Öncelikle Şunu Belirteyim Arkdaşlar Şimdi Bu Konuya Gereksiz, Boş Konu Diyenleriniz Olacaktır...Yada Kendimi Övdüğümü Sananlarınız oLacaktır Öncelikle Kesinlikle Amacım Bu değildir Belirtmek İstedim...
Amacım Echoo Adlı Karakter Sahibinin 3 Adet Azat Cevriye İtem buLmasına Karşılık Beni Her Gördüğünde geL vs yada Ezik, Korkak, yemedi Gibi Kavramları Kullanmasının Üzerine Vs teklifini KabuL Ettim Ve büyücüm ile GBM ye Girdikten Sonra Vs ye Başladk Ve Vs ile İlgili Görüntüler Aşağıdaki Gibi Ayrıca Schweppes Aradaşımda Vsye Şahit Olmuştur...
1/0

2/0

2/1 Tek Alabildiği Vs

3/1 Hala Kendinden Emin Alabilceğini Umuyor

4/1

Ve Son 5/1

Şunu Belirtmek İsterim Normalde Kiminle Vs yapsam Buraya Fotosunu Hiçbir Şekilde Rencide Etmem Ama Bu echo Adlı Şahıs Kendisini Kestiğimi Adı Gibi biliyor Şahidimde Var Fakat Biz Düşman oLduğumzdan Sonra Mısır Çarşısı Önunde Onu Modda gördugumde Kesıyorm Ve Kestkten Sonra Bana dediği Şu; Vsde Kesilmek Zoruna Gidiyor dimi Diyor Bende Elimde Fotolar Var Diyorm Tabiki İnanmıyor Elinde Foto Varsa Foruma Koy Diyor Bende Arkadaşı Kırmadm Madem Bu kadar Cok istedin Buyur
Ne Yazık ki Bu Gibi Şeyleri Yaşayanlarımız Cok Fazla ...