smyradan
smyradan
slm ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum artık bıraktım çünkü hayatımı mahvetti bu oyun yüzünden eşimi bilee nerdeyse bırakıyordum oyundan tanıdığınız senkron (evren) çok kavgamız oldu bu oyun yüzünden şimdi çok mutluyum bi gerceği acıklamak istedim hakkınızı helal edin oyunu ok sevmiştim ama hayatımıda mahvediyordu hoşcakalın
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Re: smyradan
Çok Bğlanırsanız Olcakı bu Biraz Ara vererek Oynayın Su Oyunu Bir takılıonuz Sanki Bir daha bırakmıcak gibi
öLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
En iyi kararı verdiğine emin olabilirsin,Real hayatında Aile hayatında mutluluklar dilerim...
Göster
Oyun sonuçta doğru kararı vermişsin Real hayatında başarılar.
Şöyle birşey var
*Online oyunlarda 1 saat oynamak takılmaktır
*Online oyunlarda 2.5 saat oynamak zevk içindir.
*4 saat ve ilerisi ise bağımlılık sosyal hayat sıfırlanması demektir bence.
Şöyle birşey var
*Online oyunlarda 1 saat oynamak takılmaktır
*Online oyunlarda 2.5 saat oynamak zevk içindir.
*4 saat ve ilerisi ise bağımlılık sosyal hayat sıfırlanması demektir bence.
böyle olması gerekiyordu davut çok iyiliğini gördüm çok teşekür ederim hakkını helal et
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
LazoğLu, Emrah,Mecxarap ws.. Girdiğin tartışmaLardan sonra oyunu bırakman isabet oLmuş Neyse ReeLde başarıLar.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
ne deyim helal olsun ama arada selam ver hal hatır sor bari özletme kendini en azından ayda bi uğra
...
normal yaşantında başarılar senle az uğraşmadım hakkını helal et :S
Snowman/gökxenver
Snowman/gökxenver
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
seni cok iyi anlıyorum kardes bende 2 yıldır oynuyorum :? :?ve aynı sorunları bende yasıyorumsmyra yazdı:slm ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum artık bıraktım çünkü hayatımı mahvetti bu oyun yüzünden eşimi bilee nerdeyse bırakıyordum oyundan tanıdığınız senkron (evren) çok kavgamız oldu bu oyun yüzünden şimdi çok mutluyum bi gerceği acıklamak istedim hakkınızı helal edin oyunu ok sevmiştim ama hayatımıda mahvediyordu hoşcakalın
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."