Herkese İyi Oyunlar Diliyorum...
Benim adımı Loncada Var diye Yazmışsınız Fakat Ben Yokum.....Başvurum olmamıştır....
İmran Yalçın.....
İyi Oyunlar.........
Eminönü Sunucusu DİRENİŞ Loncası Kurulmuştur...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eminönü Sunucusu DİRENİŞ Loncası Kurulmuştur...
Selamlar...shaleeh yazdı:Herkese İyi Oyunlar Diliyorum...
Benim adımı Loncada Var diye Yazmışsınız Fakat Ben Yokum.....Başvurum olmamıştır....
İmran Yalçın.....
İyi Oyunlar.........
Ufak Bi Yanlış Anlaşılmadan Dolayı Kaynaklanmaktadır Bu Hatadan Dolayı Özür Dileriz...
İyi Oyunlar.
Hayırlı Olsun
Selametle.
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Hz. Muhammed

- emrecc
- Salgın Koruyucusu
Eminönü Sunucumuzun Güzel İnsanlarından Kurulan Loncanız İnşallah Güzel İşlere , Güzel Dostluklara Vesile Olur , Olması Dileğiyle

Suskunluğum Asaletimdendir
Şifacıgeorge ,GeoRGeouS
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Hayırlı,ugurlu olsun.Bi takım bu kadar iyi olamazdı...
Saygılar..
darkmoon/xXdarkmoonXx/Çavuşcann/Paranormal
Saygılar..
darkmoon/xXdarkmoonXx/Çavuşcann/Paranormal
- hakan6767
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: DİRENİŞ
imran kardeşim bu lonca gerçek dostluk ve arkadaşlardan oluşan bir loncadır kesinlikle 2 li oynama yoktur senn şu yazını gördükten sonra gelmediğine çok sevindim. . Nightbirt..kozlulu. Nzabulam
VARLIĞIMLA KIYMET BİLMEYENLERİ YOKLUĞUMLA TERBİYE EDERİM...!!!
Öncelikle Tüm Direniş Loncasına Selam Ederim.. Loncanız Hayırlara Vesile Olur İnşallah..hakan6767 yazdı:imran kardeşim bu lonca gerçek dostluk ve arkadaşlardan oluşan bir loncadır kesinlikle 2 li oynama yoktur senn şu yazını gördükten sonra gelmediğine çok sevindim. . Nightbirt..kozlulu. Nzabulam
Ve Engin ABİ tarafınızdan tarafıma yapılmış ikili oynama ithamı gerçekten beni üzdü. Öncelikle beni loncanıza alacağınızı hatta geri döneceğinizi söylediniz ..O zamandan sonra ne loncaya alındığımı ne alınmadığımı bana belirtmediniz ve bunun sonucunda ismimi gördüm ve Loncanızda bulunmadığımı belirttim. He İkili oynamaktan ne kastettiğinizi sizde biliyorsunuz bende biliyorum. Eğer yaptığım Hal ve Hareketler İkili oynamaksa ve Siz benim samimiyetime inanmıyorsanız..Ben buna susarım ve tek bir cevap vermem. Kişi kendinden bilir işi sırrıyla hepinizi selamlıyorum...Bir daha da konuya cevap yazmayacağım...Hayırlara Vesile Olur inşallah..Hayırlı Oyunlar...
Hayat Yaşayarak Öğrenmekten İbarettir..
- HAMMERHEADD
- İskele Babası
Hayırlı Olsun Çok Sağlam Lonca Kurmuşssunuz ve hepside tanıdığım sevdiğim ve kaliteli insanlardan oluşuyor. Başarı kaçınılmaz bu durumda uzun ömürlü olması dileğiyle...
HAMMERHEAD
HAMMERHEAD
hear me now! all crimes should be treasured if they bring thee pleasure somehow 

Değerli Dostlarım..
Gerek yönetimi, gerek lonca elemanlarıyla gerçekden saygın insanlardan oluşturulmuş bir lonca. Sizleri ve sizi bir araya getirenleri tebrik ediyorum. Siz eski dostlarıma selam eder, Yardımcı olmak adına elimden ne gelirse yapmaya hazırım.
ReFik..!
Gerek yönetimi, gerek lonca elemanlarıyla gerçekden saygın insanlardan oluşturulmuş bir lonca. Sizleri ve sizi bir araya getirenleri tebrik ediyorum. Siz eski dostlarıma selam eder, Yardımcı olmak adına elimden ne gelirse yapmaya hazırım.
ReFik..!
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

- RaiNBLacK
- Sahaf Yardımcısı
Öncelikle Selamlar
Yorum Yapan Tüm Dostlarıma Saygı Ve Sevgımi Sunuyorum...
Yapılan Tüm Başvuruları Gözden Gecirdigimizde Yogun Bir İstek Var Eminönü Sunucusuna Cok TEŞEKUR Ediyorum İnşallah Kurdugumuz Bu DOSTLUK Adı Altında Olan DİRENİŞ LONCASI Sizlere Layik Olma Yolunda Cok Emin Adımlarla İlerliyecektir...
SAYGILARIMLA
DİRENİŞ LONCASI Yönetim Kurulu
Rainblack
Yorum Yapan Tüm Dostlarıma Saygı Ve Sevgımi Sunuyorum...
Yapılan Tüm Başvuruları Gözden Gecirdigimizde Yogun Bir İstek Var Eminönü Sunucusuna Cok TEŞEKUR Ediyorum İnşallah Kurdugumuz Bu DOSTLUK Adı Altında Olan DİRENİŞ LONCASI Sizlere Layik Olma Yolunda Cok Emin Adımlarla İlerliyecektir...
SAYGILARIMLA
DİRENİŞ LONCASI Yönetim Kurulu
Rainblack