LAN HIRSIZ YOYU YEMRET NE İŞİN WAR BURDA SENİN EKSİK İTEMLERİDE WER BENİ DELİ ETME SENİ REZİL EDERİM SUNUCUYA KEYLOGER İÇ... BURDA TAKILMA YOL AL YOK OL GÖRMEYİM SENİ BİDE SENİ BURDA ADAM YERİNE KOYUYOLAR AMA SEN ADAM DEİLSİN HIRSIZZ ............. BİLGİNİZE ARKADŞLAR ADAMLAR 500M PARA YAPTI CAR SOYA SOYA... BENİ CARIMI VE ARKİNİN CARINI SOYDULAR AMA GERİ ALMASINI BİLDİK EKSİK BİŞİLER WAR ONLARIDA EN YAKIN ZAMANDA ALCAM ORDA BURDA YAKALARSAM SİZİ NE ETTECİGİMİ COK İYİ BİLİOSUN SEN HIRSIZZ...... Yemrett Yoyu Ronakdo Metoko Zbteamlider bu adamların HEPSİ CAR SOYUYO HIRSILAR..........
querillaa yazdı:LAN HIRSIZ YOYU YEMRET NE İŞİN WAR BURDA SENİN EKSİK İTEMLERİDE WER BENİ DELİ ETME SENİ REZİL EDERİM SUNUCUYA KEYLOGER İÇ... BURDA TAKILMA YOL AL YOK OL GÖRMEYİM SENİ BİDE SENİ BURDA ADAM YERİNE KOYUYOLAR AMA SEN ADAM DEİLSİN HIRSIZZ ............. BİLGİNİZE ARKADŞLAR ADAMLAR 500M PARA YAPTI CAR SOYA SOYA... BENİ CARIMI VE ARKİNİN CARINI SOYDULAR AMA GERİ ALMASINI BİLDİK EKSİK BİŞİLER WAR ONLARIDA EN YAKIN ZAMANDA ALCAM ORDA BURDA YAKALARSAM SİZİ NE ETTECİGİMİ COK İYİ BİLİOSUN SEN HIRSIZZ...... Yemrett Yoyu Ronakdo Metoko Zbteamlider bu adamların HEPSİ CAR SOYUYO HIRSILAR..........
Arkadaşım kendi aranızdaki olayları bu konuya taşıyarak ne elde etmeye çalışıyorsunuz başkalarının konusuna gereksiz şekilde yorum yapmayınız.Eğer bir derdiniz varsa gidip o kişiyle halledin kalkıp bu konuya GEREKSİZ yorum yazmayın.
Lüzumsuz Konu kirletmemeniz dileğyle iyi oyunlar...
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
Ellerinize Sağlık Umarım Bütün Loncaya birbirinden gzel eşyalar düşer )
Hayırlı oLsun KemaL aBi.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?