kokoreckoray yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ceviz yazdı:Havada durdum şahitlerim var.KaraXHayalet yazdı:10 bin normal vuruşla rahat çakar :lol:
AHAHAHAHAHAHAH DDD :mrgreen: :mrgreen:
kokoreckoray yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ceviz yazdı:Havada durdum şahitlerim var.KaraXHayalet yazdı:10 bin normal vuruşla rahat çakar :lol:

Herhalde 7/24 bırakın 9/37 oyuna girdi herhalde bunu yapan adam.ByWaRNiNG yazdı:kokoreckoray yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ceviz yazdı:Havada durdum şahitlerim var.KaraXHayalet yazdı:10 bin normal vuruşla rahat çakar :lol:

Şans ne diyeyim şans :lol:mitmet yazdı:Herhalde 7/24 bırakın 9/37 oyuna girdi herhalde bunu yapan adam.ByWaRNiNG yazdı:kokoreckoray yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ceviz yazdı:Havada durdum şahitlerim var.KaraXHayalet yazdı:10 bin normal vuruşla rahat çakar :lol:

berkan587 yazdı:
Sunucular arasında ilk [sığınak ve migrat ] savaşcı setini tamamlayan 'SAVAŞsanatı' Tebrik ederim ...
İşte Muhteşem set !