Savaşçıxcamoka Af diler !
Savaşçıxcamoka Af diler !
7 ay dan beri oyuna giremiyorum .. Destek e postasına sıkca mesaj atıyoruma ma cvp gelmior. telif ihlali olarak banlanmışşım onuda bilmiyorum .. lütfen banımı açın bunalım içindeyim .. oyuna girebilirsem birdaha küfür vb hareket yaparsam allah belamı versin ne yaptıysam çok özür dilerim !
- IIxxNAMELESSxxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Savaşçıxcamoka Af diler !
arkadaşım iş işten geçtikten sora bunları söölüyosun. bunca zaman banlanmadan önce ne düsünüyodun ki ? türk insanının genelde yaptigi sey bu "bana bişe olmaz" muhabbeti. ama ileriyide düşünmek lazim, daha sora kafamızı duvarlaa vurmamak için 
. . .
daha temiz ve küfürsüz bir ikv için... sınırları aşmadan !!!
daha temiz ve küfürsüz bir ikv için... sınırları aşmadan !!!
- amajestic1
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
YANİ ÇAR KAS KARDEŞ BEKLEME ŞİMDİDEN BOL SABIRLAR DİLERİM
Amajestic Amajesticxtwo IIAmAjEsTiCII IIxMaJeSTiCxII

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
adamın psikolosi bozulmuş açın uleynnn çarı 
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
kardeşm forumlara konu açıyordum bakmıyordunuz herhalde... adamlar durup dururke n banlıyor en az 15 tane mesaj attım gm lere cvp vermiorlar şimdi ben ne yapaym ? adamlar takmıorlar bizi....
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Forum üzerinden yalvarıp banımı açın diyip açsalardı oho.Biz de snn yaşadığın olayları yaşadık ama bak hala burdayım
bnm seneler geçti sesim çıkmıyor artık alışırsın sen de zamanla
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Ama Bayram sende alışkanlık yapmışxIxFeNoMeNxIx yazdı:Forum üzerinden yalvarıp banımı açın diyip açsalardı oho.Biz de snn yaşadığın olayları yaşadık ama bak hala burdayımbnm seneler geçti sesim çıkmıyor artık alışırsın sen de zamanla
![]()
Barış ÇOLAK
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Ben 100 keremi yedim bnm de ilktiRADQN yazdı:Ama Bayram sende alışkanlık yapmışxIxFeNoMeNxIx yazdı:Forum üzerinden yalvarıp banımı açın diyip açsalardı oho.Biz de snn yaşadığın olayları yaşadık ama bak hala burdayımbnm seneler geçti sesim çıkmıyor artık alışırsın sen de zamanla
![]()
,o yüzden senelerden beri sesin çıkmıyo ama bak adam ilk defa yemiş Yalvarmakta Haklı
![]()
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

ula hemen konuyu deiştiniz
:D