KURTX loncasına dahıl olan kışıler bizim korumamız altındadır
kurtx loncası ilk olrak tılsımda eski kıyamte vaktı oyunu varken buyuk abilerimiz tarfından kurulan bi loncadır suan o kişiler hala baska isimler altında oyunu surdurmektedir. ve lonca alımlar için bize gerekli destegı vermektediler ...
KURTX loncası alımlar dewam ediliyor suan için sadece sancak sunusunda olanlar alımları yapılıyor ve ilerliyen zamnlarda tılsım _koşk_meran sunucularından kurtx loncasına dahıl edilecek adamlar 49 lwl carlarla gelicektır ...
KURTXSAVAŞCIEFELERXALEMCİ
NOT: KURTXOTTOMAN LONCADAN ATILMISTIR .. BOLGEDEN VEYA KLANDAN YAZLAN YAZIALRI KESİNLİKLE YANLIŞ VE YALANDIR VE ONUN DİYER CARLARINI ACIKLICAM SİZE SOSXLEO TUNASXGRIBUYU
ATILMA SEBEBİ HIRSIZLIK YAPMIS OLMASI VE ADIMIZI LEKELEMSİ KURTX LONCASIYLA KESİNLİKLE İLGİSİ YOKTUR....
KISA BU SURE SONRA LONCA UYERLERİZ VE İSİMLERİ VE GEREKLİ BİLGİLER DAH DETAYLI VE UZERİNDE CALIŞMA YAPTIMIZ SİTEMİZDE ACILIP BİLGİLENDİRME YAPILICAKTIR..
KURTX LONCASI ALIMLARI ....!
KURTX LONCASI ALIMLARI ....!
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Re: KURTX LONCASI ALIMLARI ....!
NOT : LONCAYA ALINACK KİŞİLERİN EN AZ 1 TANE 49LWL CARI OLMASI GEREKLİ VE OYUNU BİLMESİ SARTIR ..
LONCAMIZA DAHIL OLMAK İSTEYENLER
bu carlardan bana ulaşa bilirsiniz.
LONCAMIZA DAHIL OLMAK İSTEYENLER
bu carlardan bana ulaşa bilirsiniz.
KuRTxSaVaŞÇı
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
xakrepkrallx yazdı:bu loncayı başka birisi açsaydı daha güzel olurdu
Selamlar
Görüşünüze katılmakla birlikte bu kişi ve loncasındaki bir kaç kişinin yaptığı saygısızlığı
bilgilerinize sunayımda öğrenin ne tarz bir insanlar olduklarını.
Klan kanalından ve bölgeden bronz görevi için adam topluyorlardı benimde bronz görevim vardı
iki küçük revel şifa ve üç kurt üyesi vardı grup bu kişide idi grup doldu benimle beraber. Çıktık
yola ama daha x varmadan işi bilmedikleri için hepimiz öldük. Sancaktan kalkıp tekrar yola
çıktık bu sefer ben dedim soldan gidelim ortaya dalmayın. x görevinin oraya kadar vardık ben deparladım
indim fenere biri hariç diğerleri gene öldü. Kalkmayın dedim bunlara benim orda şifa çarım vardı fenerde parkta.
Girdim şifama ölenleri kaldırdım bekleyin görevi olan çarıma geçeceğim dedim. Görevi olan çarıma geçtim
bu şahsa defalarca yazmama rağmen (diğer kişilerdende uyaranlar olmasına ) hiç aldırmadan bronz dalıp
kestiler beni gruba almadan ne zamanki bronz yere yattı dalga geçercesine grup atıyor bana....
Buyrun lonca başı böyle ise kıçını düşünemiyorum bile artık değerlendirme sizlere ait benim orda
yaptığıma karşılık bunların yaptıkları değerlendirmek...........
Oyunu oyun gibi oynayanlara İyi eylenceler.
Sarıgülx Ormes Sarıgüll
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
yazmayı unuttum Kurtxbaba o loncadan değildir o çok önce açtı o çarı

Topsecrett
Akrepkrall ında dediği qibi lonca üyelerini duyur bizi sizin loncadan sanıyorlar ki sen Kurtxsavaşçı önüne qelene dalıyorsun benden hesap soruyorlar ona göre lonca üyelerine söle her gören slm verio ...

xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
KURTXBABA ANLADIK BİZDEN DEĞİLSİN BİR KERE YAZ YETER

*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*
iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---
Ucube carımda bu Loncanın uyeLerı sakın oLa karsıma tek cıkmasın 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Ucube yazdı:Ucube carımda bu Loncanın uyeLerı sakın oLa karsıma tek cıkmasın
Uğur senmisin ?
bir dk o x görewini yazan salak loncanın ilk şifası benim we şifamda 39 lwl benim bir düşük lwl şifa 26 lwl we biz gittiğimizde de sen yoktun yalan söyleme...

*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*
iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---