Yarım Saat önce RoA Eminönü Kanadı tarafından JUNON 5. kez kesilmiştir.
Hediye düşmedi...
Ben burda kimseyi savunmuyorum, bana ve Loncama yapılan edepsizliği savunuyorum.GaDDaRLorD yazdı:Sen nasıl eşini dostunu savunuyor isen merve bende savunmak zorundayım. Bunuda bilmek zorundasın. Her zaman sözüün arkasındayım. Ama senden beklemezdin hatır bilmiyorum diyorsun. Eyv. bilme demekki. Bizim de bilmememizmi gerekiyor merve ?
ZuLFiKaR yazdı:Delikanlı olmanın ne demek oldugunu ben bi bayan oalrak senden daha iyi biliyorum ve kavramısım.Delikanlılık ona buna satasmak değil, adres verıyorum gel kavga edelım dıyerekten en ufak bır seyde şiddete basvurmak değil , millete iftira atmak hiç değildir...IIZMITLII yazdı:
Şimdi madem ben delikanlı değilim Adresimi isteyen herkese veririm..Delikanlı değilsem buyrun gelin....
Siz Şereften delikanlılıktan ne anlarsınızki bana laf yapıyorsunuz ?
Özür dileyecek bi durum yok ortada illede ole bı durum olusturmak ıstıyosan senın tum RoA dan özur dılemen gerekıyor...
Yazdıgım cevapları duzgun okumanı tavsıye edıyorum, ılkokulda turkce ogretmenın kimdi bılmıyorum ama eminim 28 Haziran da okumusundur sen.Serseri...
Ben sıze JUNON kesmedınız demedım yalnızca " kac kere kestık " ıbaresını kullandıgınızdan dolayı sordum tekrar soruyorum " KAC KERE KESTINIZ " de Şaheser beklıyosunuz...Bak şimdi JUNON kestık cıktım geldım hıcbıse dusmedı.Ama biz senın gıbı AĞLAMIYORUZ...
Hadi naş...
Özür dileyecek Durum yokmu ortada ?ZuLFiKaR yazdı:Benim kasamda tam 106 tane Madalya var ve hiçbiri Meteor döneminden kalma değil.Bu madalyaların hepsi Motorin ve KENAN dan süştü.Bu demek oluyorki en az 50 kere KENAN ve Motorin kestim.50 seferde bana 2 adet Şaheser düştü üstelik ikiside aynı " Oksidant Kolye " .Maraton ayakkabı bile 2 gün önce zorla düştü ve Ogretmen nickli arkadaşımızda Savaşçısında ve Şifacısında toplam 8 Şaheser var üstelik benim kadar KENAN kesmedi.Şimdi sen söyle bakalım kaç kez KENAN veya JUNON kestinde Şaheser bekliyosun ?xxcezaxx yazdı:.Yazık sızlere bız kac kere kestık junon u guncelleme olmadıgı ıcın bı sey dusmedı.Eee bu zamana kadar bu adamlar junon kesmedı ve yenı guncellemeden sonra kesmeye basladı bu adamlar nereden bılıyodu boyle oldugunu lutfen bıraz aklı basında adamlar olun
Hiç kusura bakma JUNON gibi bir BOSS karakteri birden fazla kesiceksin ve Şaheser vermicek, hiç akıl karı değil.Şaheser düşüp düşmemesinin sebebide güncellemeyle alakalı olan bi durum değil.Bu sarfettiğiniz sözler bu oyun hakkında ne kadar aciz bilgilere sahip olduğunuzu gösterir.
Arkadaşım biz Lonca olarak önce Sığınaktaki ihitiyacımız olan Efsunları düşürmek amacıyla Miğrata hiç girmedik.
Grup Bölgeleri geldıgınde Kıbrısta değildim, 1 hafta geç basladım bölgelere.Geldiğim andan itibaren Tüm Loncamı Miğrata JUNON kesmeye davet ettim,siz belki Miğratın Kapısının önünden geçmezken bir içerde denemeler yapıyorduk, 3 denemeden sonra ideal kesim yöntemini bulduk ve Bu zamana kadar 4 kez kestik.Kenanın Güzü Yüzük , Oksidant Nefs-i Müdafaa Sarmaşık ve Nucleus GB Amplifikatör düşen Şaheserler , birinde boş döndük.
Kısacası " AT ÇAMURU İZİ KALSIN " mantığıyla hareket etmeye devam ettiğiniz sürece size sadece gülerler.
Hani hep biz bu kadar kestik diyosunuz ya hadi koyun fotoları Forumada bizde görelim kaç defa kesipte Şaheser düşüremediğinizi.Bence JUNON kestiğiniz felan yok oraya kadar gidip JUNON u kesemeden dönüyosunuz...Sonrada KISKANÇLIK krizine girip oraya buraya saldıryosunuz...
İZMİTLİ. Anlayabilmen için tane tane,uzuuun uzun yazacağım.Yukarıda yaptığın alıntı ve yazdığın mesaj bu konuya attığın ilk mesajdır.Senin bu mesajından önce 1 lonca Nefes üyesi bizleri çok düzgün bir şekilde tebrik etmiş ve saçmalamadan cümlesini sonlandırmıştır.(Register)IIZMITLII yazdı:Yine roa yine roa kavramını çöpe at Çünki roa biraz geç kaldı....WaxWhineRAVYN yazdı:Ellerinize sağlık![]()
yine Roa yine RoA
İyiForumlar...
Kesim için tebrikler..
Cabo yazdı:Bu cevabı verdiğim için özür dileyerek, konunun kilitlenmesini tekrar rica ediyorum yönetici arkadaşlardan.Böylesine saçma bir tartışmanın içinde yer almak istemememize rağmen , verdiğimiz cevapları ya anlamayıp , ya da konunun uzamasını bilerek istedikleri için anlamamış gibi yapan arkadaşlar olduğu sürece bu konu uzayıp gidecek, bu tartışmanın içinde yer almaya devam edeceğiz.
İZMİTLİ. Anlayabilmen için tane tane,uzuuun uzun yazacağım.Yukarıda yaptığın alıntı ve yazdığın mesaj bu konuya attığın ilk mesajdır.Senin bu mesajından önce 1 lonca Nefes üyesi bizleri çok düzgün bir şekilde tebrik etmiş ve saçmalamadan cümlesini sonlandırmıştır.(Register)IIZMITLII yazdı:Yine roa yine roa kavramını çöpe at Çünki roa biraz geç kaldı....WaxWhineRAVYN yazdı:Ellerinize sağlık![]()
yine Roa yine RoA
İyiForumlar...
Kesim için tebrikler..
Burada yaptığın yanlış şudur.Yine roa yine roa diyen arkadaşımızın mesajını , mesajda ''ilk'' kelimesi geçmemesine rağmen , yanlış anlayıp , yine roa kavramını çöpe atmasını söylemişsin.Geç kaldığımızı belirtmişsin.Arkadaşımız mesajında ilk ibaresi geçmediğini söylemesine rağmen aynı şeye devam etmişsin.Yani burada yanlış anlayan sensin.
Şunu anlatalım sana.Yine roa demesinin sebebi , daha önceki boss kesimlerinin yanına bir boss kesimi daha ekleyen RoA loncasını tebrik etmektir.
Örnekler;
''Bu akşam yemekte fasülye var.''
''Off..Yine fasülye yine fasülye..''
''Galatasaray bu sene Şampiyonlar Ligine katılıyor.''
''Vay bee..Yine Galatasaray yine Galatasaray.''
Yukarıdaki örneklerde de kullanılan yine .. yine... ifadesi ''bir eylemin ilk kez gerçekleştirilmesi'''ni değil , ''daha önce yapılmış bir eylemin tekrarı'' 'nı belirtmek için kullanılmıştır.
Yaptığın bu alıntıdan sonra ZuLFiKaR'ın yazdığı ilk mesaj aşağıdaki gibidir.
[quote=''ZuLFiKaR'']Arkadaslar bu konular Lonca reklamlarından çok JUNON denen BOSS yaratıgın kesilebileceğini göstermektir.
Diceksinizki oyundaki her yaratık kesilemez değildir tabiki öyle ama burda ki amac oyuncuları biraz da olsa Migrata yönlendirmek.Migrata giren gruplar belli baska kımse ugramıyor.
Affedersiniz ama burada yarış yapmıyoruz, hiçkimsede yapmıyor...Amac Migrata olan ilgiyi arttırmak ve Şaheser İtemlere sahip olmak.
RoA 1 kez kesti...
Lonca NEFES 2 kez kesti...
konfucyus ( Alper ) ler 1 kere kesti diye biliyorum...