KRİTİK REKORLAR

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: KRİTİK REKORLAR

Mesaj gönderen Sivaslliyigido »

TIN TIN TIN TIN BEN NE VURDUĞUMU İYİ BİLİRİM BENDE N BAŞKASIDA BİLEMEZ
Resim
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Seni daha İKV yi anlamamış biri olarak kabul ediyorum.İKV de üzeri full olan bir kişinin kaç vurabileceği belli dir.Bu vuruşlar kimsenin başarısı değil üzerindeki itemin başarısıdır.Full fevzi cevriye sadece kolyesi kan çalan ruh çalan olan ejderli bir buyucu kullanıyorum.Tabii ki bileceğim kaç vurup vuramayacağımı.Bunu kanıtlayamayacağın için bence sus.Orada başka buyulerde var. sen 14-15 bin vurmuş diğer buyuculerden biride 5 bin civarı vurmuş buyuk ihtimal.Kİ bahsettiğim buyucu ile fareye bile 10 bin anca vuruyorum 15 bin vurman bile anca zırhı 0 ın altına inmişse.15 bin bile zorr.
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BBENDE SENİ OYUNU BİLMEYEN VE KENDİNİ BEĞENEN BİRİ OLARAK GÖRÜYORUM.SEN SADECE İTEMLERDEN BAHSEDİORSUN.YAZIK SANA.VALLAHİ SU FORUMDA KENDİNİ BELLİ ETME.KARAKTERİ GÜÇLÜ KILAN İTEM DEĞİLDİR BUNU BİL.KARAKTERİ GÜÇLÜ KILAN İTEM+YETENEK+TECRÜBEDİR.İTEMİN İLE DENK YETENEK VE GÜVENİLİR OYUN BİLGİNLE İSTEĞİNİ YAPARSIN VEDE BEN YAPTIM.VARMI ÖTESİ.ŞİMDİ OYUN BİLİYORUM DE BAKAYIM HAMSTER
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Sivaslliyigido yazdı:BBENDE SENİ OYUNU BİLMEYEN VE KENDİNİ BEĞENEN BİRİ OLARAK GÖRÜYORUM.SEN SADECE İTEMLERDEN BAHSEDİORSUN.YAZIK SANA.VALLAHİ SU FORUMDA KENDİNİ BELLİ ETME.KARAKTERİ GÜÇLÜ KILAN İTEM DEĞİLDİR BUNU BİL.KARAKTERİ GÜÇLÜ KILAN İTEM+YETENEK+TECRÜBEDİR.İTEMİN İLE DENK YETENEK VE GÜVENİLİR OYUN BİLGİNLE İSTEĞİNİ YAPARSIN VEDE BEN YAPTIM.VARMI ÖTESİ.ŞİMDİ OYUN BİLİYORUM DE BAKAYIM HAMSTER

senle tartışmaya bile girmeyeceğim.Ben karakteri güçlü kılan item dir demedim vuruşu güçlü klan itemdir.Üzerinde olabilecekler bendeki buyucudede var.Emin ol tecrübemde var.Eğer oyun tecrüben olsaydı o vuruşu tek başına yapamayacağını bilirdin.Şunu bi söyle bana.İkvde full fevzi bir karakterin var 49 lvl.Benimde aynı bir karakterim var.Ben konsantrasyonla fareye bile 14-15 bin anca vururken sen o yaratığa nasıl 20 bin vurabiliyorsun?
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SORUNA CEVAP VERİYİM
BU SORUYU CEVAPLARSAM BENİM MERANDAKİ ÜNVANIMIN BİR ANLAMI KALMAZ.İŞTE ARAMIZDA Kİ BÜYÜCÜ KULLANMA TECRÜBE FARKI BUDUR.SANA İYİ OYUNLAR.BİLGİNE GÜVEN BİLGİLİ OL AMA ÖNCE ADAM OL.SENDEN BAŞKALRIDA VAR BU OYUNDA UNUTMA.YETERKİ BENCİL OLMA.
İYİ FORUMLAR....
Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Sivaslliyigido yazdı:SORUNA CEVAP VERİYİM
BU SORUYU CEVAPLARSAM BENİM MERANDAKİ ÜNVANIMIN BİR ANLAMI KALMAZ.İŞTE ARAMIZDA Kİ BÜYÜCÜ KULLANMA TECRÜBE FARKI BUDUR.SANA İYİ OYUNLAR.BİLGİNE GÜVEN BİLGİLİ OL AMA ÖNCE ADAM OL.SENDEN BAŞKALRIDA VAR BU OYUNDA UNUTMA.YETERKİ BENCİL OLMA.
İYİ FORUMLAR....
Meranda çar açayım ben. Gözümün önünde FAREYE 20.000 vur. İşte o zaman kabullenirim.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Sustuğumu sanmayın özelden devam ettik adamın diyecek lafı kalmadı bbıraktı.Birde adamın geldiği son nokta ankadaki yaratıkların diğer sunuculardakinden güçsüz olduğunu söylemek oldu.Acizlik ne yapalım :)
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

turkoxHAMSTER yazdı:Sustuğumu sanmayın özelden devam ettik adamın diyecek lafı kalmadı bbıraktı.Birde adamın geldiği son nokta ankadaki yaratıkların diğer sunuculardakinden güçsüz olduğunu söylemek oldu.Acizlik ne yapalım :)
al işte serefsizliğin bu kadarı olmaz diyecek lafım kalmamış.İkimizde kabullendik susmayı şimdide laf atıyor.koçum adamlık taslama adam ol işine gelmiyor yazma yorum SANANE BENİM KRİTİĞİMDEN :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Sivaslliyigido yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Sustuğumu sanmayın özelden devam ettik adamın diyecek lafı kalmadı bbıraktı.Birde adamın geldiği son nokta ankadaki yaratıkların diğer sunuculardakinden güçsüz olduğunu söylemek oldu.Acizlik ne yapalım :)
al işte serefsizliğin bu kadarı olmaz diyecek lafım kalmamış.İkimizde kabullendik susmayı şimdide laf atıyor.koçum adamlık taslama adam ol işine gelmiyor yazma yorum SANANE BENİM KRİTİĞİMDEN :lol:

1)O kritiği hala kanıtlamadın.
2)Ankada ki yaratıklar hakkındaki yorumun söylediğim kişileri hala kahkahalara boğuyor :)espiri yaptın farzediyoruz:D
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

turkoxHAMSTER yazdı:konudan devam edersem post kastığımızı düşünecekler.Emin ol tecrübem çok.Ankada 2 grrup kadimi kesen grupta bende vardım.O yuzden tanımadığın kişiyle böyle konuşmamanı öneririm.Ben sana laf babalığı yap demiyorum. O vuruşun birleşme olmadığını kanıtlarsan susacam.Bunu tekrar o kadar vurmaya çalışmakla başlayabilirsin.
2 GRUPLA KADİMİ GELDE MERANDA KES :lol:
KAPAK OLSUN...
Resim

“Büyücü” sayfasına dön