Arz lara yapılan bu kadar tölerans yeter ama artık

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Arz lara yapılan bu kadar tölerans yeter ama artık

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Bu nasılbı yonetımdır bu nasıl bı anlayıstır.
Oyunda arzları zorlastıracak hersey ortadan kalkıyor. Sıralıyorum ;

1-Handan ın o kadar ıcerde olması
2-Haseki kapısı
3-Bölgelerdekı saheserlerın hep arzlara dusmesı

bu konuyu acma sebebım bu 3. madde . Bunu yenı katılan arkadaslar bılemez ama bızım gıbı 3 yılı devırmek uzere olan kullanıcılar bılırkı oyundakı yonetıcı arkadaslarda nedense bı Arz sevgısı var . Bu 3 yıl oncede boyleydı.Tamam sızın kendı sorununuz bız Arz olmayın demıyoruz barı bu kadar bellı etmeyın . Ben 3 yıllık tecrubeme dayanarak cok ıyı bılıyorum kı bolgelerdekı saheserler (Zırhlardan kastedıyorum) baya bı arzlarda olucak arzların yarısında boyle saheserler olduktan sonra sıra Lodos lara gecıcek bunun boyle olduguna 3 yıllık oyun tecrubemı katarımkı bu boyle olacak yazıkkı sıze bu adaletsızlıgınızden dolayı . Diyecek baska bı lafım yok .

Herkes bılsınkı sakın saheserlerı dusurmek ıcın bosuna umıtlenıp ugrasmayın.Bazı arzlara dustukten sonra sıra Lodso lara gelıcek bunu ben dahıl bazı eskı arkadaslarımda gayet ıyı bılıyor. Bu ıs boyle yurumez bu aksam 2 kere junonba gıdıcez eger kı yınede bı sey cıkmassa bundan sonrakı laflarım hep argo olacaktır.
Kasvet Sarmasık zırh dusmus eee nede olsa Sirkots un ekıbınden aynı sekılde Beacimsu GB AMfılıkator yıne aynı ekıp soyleyecek sozum yok
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Arz lara yapılan bu kadar tölerans yeter ama artık

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bölgelerdekı saheserlerın hep arzlara dusmesı

Saçmalığın daniskasi bende okadar grup bölgelerine girdim madalyadan başka bişi düşmedi şans işi arkadaş ŞANSSSSSSSSSS
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

ıste senın gıbı oyuna 1 yıl once gelen herkes bunu soyler /nah sans ısı sen daha bılmıyosun Arzlara tanınan toleranslara lutfen bu cocuk gıbı sacma cevaplar atmayın
XXCEZAXX
AydoLdu1991
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen AydoLdu1991 »

Yönetim bizim için en Uygun neyse onu düzenler.. ;)
Video kaldırılmıştır. Lütfen imza içeriğinde video kullanmayınız!
[GM]Orti

Yeni Aldığım Telefon ;)
ertoo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ertoo »

Ne kadar tek yönlü olduğunu o kadar belli etmişsinki. Bak arzlara yapılan haksızlıklar.

1-) Bütün GM ler neden lodos klanında oluyorlar. ve etkinlik olduğunda haliyle arzlar genellikle eziliyor.
2-) Meteor bölgesi açıldı ve oradan babı aliye yeraltına giden arzlar ölmeden gitmesi neredeyse imkansız. Lodos sancağı hemen yolun üstünde ve 7/24 mutlaka birileri oluyor. ( komutandan bahsetmeyin bende bir arzım ve günde 6-7 saat bomboş duruyor emin olun )
3-) Sığınaklar açıldı sevindik. Ama bir baktık giriş mısır çarşısında. Sonra girmeye çalışan arzlara noldu. Hüsran ! Kapıda aç sürüsü dolu.
4-) Şansını migratta deneyen oldu bi gitti. O da ne ? Hemen lodos sancağının dibinde ne kadar kessende 1 dk içinde gidip geri geliyolar.

ayrıca itemlerin arzlara düşmesi kadar saçma bir fikrin olduğu için kendinle gurur duymalısın :D Yönetim eğer torpil yapacaksa tanıdıklarına vs. yapar. Rastgele yapmaz kimse ;) Yönetimin kimseye tölerans verdiğinede inanmıyorum.

Haseki kapısının açılması bence oyun hikayesinede uygun , ayrıca gerçektede mısır çarşısının sürüyle kapısı var ;)

Bu zamana kadar arzlara yapılan haksızlıklar yetti ! Umarız ilerki zamanlarda yönetim lodosları kayırmadan şeyler yaparlar ...
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

erto o GM lerın Lodos olması tamamıyen gostermelık bı durum bu bır ıkıncısı etkınlıkle arzların olmesının ne alakası var
ucuncusu bu oyunu 3 yıl oynayan bırısınden daha ıyı bılemessın GM lerın arz sevgısını dorduncusu mısır carsısında co kkapı oldugnu bızde bulıyoruz besıncısı komutanı bana 6 saat bos goster sen hadı bakalım altıncısı bab-ı ali ne lodosların ne arzların tam ortada olan bı yer eger oradan gecemıyosan dıyecek lafım sozum yok sana
yedıncısı ben kendımden hep gurur duydum duyuyorum bu sana dusmez . Sen daha o Arz sevgısını bılmedıgın ıcın boyle konusursun . Yaptıklarını bılmıyosunuz daha . Adamlar gozluk acıgından tut kod yazmaya kadar hıle yapıyolar sen ne dıyosun gec oraları o saheserler sans la alakası bıle yok bılıyoruz nasıl dusurduklerını.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
erdem3451
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen erdem3451 »

Haseki Kapısını hakkında Yönetimi Karalayan eleştiriler sadece Konunuzun devamında gelen satırların değerinin düşmesini sağlar... ;) Hrşeyin Mantığı ve kuralı var...

Dİğer yandan Arkadaşında dediği gibi Kendinizle gurur duyun harbi : :) Yönetim Ismarlama mı gönderiyor torbaları şimdi bunu mu ima ediyorsunuz... :D Kardeşim Senınde ve Diğerlerinin Farkında Olmadan Söylediği Mesaj Şudur ki ;

Arzlar Oyunda Daha Profesyoneldir bu nedenle Grup Bölgelerinde Başarılılar .... 8-)
ertoo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ertoo »

xxcezaxx yazdı:erto o GM lerın Lodos olması tamamıyen gostermelık bı durum bu bır ıkıncısı etkınlıkle arzların olmesının ne alakası var
ucuncusu bu oyunu 3 yıl oynayan bırısınden daha ıyı bılemessın GM lerın arz sevgısını dorduncusu mısır carsısında co kkapı oldugnu bızde bulıyoruz besıncısı komutanı bana 6 saat bos goster sen hadı bakalım altıncısı bab-ı ali ne lodosların ne arzların tam ortada olan bı yer eger oradan gecemıyosan dıyecek lafım sozum yok sana
yedıncısı ben kendımden hep gurur duydum duyuyorum bu sana dusmez . Sen daha o Arz sevgısını bılmedıgın ıcın boyle konusursun . Yaptıklarını bılmıyosunuz daha . Adamlar gozluk acıgından tut kod yazmaya kadar hıle yapıyolar sen ne dıyosun gec oraları o saheserler sans la alakası bıle yok bılıyoruz nasıl dusurduklerını.
sadece gülüyorum --> :D
Tutturmuşsun ben 3 senedir oynuyorum diye. Bende oynuyorum betadan beri. GMlerde arz sevgisi olması bi şeyi değiştirmez. Çünkü genellikle lodos oluyorlar ve arzları kesiyorlar ;) Ayrıca ben orada babıaliden bahsetmedim. Meteora girince karşında lodos sancağı var ve sürekli birileri oluyor BU ne demek arzlar oradan kesilmeden geçemez demek. Lafımı nasıl okudun anlamadım. Adamlar hile yapıyolar demişsin. Hile yapanlar var doğru ama sadece arzlar mı yapıyo :D:D Güldürme ya yok neymiş programla şaheser düşüyomuş yok şu bu . Fasa fiso kendini kandırıyosun
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

xxcezaxx sadece sana şunu söylüyorum yazdiklarindan
Kasvet Sarmasık zırh dusmus eee nede olsa Sirkots un ekıbınden aynı sekılde Beacimsu GB AMfılıkator yıne aynı ekıp soyleyecek sozum yok

Beacimsu kasvet veya sirkost ekibinden değildi dün gece İlkyardim Paladinn Xsafabeyx Sevdali Sifacigeorge Beacihsu bu 6 kişi vardi zirhi düşürdüğünde kaç defa ayni ekiple kesibe gidip kesememiştik 50 cana kala ölmüştük ve dün gece önceki tüm hatalarimizdan ders alarak daha dikkatli ve özenerek kestimiz junu yo sayesinde ödül Beachimsu düştü ve bu durumda ne kasvetin ne sirkoskt yokdu grubumuzda bilmeni isterim. bu ekip son 1 haftadir boşş lari kesip ilk hediye olarak zirhi düşürdü dün gece isyan etmene gerek yok edecek bir i varsa benimdir 17 defa kenan 8 defa centurum 2 defa juno kesmemize rağmen bir defa bana efsun düşmedi ben ağzimi bile açmiyom şanş işi diyerek geçiştiriyom artik ( ilkyardim )
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

kendımle gurur duydugum sızı ılgılendırmezz demıstım. ılk olarak arzlar - lodoslardan nereye daha guclu sen nerede yasıyosun boyle.
Erto hıle var dıyosun bıde benı karsına alıyosun anlayamadım.
İlkyardım sana gelınce Sirkots ekıbını son yasanan olaylarda herkes ogrendı artık o saydıgın ısımlerın hepsı sırkotsun pesınden kosuyolar .Halıyle sırkots da havalara gırıyor.Yazık sızlere bız kac kere kestık junon u guncelleme olmadıgı ıcın bı sey dusmedı.Eee bu zamana kadar bu adamlar junon kesmedı ve yenı guncellemeden sonra kesmeye basladı bu adamlar nereden bılıyodu boyle oldugunu lutfen bıraz aklı basında adamlar olun
XXCEZAXX

“Genel Sohbet” sayfasına dön