Grup bölgeleriyle alakalı önemli birşey!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Berekost
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Grup bölgeleriyle alakalı önemli birşey!!!

Mesaj gönderen Berekost »

Arkadaşlar grup bölgelerinde tank lazım olacağını anladıklarında ofansif savaşçılar alınmıyor hatta bazı kişiler savaşçılar buraya girince işe yaramaz diyip full büyü şifa yapıyorlar.Bunun yüzünden tank olmak zorunda kalıyoruz.Ve içeri girmiceksen büyüler ve şifalar bize içerdeki itemleri versinler ve verilmiyor yani tank olmak zorundayız illaki migrat ve sığınak görevlerimiz nolucak böyle diyen arkadaşlara sesleniyorum.Bir de tank olsan alıyorlar ama en alasından olmak zorundasın ben öyle değilim alıyorlar atıyorlar bölgeler gelince büyüler ve şifacılar biraz daha önem kazandı ve onlar yüzünden demim ama onlar savaşçılar lazım değil diyorlar ve bizim girmemiz zorlanıyor.Buna bir çözüm olsa çok güzel olur tank ofansif durumu olunca biraz şifalar büyüler ön plana çıktı diye düşünüyorum.Ve ofansif arkadaşlarımız benim gibi sığınaklara ve migrata girmekte zorlanıyorlar ofansifler elinde ecel itemler yücelen halit örneğin böylelerini alıyorlar ofansiflerin benim düşüncem bu tabiki...
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Grup bölgeleriyle alakalı önemli birşey!!!

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Eh biraz da "Şifacılar" ve "Büyücüler" tercih konusu olsun ne dersin?
Hep "Savaşçılar" mı ilk olacak?
Bu arada Junon kesen kişilere bakıyorum 2 büyü 2 savaş 2 şifa giriyorlar... ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

s*k*r*m bölgeni beeee banane oyundan bölgeden nadide eşyadan ;) :mrgreen: :mrgreen:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Yıllardır savaşçı hakimieti ön plandaydı. Dikkat ettiniz mi bilmem ama büyüler gruba hep en son alınırdı ;) Savaşçım var ama maden topluyorum büyücümle krallar gibi sığınaktayım. Mısır çarşısına gir büyücünle direk grup atarlar ;)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Berekost
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Berekost »

İŞte arkadaşlar onu diyorum bende tamam büyüler ve şifalar ön planda olsun o birşey değil bizim görevlerimiz nolucak sizlerde zırhlar varken nadide eşyalar varken bizde niye olmasın.Giremiceksek görevlerimiz direk olsun ve item verilsin bize madem.
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ProfessionaL »

Merhaba ,

Burada kişilerin bilgisizliği ön planda. Yoksa savasçı sınıfı artık işe yaramıyor diye birşey yok. Sığınak Bölgelerinde Büyücü üstünlüğü hakim olabilir fakat MİĞRAT için bu geçerli değil. Daha detaylı inceleme yaparak tekrar düşününüz. Her zaman favori sınıfım savaşcıdır. Çok iyi bir savasçıyı şuan almayacak kişinin aklından şüphe duyarım ;) Çok iyi olmak ise size kalmıştır.

mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

ProfessionaL yazdı:Merhaba ,

Burada kişilerin bilgisizliği ön planda. Yoksa savasçı sınıfı artık işe yaramıyor diye birşey yok. Sığınak Bölgelerinde Büyücü üstünlüğü hakim olabilir fakat MİĞRAT için bu geçerli değil. Daha detaylı inceleme yaparak tekrar düşününüz. Her zaman favori sınıfım savaşcıdır. Çok iyi bir savasçıyı şuan almayacak kişinin aklından şüphe duyarım ;) Çok iyi olmak ise size kalmıştır.

mckeremV

“Genel Etkileşim” sayfasına dön