozzy »

kertenkele yazdı:yaa kardeşim istersen 6 savaşçı gir sana girme diyen var mı biz sana bişey diyo muyduk sen aynı anda başlasak bile biz 35ken 49 olucağın savaşçıyı seçince 49 olunca da problemini yaşa biraz oyun savaşçılardan oluşmuyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön