Kardeş senini kafanda sorunmu var Şahaser diyor.(Bunu üreten oyunun kralı demiyor)Çok abartmışsın.XxXszrXxX yazdı:TeknoBYraM yazdı:Arkadaşlar kusura bakmayında ne saçmalıyosunuz:D Sadece kritiği içinmi ejder ürettiniz siz:D Ejderin hiçbirşeyi olmasa SIRF KUDRET REJENERASYONU için bile alınır. KAldıki büyü hasarı HEPSİ ve oranı daha yüksek. Bu arada Maliyet hesabını saçma yapmışsınız. Ejder asanın oyunda değeri ne görünüyosa odur. 200m e yaptım diye bişi yok. Kadimleri 10m den alırsanda 100me mal olur. Bunun ayrımınımı yapıcaklar.
Bakarsan mor ve normal gözlükte büyü hasarı farkı kaç fiyat farkı kaç???
Yani ejderim var benim ben herkesi ezerim gibi saçmasapan modlara girmiş kişilerin yorumu bence bu.
Sizin gibilerden yakında gelecek öneriyi söyleyeyim ben:D
EJDERİ OLANLARI BOYU UZUN GÖRÜNSÜN FARKIMIZ VAR:P
Bu kadar görgüsüz olmayın:D
SaçmaLamışsın , Saçmalamaya Dewam Ediyorsun . Umarım Bundan Sonra Saçmalamazsın GüzeL KARDEŞİM .
150-200m Civarı Para Harcanan Şaeserden Tam Verim Almak İstiyoruz..!! Şaeser Diyorsun Eşsiz Olacak..!! Fakat Krtik Oranı Basit Bir Hediyeyle Aynı))..!! Kapiş
![]()
Nadide Efsunlar. .
Re: Nadide Efsunlar. .
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Konuya illa katılan arkadaşlar yorum yazma gibi zorunluluk yoktur ki..XxXszrXxX yazdı:Hep MuhaLefet oLmak Zorundamısınız.!!! katıLmıyorsanız Yorum atmayın..!!!!
Forumların amacı zaten konunun yorumlanmasıdır.
Konuyu destekleyende olur eleştirende..
Eleştirilere açık olun Kişilerin görüş ve düşüncelerine saygı gösterin..
Muhalefet değildir bu insanların görüşleridir diye düşünüyorum.
İyi forumlar.
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Aslında mantıklı bır sıtem arkadasım daha gecen gun bır test ekıbı arkadasımla aynı seyı konusuyordum... Nadıde dıye adlandırılan esyaalr var ama ısmı ıle nıyeyse ortusmuyor bakın sunuculara bunca zaman gectı oldukca fazla nadıde esya dusuyor ee bunun neresı nadıde
ha sıkaayetcımıyım hayır bence olması gerken bu ama korkum su zaten yonetımdekı ark paylastıgım sey buydu 3-5 gun sonra cıkacak bu yapım ekbıı yaw dıyecek bu bolum hatalı demkıı bız gene yanlıs yapmısız patır patır nadıde dusuyor bız bunu zorlastıralım oranı dusurelım dıyecekler.. ne olucak her zmaan yaptıkalrı gıbı su ana kadar yararlanan yararlandı yenıler avcunu yalasın yapıcaklar
Umarım ıslerı basından askın bu yapım ekıbı arkadaslarımız bu durum aklına glemez dıye dua edelım :mrgreen: :mrgreen: SAYGILARIMLA
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
XxXszrXxX yazdı:Öncelikle Merhabalar . .
Yeni Yeni Tanışmaya Başladığımız Mor EfsunLu Nadide Eşyalar Şeser Üretemeyn Bir Çok Kişinin Yüzünü Güldürüyor . Fakat Yeni Düşen Şaeser Silahların(BÜYÜCÜ) Krtik Oranları Neredeyse Ejder AsanınKine Eş Değer ?
Biz Gidelim 150m - 200m Civarı Para Yakıp Ejder Asa Üretelim Adam Basitçe Motorin Kessin Krtik Oranımıza Yaklaşsın . . ?
EJDER ASANIN KRTİK ORANI ARTTIRILSIN..!
Neredeyse değil tamamen krtık oranı aynıdır.Bencede ejderin krıtık oranı arttırılsın
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
GünceLL..!!!
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
@SezerADATEPE
Meran
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Zaten konu çok geriye düşmüştü 30 dakikadaXxXszrXxX yazdı:GünceLL..!!!
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
GünceL. . :evil:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
@SezerADATEPE
Meran
@SezerADATEPE
Meran
buldunuzda bunuyoyosunuz ya iyi böle devam edın
Şeytanın En Büyük Oyunu Aşk Derler
Ve Şimdi Söyle Bana
Şeytanla Zar Atabılırmısın ?
Dapimp
Datheif
Ve Şimdi Söyle Bana
Şeytanla Zar Atabılırmısın ?
Dapimp