Sevgili Arkadaşlar Her Kenan Kesen Koyuyor, ancak Biz 4 Kişi Kestik Ve Bizim İçin Büyük Bi Başarı Sizin İle Paylaşmak İstedim Kadromuz ; HANEDANXALEKTO,MEGAXİNSCRİB,YALNIZSAVAŞÇII,ZAMANXYİNG
Ve Ne Kada Kavrulsakda Ne Kadar Zehirlensekde Yılmadık 4 Kısı Amacın Olunca Hedefıne Ulaşıyosun Ödül Olarak Yalnızsavaşçıya Kenanın gücü Yüzük ve Işık Hanım Kolye verdı bi torbadan Zamanxying yani ben Alternatör kolye Düştü
Hanedanxalekto Ve Megaxinscribi ayırca Tebrik Ederim ...
Fhoto shop Photo shop deil ben Megaxinscrib büyücü tankı oldum . Elektırık direncini 1000 yaptım sadece 15 enerji alıyor yani can gitmiyor . 4 kişiydik ve şartellere dağıldık . Ve Zamanxying arkadaşımızla karşı karşı şartellerde durduk ve Kenan'ı 7 dakika da kestik . Şifacımızı da ayrı bir teşekkür edeiyorum . Cok iyiydi .
Ben Sadece Şalter açıp kapadım bu organizasyonda maalesef Burhan , Talha ve Hanedanxalekto kardeşlerimi tebrik ederim gerçketen çok iyi organize oldular.Bana Kenan ÖLdüğünde Çantadan 1 MadaLya , Kenan'ın Gücü Kolye , Işık Hanım Yüzük Düştü .
ikvoyuncusu2008 yazdı:Ben Sadece Şalter açıp kapadım bu organizasyonda maalesef Burhan , Talha ve Hanedanxalekto kardeşlerimi tebrik ederim gerçketen çok iyi organize oldular.Bana Kenan ÖLdüğünde Çantadan 1 MadaLya , Kenan'ın Gücü Kolye , Işık Hanım Yüzük Düştü .
selek95 yazdı:tebrikler demekten başka bir şeye gerek yok.Hayırlı olsun Bu arada akşam koyarım demiştim gecenin bi yarısı koymuşssun fotoları :mrgreen: