Arkadaşlar,
Oyuna Giriyorum Oyuna Gırer Gırmez Tak Diyor Oyundan Dusuyorum.Lütfen bı yardım edin diğer chara geçiyorum onda da ileriliyorum bıras düşşüyor snra onada gırdıgımde tak dıyorum dusuyorum.Char sifresini de kimse bilmiyor :S
[DEV] [GM] Lütfen bakınnn..!
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
[DEV] [GM] Lütfen bakınnn..!
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Lodos
Re: [DEV] [GM] Lütfen bakınnn..!
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı

Sende yönetici yalaklı yapma biliyorsan söle bilmıyorsan cık git konudan fıtıl oluyorum sizlere... Kardeş carındab aşka birisi olabilirProfessionaL yazdı:4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)

- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Lodos
Merhaba ,Effairenclik yazdı:Sende yönetici yalaklı yapma biliyorsan söle bilmıyorsan cık git konudan fıtıl oluyorum sizlere... Kardeş carındab aşka birisi olabilirProfessionaL yazdı:4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Yönetici yalaklı yapıcak bir konumda değilim
Varolan oyunu kaldırıp yeni sürümü yüklemenizi öneririm.
Forum kuralları için ; viewtopic.php?f=52&t=18
mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
- kertenkele
- Demirci Çırağı

Kuralları okumaya yönetici yalakası diyenlere de ben fıtıl oluyorum ne tesadüfEffairenclik yazdı:Sende yönetici yalaklı yapma biliyorsan söle bilmıyorsan cık git konudan fıtıl oluyorum sizlere... Kardeş carındab aşka birisi olabilirProfessionaL yazdı:4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Aynen ya oyuna giriyorum 3 dakka sonra yık görev yapamıyoruz vallaha bu ne biçim iş
Konu bir yönetici tarafından kitLenicek oLması nedeniyLe bir konu hakkında bende birşey söyLemek istiyorum. Sayın yönetici konuyu kitLerken aşağıda wereceğim konudaki iLetimede cewap atarsanız sewinirim :mrgreen:
viewtopic.php?f=46&t=23144&start=70
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- kertenkele
- Demirci Çırağı

konu zaten kilit ne koparırsak kardır çakaaalUcube yazdı:Konu bir yönetici tarafından kitLenicek oLması nedeniyLe bir konu hakkında bende birşey söyLemek istiyorum. Sayın yönetici konuyu kitLerken aşağıda wereceğim konudaki iLetimede cewap atarsanız sewinirim :mrgreen: