Tek resmi forumun kalmasının ve sadece " resmi forumun " gelişmesi üzerine düşünüLmesinin doğru olduğunu onaylayan 3 - 4 yinelenen destekçi arkadaşımıza da teşekkürlerimi sunuyorum ...
.. Ayrıca , bir kaç oyun yetkilisine de; gönderilen ve giden üyelerin arkasından hakaretvari içerik yollama ve Forum demokrasisine karşı hal ve tavırlarda bulunma üzerine de "inceleme" başlatılması talebi grupça gönderilmistir
( Bunları tartışmak için değil bilgi için söylüyorum . )
Saygılarımla ,
Smyrnaonian .
.. ( İkvDesteğe gönderdigim Mesajı YaYıNLıYoRuM )
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: .. ( İkvDesteğe gönderdigim Mesajı YaYıNLıYoRuM )
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Bu husustaki iLerleyimişiz hız kesmiyor .. Pek yakında , izin alınarak başlatılacak oLan ;Smyrnaonian yazdı:Tek resmi forumun kalmasının ve sadece " resmi forumun " gelişmesi üzerine düşünüLmesinin doğru olduğunu onaylayan 3 - 4 yinelenen destekçi arkadaşımıza da teşekkürlerimi sunuyorum ...
.. Ayrıca , bir kaç oyun yetkilisine de; gönderilen ve giden üyelerin arkasından hakaretvari içerik yollama ve Forum demokrasisine karşı hal ve tavırlarda bulunma üzerine de "inceleme" başlatılması talebi grupça gönderilmistir
( Bunları tartışmak için değil bilgi için söylüyorum . )
Saygılarımla ,
Smyrnaonian .
" Resmi foruma verdiğimiz emekleri , kendi fanlarına taşıyan emek hırsızlarına BOYKOT "
çağrısı yapılacak ve tüm katılanLar , Halime teyzeden siyah elbiselerini giyerek bu yürüşü yapacağız . Kararlılığımızın üstünü bir kez daha çizerek , " İyi Forumlar " diliyorum ..
Son yorumumdur :!:
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Smyrnaonian yazdı:Oooo .. Tamamdır Izdırap ' tan aldık mesajı , çok korktuk abi . Ben ne kadar ajanlık yaptıysam siz de aynı parçada ajanlık yaptınız zaten bana. Yöneticilere gönderdiğim bir mesaja sen ne karışabilirsin ki ? Evet hepinizi kandırdığım doğru çünkü , ben oyunumu ve " Oyunumun Yöneticilerine " çalışıyorum . Oraya da gözlem yapmaya gittim ve yaptıgınız tüm yanlıs ornek davranısları gördüm , gözlemledim .
Merhabalar;
Yukarıdaki cümleler bir oyun yöneticisi olarak beni rahatsız etti gerçekten. Bizler sizleri dinleriz konuşuruz hak verir ya da vermeyiz fakat kimseye ajan olda araştırma yap demeyiz. Böyle bir ihtiyacımız yok !
Kullandığınız cümleleri umarım yanlış anlamışımdır. Yöneticilere yardım etmek yardımcı olmak farklı bir şeydir, YÖNETİME ÇALIŞMAK farklı bir şeydir.
Tek başına olarak resmi forumumuzun kalması tabiki kabüllenemez. Çok seslilik her zaman kaliteyi getirecektir. Bizler İKV yönetimi olarak ilk baştan bu yana fan sitelerini desteklemekteyiz ve destekleyeceğiz de.
Tartışmalarınızın seviyeyi bozmayacak şekilde olmasını temenni ediyorum. İyi forumlar.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Türk yazarıyım araştırmacı yazarım diyor daha kurduğu cümleler türkçeye uymuyor. ilk mesajını okudum 12 yaşında bir çocuğun yazacağı mesaj o
özne nesne yüklem uyumsuz:)
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Aaa tabi ki yöneticim . " Yardım etmek " . Yanlış yazmış ya da algınlanmış olabilir . Bize anlayışla baktığınız için teşekkür ederim .. Zaten çoğu mesajımda da belli ettiğim gibi , sizin de istediğiniz şekilde " izah etmeye " çalışmış bulunmaktayım .zembekoğlu yazdı:Smyrnaonian yazdı:Oooo .. Tamamdır Izdırap ' tan aldık mesajı , çok korktuk abi . Ben ne kadar ajanlık yaptıysam siz de aynı parçada ajanlık yaptınız zaten bana. Yöneticilere gönderdiğim bir mesaja sen ne karışabilirsin ki ? Evet hepinizi kandırdığım doğru çünkü , ben oyunumu ve " Oyunumun Yöneticilerine " çalışıyorum . Oraya da gözlem yapmaya gittim ve yaptıgınız tüm yanlıs ornek davranısları gördüm , gözlemledim .
Merhabalar;
Yukarıdaki cümleler bir oyun yöneticisi olarak beni rahatsız etti gerçekten. Bizler sizleri dinleriz konuşuruz hak verir ya da vermeyiz fakat kimseye ajan olda araştırma yap demeyiz. Böyle bir ihtiyacımız yok !
Kullandığınız cümleleri umarım yanlış anlamışımdır. Yöneticilere yardım etmek yardımcı olmak farklı bir şeydir, YÖNETİME ÇALIŞMAK farklı bir şeydir.
Tek başına olarak resmi forumumuzun kalması tabiki kabüllenemez. Çok seslilik her zaman kaliteyi getirecektir. Bizler İKV yönetimi olarak ilk baştan bu yana fan sitelerini desteklemekteyiz ve destekleyeceğiz de.
Tartışmalarınızın seviyeyi bozmayacak şekilde olmasını temenni ediyorum. İyi forumlar.
Oyuna desteğimle birlikte " Yardım etmek" te ..
GüzeL dilekleriniz için teşekkürler ; Bizim de yegane isteğimiz bu onlardan .
Yazar Smyrnaonian .
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Ulusal tv , dik duruş programı yakında .. Çok yazım hatası olduğunu biliyorum , " Düzen " tuşunun kaldırılmış olduğunu da .. Ancak anlatım bozukluklarının yegane saiğide kuşkusuz acele yazmış olmamdan kaynaklıdır .Cheats yazdı:Türk yazarıyım araştırmacı yazarım diyor daha kurduğu cümleler türkçeye uymuyor. ilk mesajını okudum 12 yaşında bir çocuğun yazacağı mesaj oözne nesne yüklem uyumsuz:)
Uyarınız için teşekkür ederim ama daha önce de belirttiğim gibi "açıklama" zorunluluğunda da "tartışma" olayında da değiliz . Senden de ; Edebiyat öğrenecek değilim bunca senemde .
İyi forumlar .
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Game Master ' ım şimdi gördüm , "mümkün değil " dediğinizi ama herkesten düşüncelerine alacağım bakalım neler oLacak .. Destek verdiğinizi zaman zaman biliyorum ancak ; çeşitlilik olmamasını gerektiren bazı hususlarda var . ( Emek hırsızlığı , yanlış idare gibi..) O yüzden de dikkate alınması gerektiğini söyledim zaten .. Bu hususta biraz daha inceleme yapacağız .
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı

Utanın SAYGISIZLAR , Utanın KARAKTER SAHİBİ OLMAYAN İNSANLAR , Yaptıgınız UMURSAMAZLIGI GÖRÜN BARİ ...
Siz de " Çok seslilik " diye tutturun bakalım ; OYUNUN ETİĞİ KALMASIN .. , Bu şekilde ;
İNSANLARIN ARKASINDAN SAYGISI OLMAYANLARIN FAN AÇMASI ; :lol:
Köşk ' te Yürüyüş yapacağız ve Bu hususta asla vazgeçmeyecegiz ..
Derhal bütün yazılarımı silin o siteden .. DERHAL :!:
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ne güzel ki zembekoğlu'yu forumumuzda yeniden görüyoruz her zamanki müthiş uslubu ile verdiği yanıt şunu çok güzel ortaya koyuyorzembekoğlu yazdı:Smyrnaonian yazdı:Oooo .. Tamamdır Izdırap ' tan aldık mesajı , çok korktuk abi . Ben ne kadar ajanlık yaptıysam siz de aynı parçada ajanlık yaptınız zaten bana. Yöneticilere gönderdiğim bir mesaja sen ne karışabilirsin ki ? Evet hepinizi kandırdığım doğru çünkü , ben oyunumu ve " Oyunumun Yöneticilerine " çalışıyorum . Oraya da gözlem yapmaya gittim ve yaptıgınız tüm yanlıs ornek davranısları gördüm , gözlemledim .
Merhabalar;
1-diğer forumlar kesinlikle kapatılmayacaktır
2-oyun kimseye ajanlık yaptırmaz bu da Symarinonun abartayım derken yaptığı bütün suçlamaların geçersiz kalmasını sağlıyor geçmiş olsun bir daha yaptığınız eleştriyi abartmamanız dileğiyle
İmza:hiç ikvonline'a girmemiş olan kertenkele
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuvayi Milliye
Zembekoğlu fan sitelerine destekleriniz hakkında hiç bir yorum yapmıyacam.Ama üzüldüğüm tek nokta 3 yıldır ayakta duran ve ikv severlerin her zaman sorunlarına çözüm bulunan bir fan sitesinin gözler önünde bu kadar yalana ve iftiraya maruz bırakılması gerçekten bizi üzdü.Hiç bişi değilse bile 3 yılın hatrına bu çapulcuyu burda susturmanız gerekirdi.Neyse sorun değil siz kalsın diyosanız kalsın.Herkes bilirki;''İt Ürür Kervan Yürür.''
YoSeMiTe---->İKVONLİNE Yönetici Yardımcısı
YoSeMiTe---->İKVONLİNE Yönetici Yardımcısı