Ezik Buz Loncası hakkında..
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Re: Ezik Buz Loncası hakkında..
bide yok aman dalma tmm dalmıyos bizde dalma diyoz nerdeeeeee.................
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Hepsi üstüne cullanıyo
Başar(49)

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Deathless yazdı:çerkez umarım duyuyorsundur..!basar2626 yazdı:Buzxdestroyer da en şerrefsizlerinden biri :evil:
arkadaşımız 5 dk ya motorine gittiğinide iddia ediyor :lol: :lol: fotoğraflar hayla çalışmıyor hem şöyle bak grubca gelmişler senle vs yapması bile saygıdır hiç bişi demeden kesebilirdi.Yenersin yenilirsin ayrı mesele ama bende önümde liderimin cansız karakterini tutmam.Buraya Buz lideri yada bi başkasını kestim vs de falan desen fotolarını koysan daha iyi olurdu Ezik buz loncası başlığıyla benim tek anladığım senin ezik olduğun :ugeek:
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ezik olup olmadığımı ancak karşıma gelince idrak edersin..!Bu konu başlığı altına tek bir kelime yazmıyorum senin ne olduğunu laftan anlamayacağını hele saygıyla uzaktan yakından alakan olmadığını anladım senin yazdığın mesajlara cevap vermeyecem..Cerkezpasamm yazdı:Deathless yazdı:çerkez umarım duyuyorsundur..!basar2626 yazdı:Buzxdestroyer da en şerrefsizlerinden biri :evil:
arkadaşımız 5 dk ya motorine gittiğinide iddia ediyor :lol: :lol: fotoğraflar hayla çalışmıyor hem şöyle bak grubca gelmişler senle vs yapması bile saygıdır hiç bişi demeden kesebilirdi.Yenersin yenilirsin ayrı mesele ama bende önümde liderimin cansız karakterini tutmam.Buraya Buz lideri yada bi başkasını kestim vs de falan desen fotolarını koysan daha iyi olurdu Ezik buz loncası başlığıyla benim tek anladığım senin ezik olduğun :ugeek:

mal dna
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM