1 günlüğüne Yetkili olsam ?
Re: 1 günlüğüne Yetkili olsam ?
Bir gün daha yetkili olmak isterdim 
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Harbi Çok TatLı Lan Ama AdadakiLERR CANİİİ xdKaraXHayalet yazdı:Yazık ama ya :lol: yapabilcenmi bu tazılara bak sana şuna :lol:inoky yazdı:Oyundaki en gıcık olduğum yaratıkları yani tazıları kaldırırdım alayının köküne kibrit suyu hesabı
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Hihhh .. Kıyamam , köpekleri ne Kadar sevmesem de bu çok tatlıymış .. ehe :lol:Phislikxcerrah yazdı:Harbi Çok TatLı Lan Ama AdadakiLERR CANİİİ xdKaraXHayalet yazdı:Yazık ama ya :lol: yapabilcenmi bu tazılara bak sana şuna :lol:inoky yazdı:Oyundaki en gıcık olduğum yaratıkları yani tazıları kaldırırdım alayının köküne kibrit suyu hesabı
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
ilk olarak Meran şehri girişine bi işporta koyardım :mrgreen: :mrgreen:
Tazıları kaldırmak akıl işi değil ama sayılırını azaltmak daha mantıklı :mrgreen: :mrgreen:
Tazıları kaldırmak akıl işi değil ama sayılırını azaltmak daha mantıklı :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:KaraXHayalet yazdı:Yazık ama ya :lol: yapabilcenmi bu tazılara bak sana şuna :lol:inoky yazdı:Oyundaki en gıcık olduğum yaratıkları yani tazıları kaldırırdım alayının köküne kibrit suyu hesabı

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
1 günlük yetkiLi olsam ..
Ben yetkililer nasıl bir ortamda çalışırlar bilmiyorum tabi ki . Önerileri , talepleri oncacık ekiple nasıl ne şekilde hangi zorluklarla yaparlar onu da hiç bilmem ..
Ama tek istediğim , Türkiye Cumhuriyeti oyunu olduğu için , Türkiye saatlerince sabah sabah aydınlığıyla , öğlen öğlen görüntüsüyle ve güneşin batışıyla , akşam hafif karanlık , gece de zifiri karanlık olsun ; ışıkLarla aydınlansın her yer .
Çok mutlu olurum , düşünsenize hiç bir yerde yok ve oyunumuz gerçek gibi . Pencereden bakıyorsun bir de oyuna bakıyorsun aynı . Bununla birlikte aynı atılım içerisinde ; ülke geneli yağmurluysa yağmurlu , bulutluysa bulutlu , güneşliyse güneşli , karlıysa karlı olmasını da çok isterim ..
Bunlar şimdilik hayal olsa da şu an hakikaten isteğimi de göndermiş bulunduğum öncelikli talebim ; Fan forumlarının kapatılmasıdır , konumda da yer aldığı şekilde .
İyi Forumlar / Oyunlar .
Ben yetkililer nasıl bir ortamda çalışırlar bilmiyorum tabi ki . Önerileri , talepleri oncacık ekiple nasıl ne şekilde hangi zorluklarla yaparlar onu da hiç bilmem ..
Ama tek istediğim , Türkiye Cumhuriyeti oyunu olduğu için , Türkiye saatlerince sabah sabah aydınlığıyla , öğlen öğlen görüntüsüyle ve güneşin batışıyla , akşam hafif karanlık , gece de zifiri karanlık olsun ; ışıkLarla aydınlansın her yer .
Bunlar şimdilik hayal olsa da şu an hakikaten isteğimi de göndermiş bulunduğum öncelikli talebim ; Fan forumlarının kapatılmasıdır , konumda da yer aldığı şekilde .
İyi Forumlar / Oyunlar .
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
1 günle niye yetiniyorsun.Ben ömür boyu olmak isterdim :mrgreen:cynsure09 yazdı:Bir gün daha yetkili olmak isterdim
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
ya yazık sana ya lodos ve arzlar ırkmı klan ırk farklı bi türdür bu kadar cahillik olmazSanalkorkun yazdı:1 Gün yetkiLi olma şansım olsaydı;
5-Yeni bir IRK Oluştururdum.Lodos ve Arz Irk ları gibi...
Benden bu kadar.Güzel bir konu...
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
bide tüm dayı ları ramiz dayı yaparızMeLankoLkBanyemS yazdı: Siz bana sormadan konu açarsınız heeÖncelikle mısır çarşısının Yukarısına Deniz Gezmiş'in bir Resmini Bayrak Şeklinde Dalgalandırırdım. Daha sonRa AGAH Yerine oraya ATATÜRK koyardım. Şarapçı varya hani onu ya Erdoğan ile yada Devlet Bahçeli ile Değişirdim. Bankacı yı nuri alço Halime Teyzeyi Hülya Avşar yapardım
![]()
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Uygunsuz içerik silindi.firewall yazdı:ya yazık sana ya lodos ve arzlar ırkmı klan ırk farklı bi türdür bu kadar cahillik olmazSanalkorkun yazdı:1 Gün yetkiLi olma şansım olsaydı;
5-Yeni bir IRK Oluştururdum.Lodos ve Arz Irk ları gibi...
Benden bu kadar.Güzel bir konu...
Göster