kardeşim bize kasmak onemlı degıl ben 49 lvl e kadar kasın demıyorum kı tek başıma yapamayacagım gorevlerde bır kac kısı gelip gorevımı yapsın gerı gıtsın. 1'ine pm attım başka birine yonlendırdı o na pm attım başka bırıne ynlendırdı o işim var dedı ona başka bırıne pm attım oda maden topluyormusTskxgenelkrmay yazdı:2 kişi daha alınacak ondan sonra guncel uye lıstesını yayınlıcaktım ama gordukmu fazla bekleyemıyorsunuz bugun yayınlayayım...slymn466 yazdı:Benim adım nerde ne görevlerime yardım eden var ne bir yerde bir ismimiz var bu nasul iş bende anlamadım hanı herkes kasıalcak tı gorevlerınde yardım edılıcektı .30 lvl oldu daha gorevıme yardım eden olmadı
Fenoman
Tskxhxsütçüimam
Bayterr
Kadim de bile adım yok
bir çözüm bulun artık çıkarcı olmayın bu loncaya kardeşlik var dıye gırdık ama pm lere bıle yanıt alamıyoruz
birde o kadim uye lıstesı gecerlı unuttuuklarımız ve gelmek ısteyenler bılgı versın demıstım gelmek ıstıyorum dıye mesaj atsanız 2 dk da yazarım ısmınızı herkezın ısmını ezberde tutamıyorum
kasmaya gelınce herkez kasılcak dedık ama suan Tskxhxgenelkrmay yani ben den baska kasmakla ılgılenen olmadıgı ıcın ve bende dıger lonca lıderı yanı Tskxhxorgeneral kasmak da oldugum ıcın bazı ark lara yardım edemıyorum ama sız ler ıcın bı kac arkadaş gorevlendırecegım bıraz saygı ve anlayış lutfen...
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- slymn466
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Fenoman
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Kesin benimdir o. :mrgreen:slymn466 yazdı:kardeşim bize kasmak onemlı degıl ben 49 lvl e kadar kasın demıyorum kı tek başıma yapamayacagım gorevlerde bır kac kısı gelip gorevımı yapsın gerı gıtsın. 1'ine pm attım başka birine yonlendırdı o na pm attım başka bırıne ynlendırdı o işim var dedı ona başka bırıne pm attım oda maden topluyormusTskxgenelkrmay yazdı:2 kişi daha alınacak ondan sonra guncel uye lıstesını yayınlıcaktım ama gordukmu fazla bekleyemıyorsunuz bugun yayınlayayım...slymn466 yazdı:Benim adım nerde ne görevlerime yardım eden var ne bir yerde bir ismimiz var bu nasul iş bende anlamadım hanı herkes kasıalcak tı gorevlerınde yardım edılıcektı .30 lvl oldu daha gorevıme yardım eden olmadı
Fenoman
Tskxhxsütçüimam
Bayterr
Kadim de bile adım yok
bir çözüm bulun artık çıkarcı olmayın bu loncaya kardeşlik var dıye gırdık ama pm lere bıle yanıt alamıyoruz
birde o kadim uye lıstesı gecerlı unuttuuklarımız ve gelmek ısteyenler bılgı versın demıstım gelmek ıstıyorum dıye mesaj atsanız 2 dk da yazarım ısmınızı herkezın ısmını ezberde tutamıyorum
kasmaya gelınce herkez kasılcak dedık ama suan Tskxhxgenelkrmay yani ben den baska kasmakla ılgılenen olmadıgı ıcın ve bende dıger lonca lıderı yanı Tskxhxorgeneral kasmak da oldugum ıcın bazı ark lara yardım edemıyorum ama sız ler ıcın bı kac arkadaş gorevlendırecegım bıraz saygı ve anlayış lutfen...benim takıldıgım nokta o alt 4 yaptım su an benım gorevlerım zamanı gelınce yapılsaydı 45 lvl dım su an rezıllıkle gorev yaptım benı sınırlendıren nokta buydu benım kımseye bır seyım yok kı onsanın her ısı ola bılır ama ıkı dakkada gelmesı gıtmesı ytr dı bu yuzden de tartısmaya gerek yok ama bu sorun
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Kod: Tümünü seç
6-)Lonca arası arkadaslıkla birbirine baglı olucaktır.
7-)Lonca arası tartısan kişi veya kişiler 3 defa uyarılıcaktır aksi taktirde loncadan cıkartılıcaktır.
Bütün loncadaki arkadaşlarımla iyi anlaşırım, onlar da benimle..
En çok da Mesut/Yusuf, Serkan
Tabii ki bir istisna hariç bilen bilir..
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- slymn466
- Salgın Koruyucusu
Berk sen cansuya fırça bıle atmısın bana kızdı abi dıyordu:D
Fenoman
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Cansu kim sen kimsin? :mrgreen:slymn466 yazdı:Berk sen cansuya fırça bıle atmısın bana kızdı abi dıyordu:D
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- slymn466
- Salgın Koruyucusu
yok ben abısıyımEmirBerkKorkmaz yazdı:Cansu kim sen kimsin? :mrgreen:slymn466 yazdı:Berk sen cansuya fırça bıle atmısın bana kızdı abi dıyordu:D
Fenoman
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Olası Şaheser Listesi
Tskxdxkomutan Ashab-ı Kehf -üretti-
Tskxkxoramiral Ecel Getiren
Tskxkxmareşal Ecel Getiren
Tskxkxkomutan Ecel Getiren
Tskxhxgenelkrmay Ejder Asa
Tskxhxalbay Ejder Asa
Tskxhxbreak Ejder Asa
Tskxdxebkk Ashab-ı Kehf
Tskxdxforward Ashab-ı Kehf
Tskxkxyeniçeri Ecel Getiren
[/b][/i]
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Tskxhxtatanga nerede, 29 ettim onu. :twisted:Tskxgenelkrmay yazdı:
@_-_!!_-_@==Hava Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1)Tskxkxgenelkrmay=[=LONCA KURUCU={LİDERİ}=]<======>_!_GENELKRMAY BAŞKANI_!_<======>
2)Tskxhxorgeneral=[=LONCA KURUCU=LİDERİ=]
3)Tskxhxbreak======PAZAR GÜNÜ SABAH 11:00 EMİN ÖNÜNDE ARZ SANCAK TOPLANIYORUZ...
4)Tskxhxwildwest
5)Tskxhxalbay=[=RÜTBELİ=SÖZÜ GEÇER=]
6)Tskxhxtatanga=[=RÜTBELİ=SÖZÜ GEÇER=]
7)Tskxhxsayko
Tskxhxuğur======PAZAR GÜNÜ SABAH 11:00 EMİN ÖNÜNDE ARZ SANCAK TOPLANIYORUZ...
9)Tskxhxkomutan=[=RÜTBELİ=SÖZÜ GEÇER=]======PAZAR GÜNÜ SABAH 11:00 EMİN ÖNÜNDE ARZ SANCAK toplanıcaz
10)Tskxhxhayaletler======PAZAR GÜNÜ SABAH 11:00 EMİN ÖNÜNDE ARZ SANCAK TOPLANIYORUZ...(49 luk büyücünü)
11)Tskxhxyakubu
12)Tskxhxzwo
13)Tskxhxsakarya
14)Tskxhxsütçüimam======PAZAR GÜNÜ SABAH 11:00 EMİN ÖNÜNDE ARZ SANCAK TOPLANIYORUZ...(Fenomen)
15)Tskxhxcoskun======PAZAR GÜNÜ SABAH 11:00 EMİN ÖNÜNDE ARZ SANCAK TOPLANIYORUZ...(49 lwl büyücünü)
16)Tskxhxtsubasa
17)Tskxhxzozu======PAZAR GÜNÜ SABAH 11:00 EMİN ÖNÜNDE ARZ SANCAK TOPLANIYORUZ...[color]======PAZAR GÜNÜ SABAH 11:00 EMİN ÖNÜNDE ARZ SANCAK TOPLANIYORUZ...(49 lwl büyücünü)
[/color]
Ekledim bak.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Olası Şaheser Listesi