belki kolyeye ekleme yapıp daha güzelini üreticez böylelmas filan ekleyipturkoxHAMSTER yazdı:hanedanxbutcher yazdı:lonca sistemini beklemeye davet ediyorum siziturkoxHAMSTER yazdı:Madalyaların bir işe yaramayacağının kanıtı:
Şimdi arkadaşlar biliyorsunuz madalyalar çok fazla diye üst üste konulabilir hale getirildi.Aslında biz öyle sanıyoruz.Madalyalar sadece kolye iken materyal haline getirildi.Şimdi eğer yoğun istek olmasa bu madalyalar halen kolye olarak kalacaktı ve hiç bir üretim materyal dışı malzeme ile yapılmaz.Bir reçetede görülmiş müdür 2 tane kolye yada 2 tane ceket isteyen.Asıl amacı kolye olan bir şeyin ilerde kullanılma planları yoktu eminim.Bu yüzden umutlanmayın.![]()
kolye ile ne üretmeyi bekliyorsunuz.Şuan materyal ama asıl amacı kolye idi materyal olmasının sebebi sadece üst üste konmasıdır.
Madalya sorununun çözümü!!
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Madalya sorununun çözümü!!
kertenkele yazdı:belki kolyeye ekleme yapıp daha güzelini üreticez böylelmas filan ekleyipturkoxHAMSTER yazdı:hanedanxbutcher yazdı:lonca sistemini beklemeye davet ediyorum siziturkoxHAMSTER yazdı:Madalyaların bir işe yaramayacağının kanıtı:
Şimdi arkadaşlar biliyorsunuz madalyalar çok fazla diye üst üste konulabilir hale getirildi.Aslında biz öyle sanıyoruz.Madalyalar sadece kolye iken materyal haline getirildi.Şimdi eğer yoğun istek olmasa bu madalyalar halen kolye olarak kalacaktı ve hiç bir üretim materyal dışı malzeme ile yapılmaz.Bir reçetede görülmiş müdür 2 tane kolye yada 2 tane ceket isteyen.Asıl amacı kolye olan bir şeyin ilerde kullanılma planları yoktu eminim.Bu yüzden umutlanmayın.![]()
kolye ile ne üretmeyi bekliyorsunuz.Şuan materyal ama asıl amacı kolye idi materyal olmasının sebebi sadece üst üste konmasıdır.yada meşe odunu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bence akça ağaç kesestesi uretilmeli
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
:mrgreen:oligarshi yazdı:Bence madalyanın adı Altın madalya olsun agop a borsa değerlerine göre bozdururuz.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
./nah madalyalar işe yararrrrrrr :mrgreen: :mrgreen:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
yarayacak tabiki bosuna mı koydular madalyayı
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
işe yarasa da bi 100 tanesi birden filan işe yarar çünkü 32 33 görevlerinden de madalya veriyo
Bekleyıp göreceğiz benim hala bir umudum var bir Gm yada Dev acıklama yaparsa sevinirim
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet