.. ( İkvDesteğe gönderdigim Mesajı YaYıNLıYoRuM )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: .. ( İkvDesteğe gönderdigim Mesajı YaYıNLıYoRuM )

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Sinsice plan olduğunu Emre söyledi biliyorum . Ama söylediklerin o kadar ciddiydi ki için bu gerçeği biliyor ama itaatkar karakterine de karşı koyamıyorsun . Gerçekte Enes ' ten gerçekten nefret ediyorsun hatta bir çok kişiden , bunları söyledikçe rahatlıyorsun ama oyun olduğunu bir anda hatırlayınca da için cız ediyor . Gerçekten itaat etmeyi seviyor musun ? Bunu sor kendine , gerçek düşüncelerini saklamaktan asla korkma . Emre , yalancının teki ama sen değilsin . Tüm samimiyetinle gerçekte böyle düşündüğüne ama beyninin yıkandığını da biliyorum .

Orada örgütlenip , burada uzatmayın . Sinekleri uçuşan pis forumunuza dönün geri bizim talebimizi de "polemiğe" çevirmeyin . Laf dalaşı istemiyorum artık .

Yükseltmeye devam edin bakalım konuyu nereye kadar ben cevap vermekten yorulmam. ;) Münazaralarımda çok veriyorum zaten , çocukları da muhattap alalım bakalım .
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

O .. la başlayan üyeyi de belgelere eklersek , yine " dalavere " konusuna + bir belge ekliyoruz :) Süper gidiyor , kendi kuyunuzu kendiniz kazıyorsunuz .

Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bir yandan LYDER ' ın heyecandan gözleri kayıyor ve gerçekleri gözlemliyor " Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz " diye fenalaşıyor bir yandan gerçekler su yüzüne çıkıyor bir " Hahaha "diyip forumda ellerim titriyor diyerek hakikatlerden kaçan Onur ; kalbini de benle görüyor .

Dalavereler ortaya çıkıyor , forum yıkılıyor , monarşi Asitanlar Odalarında çözüm arıyorlar .

Ben o idealistliğini yitirmiş mücadelecilerden değil konu silinse bile Destek ekibiyle daima irtibat halinde olacak bir İdealist - oyunseverim . ;)

Kullanıcı avatarı
KjmRan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KjmRan »

Ulan dingil herif sen kimsinde ENES'e sıpa diyorsun ? Sen kimsinde Onur'la dalavere yapıyorsun.
Sen 5 para etmez şahsiyetsiz budalanın tekisin.Hayalperest bir aptalsın. Bunu kabul et .

Adam ol açık adresini ver ilgilenelim seninle. Derdin nedir? Merak ediyorum. Yavuz abinin gözleri kaymayacakda ben sana kayacam bunu bil ! Yöneticilerin arkasından konuşmadan önce kendi yapdığın şerefsizliklere bakıcaksın ! Sana kıç*mla gülerim !

Sen bu aciz halinle bırak ikvonlineyi sildirmeyi , kendi kıç*nı silemezsin budala herif.Yaptığın bu aptallıklarda yanına kalmaz meraklanma. ADAM OLMASINI ÖĞRETİCEZ SANA.

SEN RÜTBE SEVDALISI , YALAK DEDİĞİN DALGAKIRANDAN DAHA YALAK , KENDİNİ BİRŞEY SANAN HAYALPEREST BİR BUDALASIN. HAYAL ALEMİNDE YAŞAMAYI BIRAK BENCE. VE AÇIK ADRESİNİ VER DOSTUM .
Kullanıcı avatarı
LYDER
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen LYDER »

Benim tek düşündüğüm acaba senin bu yazdıklarına kaç kişi inanıyor...

Hiçbir ikvonline yöneticisi bu çocuk beyinli arkadaşla muhatap olmasın, herkes kimin ne olduğunu biliyor, herkes işine baksın...
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen smartenes »

Smyrnaonian yazdı:Bir minicik laf daha et , Onur ; Enes ' in Erdem bey ' e yalakalık çektiğinden tut , herkes için dediklerin ; bütün İKV camiasının önünde... ;)
Bunu tüm ikvonline ailesinin, resmi forumun ve tüm ikv camiasının önünde söylüyorum!
Evet ErdemBey'le çok yakınım hatta o kadar yakınım ki ,O'na özenip nickimi ENESBEY yaptım, avatarıma onun resmini koydum! var mı peki bunda yanlış bir şey, belki şu ilk cümlemi okuyan arkadaşlarım "Enes gerçekten erdembey e yalakalık yapıyor." diyebilirler. Ben Erdem abiyle forumda o özel üye iken tanıştım, Hadi söyleyin Enes rütbe meraklısı diyin bakalım, özel üye olan birinin yetki verme hakkı var mı !? Hayır !! ki tanıştıktan 1 hafta sonra Moderatör oldu face'ten kutladım onun rütbe alışını, kaç gün boyunca cevap vermedi bana, o kadar üzüldüm ki , içimden "Acaba o da mı yetki alınca unutanlardan?" gibi laflar geçti, ama bi gün chatte Enes naber dedi ve özelinden msn adresini yolladı, o kadar sevindim ki ekleyip konuşmaya başladık , Zamanla ona iyice kanım kaynıyodu bir süre sonra öz abim yerine koymaya başladım onu, o tekrar rütbe atladı yani Süper Moderatör oldu, ama bi kere bile kendi payıma bir şey düşünmedim, o rütbe aldığı için sevindim, Arkadaşlar sizinde sadece internetten konuşabildiğiniz arkadaşlarınız vardır, peki kaçı sizin için taa izmirden istanbula geldi ?? Evet Erdem abi benim için bunu yaptı, Ben Erdem abimi ERDEMBEY olduğu için değil Erdem Korkmaz olduğu için seviyorum! ve senin dediğin gibi ben rütbe için erdem abiyle samimi olsaydım, ve o da beni diğer üyelerden kayırma gibi bir durumu olsaydıözel üye başvurusundan 1 hafta sonra ban yemezdim ! eğer biraz daha sakin biri olsaydım gün banlanmazdım, çok yöneticinin , smod un kalbini kırdım o gün için, inanın değmezdi arkadaşlar..
Ben bu forumda 29 Ağustos 2007 den beri üyeyim ve yetki alamadıysam ben de bir problem vardır. ;) Evet Erdem abi yi o kadar çok seviyorum ki
msn de bişi yazdığımda cevap vermeyince bile üzülüyorum,(kendi öz abimle bile msn den bu kadar konuşmadım). Ve Erdem abi eğer bunu okuyorsan çok özür dilerim senden çünkü seni öz abim kadar sevdiğimi sana hiç bi zaman söyleme fırsatım olmadı. bunu bu lanet palavra konudan okumak zorunda kaldn :( Eğer sende beni öz kardeşin yerine koyduysan bu benim için dünyalara değişilmeyecek bir şeydir..
ve ben bi daha yönetim ekibine katılma durumum olmadığının farkındayım, Benim için rütbe önemli değil, ben forumda ikvyi 1 kişiye bile sevdirebildiysem, yardım edebildiysem bu bana yeter.. Asıl önemli olanda bu benim için.
ve Onur konusuna gelince merak etme, Onur benim kardeşimdir ;) Onun oyununa gelmişsin. Belki eskiden düşmandık ama şimdi kardeşiz,keşke benim hırsımdan dolayı başta kavgalı olmasaydık.. Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorsun ama başarılı olamadın. Onada buradan sevgiler :)
Sen bu forumu gram lekeyemezsin, şunu unutma ikvonline.net in bana kazandırdıkları için minnettarım, biz 15bin üyeli dev bir aileyiz ;) İkvonline üyesi ENESBEY
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Smyrnaonian yazdı:Bir yandan LYDER ' ın heyecandan gözleri kayıyor ve gerçekleri gözlemliyor " Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz " diye fenalaşıyor bir yandan gerçekler su yüzüne çıkıyor bir " Hahaha "diyip forumda ellerim titriyor diyerek hakikatlerden kaçan Onur ; kalbini de benle görüyor .

Dalavereler ortaya çıkıyor , forum yıkılıyor , monarşi Asitanlar Odalarında çözüm arıyorlar .

Ben o idealistliğini yitirmiş mücadelecilerden değil konu silinse bile Destek ekibiyle daima irtibat halinde olacak bir İdealist - oyunseverim . ;)
Konuyu açma amacım farklıydı .. ( Konuyu açma amacım ; ne olduğu konusunda güvence veremeyeceğimiz Diğer FanForumların silinmesi ile ilgiliydi . Direkt olarak alındınız . Bunu söyleme amacımda sizin forumunuzdaki düzenler ve düzeyler tabi ki de var ama ( genel ) anlamda yok . )

Maşallah herkes saptırdı . Enes , ben ne bileyim , açıklamanı bana yapma zorunluluğun yok açıklamanı Onur ' a yap çünkü senin Erdem Bey yalakası oldugunu düşünen o idi . Oyun oynasa bile sence böyle bir şeyi dile getirmesi normal mi ; sadece gerçekler şu ki ; Onur da bunu biliyor elleri titrerken hahaha diyebilmesi gibi duygu karmaşası içinde gerçeklerden kaçıp duruyor . Gerçeklerden kaçıp duran biri de var yine söylüyorum ki LYDER kuşkusuz . Olağanları biliyor , gerçekleri biliyor , kah memnun kah değil ama bir yönetici burada aslında haklısın diyemez , diyebilen biri zaten mert ve dört dörtlük bir yönetici olabilirdi .

Son sözüm son cevabımdaki gibi ;

Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kapanması hususundaki " taleplerimize " örgütlendirme çalışmalarına örnek olarak şu dosyayı da eklemenizi rica ederim ( Gönderilen resim 12 no )

Resim

Kullanıcı avatarı
KjmRan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KjmRan »

ekle ekle devam et ! ...
Kullanıcı avatarı
LYDER
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen LYDER »

Ben hiçbirşeyden kaçmıyorum hep buradayım, sende kaçmıyorsan seninde dediğin gibi dört dörtlük ve mert delikanlı biriysen önce kimliğini açıklarsın, adını kimliğini açıklamaktan korkan ezik birisin. Hem ikv fan forumlarını ne senin ne resmi sitenin nede hukuka aykırı birşey yapmadıkça Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelrinin kapatmaya gücü yeter. Sen hayal dünyasındasın. Sen destek ekibine öneri yapacaksın ve destek ekibi forumumuzu kapatacak. Bunu ilk başta söylemek isterdim ama konu dağıldı. Senin bu kapatılsın afına sadece :D :D :D

Sen akıl hastasımısın? Sanane kendi forumumuzda açtığımız konulardan, üyelere karşı yaptığımız ricalardan, sen kendindemisin, resim çekip çekip koyuyorsun buraya.
En son LYDER tarafından 03 Tem 2010 22:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön