Anket :Oyun hangi levelde güzeldi 39-49 ???
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Anket :Oyun hangi levelde güzeldi 39-49 ???
49 dAHA zevkli
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
- Platon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna yeni kombinasyonlar eklenince birçok kişi alışamadı ve 39 level zamanına dönmek istedi. Peki ya level gelmeseydi ki gec geldiği icin o kadar eleştiri yapıldı.. Ya da leveller gelmiş ama biz hala ekstra birseyler olmadan aynı skilleri kullanıyor olsaydık daha mı zevkli olacaktı? Bundan sonra da yeni levellerle yeni skiller gelecektir ona da alısamayan "49 bile daha iyiydi abi" tarzında laflar edecektir.Bu ikv bu lafları daha coookk duyacaktır... 39 level zamanında şansa da yer vardı şimdi olay tamamiyle karakterini kullanabilme becerisi..
Kendini bil..
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bencede 39 Leveller daha zevkliydi.

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Bnce 49 çünkü 49 lwl ler gelmeden önce büyücü bir hiçti bende büyücü char dışında başka char oynamadığım için :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
-
- Salgın Koruyucusu
MORDuMan yazdı:39ken max daha iyiydi kritik modaydı vslerin tadı bir başkaydı tabi benim oyunu çözmem biraz uzun sürmüşdü o zamanlar xD
sonra ha alışdım ha kasdım dedim bakdm 49 gelmiş iyi kötü gene kasdım 44 oldum 45 olunca hasar düşüyor dediler kulakları çınlasın yapımcılara az sövmedim 44de ara verdim oyuna sonra tekrar başladım buralara kadar geldm sonra sunucu değiştirdim yakınlarım bilir ordada baya bi iş gördük bazı nedenlerden dolayı gene bırakmak zorunda kaldm geçen gün giriyim dedim yeni sürümü indirmemiz gerekiyomuşdu falandı filanda ...tir et dedm burdan devam ederiz(eski günlerdeki gibi)
yani demek istedğim 39ken oyun daha güzeldi.
BuRakkk Boşwer LeweLi Beni Kesİn BuL Oyunda We ya Msn ' de BuL acilll ! ! :idea:
~FerDi _
Bizi BizDéN Ba$Ka KimSé iLgiLénDirMéz KimSéDé BizimLé iLgiLénMésin GéRékMéz . . !