bu nasıl iş maden çekemiyoruz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

bu nasıl iş maden çekemiyoruz

Mesaj gönderen Auril »

arkadaslar artık maden çekemiyoruz her sağ tıkladığımızda topla metni baska bir yarde çıkıyor ne yapıcaz biz bi maden bile çekemedik yonetim bravo valla sıze
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: bu nasıl iş maden çekemiyoruz

Mesaj gönderen Forumkral »

Drowxauril yazdı:arkadaslar artık maden çekemiyoruz her sağ tıkladığımızda topla metni baska bir yarde çıkıyor ne yapıcaz biz bi maden bile çekemedik yonetim bravo valla sıze
Yönetim sen programla maden çekme diye yaptı onu otur kendi emeğinle çek diye.Yeni yapılan maden güncellemesi çok iyi oldu.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

İletişim kutusunun her tıkladığında farklı yerde çıkmasının sebebi makro programları ile madeni pc başında olmasan bile toplamasını engellemektir.Yapılan güncelleme ile bunun önüne geçilmiş olup artık dikkat ve bilek kıvraklığına dayalı bir hal almıştır.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Forumkral yazdı:
Drowxauril yazdı:arkadaslar artık maden çekemiyoruz her sağ tıkladığımızda topla metni baska bir yarde çıkıyor ne yapıcaz biz bi maden bile çekemedik yonetim bravo valla sıze
Yönetim sen programla maden çekme diye yaptı onu otur kendi emeğinle çek diye.Yeni yapılan maden güncellemesi çok iyi oldu.
arkadasım oyle cektığın zaman emek olmuyormu burada resmen kurunun yanında yaş da yandı mıllet gelıyor bir tıklama ıle cekıp gidiyor yanımızdan
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Drowxauril yazdı:
Forumkral yazdı:
arkadasım oyle cektığın zaman emek olmuyormu burada resmen kurunun yanında yaş da yandı mıllet gelıyor bir tıklama ıle cekıp gidiyor yanımızdan
Arkadaşım sen ne diyon birde programda emek değilmi diyor Hey Allah'ım :twisted:
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Forumkral yazdı:
Drowxauril yazdı:
Forumkral yazdı:
Arkadaşım sen ne diyon birde programda emek değilmi diyor Hey Allah'ım :twisted:
aptalmısın banamı oyle geliyor programla çekınce emek oluyor demedim kutu uynı yerde durunca emek olmuyormu dedim ;)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

Bu konuda bende sana katılıyorum.Önceden aynı yerde çıkınca benden hızlı çeken pek olmazdı ve maden bana kalırdı :D Artık maden çıkıo metin en sağda en solda fareyi götürene kadar adam çekio bence kötü olmuş...
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss

“Genel Etkileşim” sayfasına dön