yolyorgunu yazdı:Xmaximusxx yazdı:Xmaximusxx yazdı: Oyunu Daha Da heycanlı Hale Getiren Güzelim turnuvalar, uzun Zamanıdr yok.. Sanırım en son turnuva 1 sene önce Düzenlenmişti.. Oyundan Daha Fazla Zevk Almamızı Sağlıcak Olan Bu Tür Etinliklerin Yapılmasını İstediğim için Ve Fighterr' Arkadaşımızın Desteği ile Bunu sizlere Paylaşmak İstedim.
Kurallar Aşşağıda Belirtilmiştir !
- 49' lvl Büyücü karekterine sahip olmak.
- Yenilgiyide kabullene bilecek kadar, ahlaki yapıya sahip olmak.
- Baş Vuru Yapacak kişinin (qulumse_@hotmail.com, akcancafe@hotmail.com) 2 Adresten birine Kendi adını Ve turnuvaya katılacağı karekterin adını yazarak yolamış olması. ( Forumdan Yapılan Başvurular Dikkate Alınmayacaktır)
- Son Başvuru Günü 15.05.2010' dur, Bu Tarihten Sonra Gelen Başvurular Dikkate alınmayacaktır.
- Turnuvaya Katılıcak Kişilerin 1 Milyon oyun Parasını XmaximusX' Adlı Karektere 15.07.2010' Tarihine kadar teslim etmiş olması Gerekmektedir.
Not: Turnuva 19.07.2010' Pazartesi Günü Başlayacaktır.
bugun ıse 01 07 2010
Düzelltim Kardeşim.. Tekrar Özür dilerim..
ÖDÜLLER
1. Para+ Süpriz Hediye
2.Para
3.Süpriz Hediye
BÜYÜCÜ TURNUVASI YAPILIRSA KATILIRIM DİYEN BÜYÜCÜLER BAKSIN.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: BÜYÜCÜ TURNUVASI YAPILIRSA KATILIRIM DİYEN BÜYÜCÜLER BAKSIN.
- yolyorgunu
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Xmaximusxx yazdı:yolyorgunu yazdı:Iyı guselde ucret fazla oldugu ıcın katılacak oldugunu sanmıyorum
49 Lvl Büyücü Çarı Olupta 1m' si Olmayan Adam Zaten Turnuvaya Katılmasın.. Çarını silsin Daha İyi
1m deyıp gecme arkadas D gercı beınım ıcın sorun deıl ama bılıyorum benden ıyı buyuculerde var ben yarısmaya kaytılsam 1m ı cope atmıs gıbı bısey olur D

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
-
- İri Fare Avcısı
yolyorgunu yazdı:Xmaximusxx yazdı:yolyorgunu yazdı:Iyı guselde ucret fazla oldugu ıcın katılacak oldugunu sanmıyorum
49 Lvl Büyücü Çarı Olupta 1m' si Olmayan Adam Zaten Turnuvaya Katılmasın.. Çarını silsin Daha İyi
1m deyıp gecme arkadas D gercı beınım ıcın sorun deıl ama bılıyorum benden ıyı buyuculerde var ben yarısmaya kaytılsam 1m ı cope atmıs gıbı bısey olur D
Olaya O Açıdan bakma.. bu Zevk işi.. Katılıcaksın Şansın Yaver Giderse Belki Bir Yerlere Gelirsin denemeye Değer. Sen Katıl 1m nı Ben Veririm Sorun Yok
-
- İri Fare Avcısı
yolyorgunu yazdı:Xmaximusxx yazdı:yolyorgunu yazdı:Iyı guselde ucret fazla oldugu ıcın katılacak oldugunu sanmıyorum
Olaya O Açıdan bakma.. bu Zevk işi.. Katılıcaksın Şansın Yaver Giderse Belki Bir Yerlere Gelirsin denemeye Değer. Sen Katıl 1m nı Ben Veririm Sorun Yok
O zaman herkes 1m veriyorsa benim önerim...
Katılan arkadaşlardan ilk maçı yenene para verilsin 100bin ve ya 200bin gibi her galibiyetten sonra para olsun 1. 2. ve 3. ye ayrı item gibi ödüller verilsin derim ...
Katılan arkadaşlardan ilk maçı yenene para verilsin 100bin ve ya 200bin gibi her galibiyetten sonra para olsun 1. 2. ve 3. ye ayrı item gibi ödüller verilsin derim ...
http://s16.gladiatus.net/game/c.php?uid=28258
Tıklarsanız sevinirim kaybediceğiniz bir şey yok oyunda altın kazanıyorum sadece lütfen
Tıklarsanız sevinirim kaybediceğiniz bir şey yok oyunda altın kazanıyorum sadece lütfen
-
- İri Fare Avcısı
DIALPMA yazdı:O zaman herkes 1m veriyorsa benim önerim...
Çok Az Olur Ödül Ozaman.. 1. Zengin etmek Lazım bence, kocaman Serverde Bütün Büyüleri Kesip 1.lik Ünvanını elde Edene bu Az Bile kalır..
Turnuvaya katılacağımı büyük bir zevkle belirtirim.Benimle vs atıcak kişilere 1 e 2 veriyorum.Mesela rakibim 1 m koyuysa 2 m veririm 50 m koyarsa 100 m koyarım.

Fihgterr / webcatan-Fihgter/Elber
www.anadoluakincilari.com
Büyücü'nün zırhı zekasıdır.
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: BeTa
HeLal .. Tabi Zırhıda DüşürDüya Artık Tutamayıs Onu