ewt itiraf ediyorum böyle bir kod yazma war biz ayarladık yönetimle IIZMITLII girdiği gurup bölgelerinde şaheser düşmicek ama bizden her hangi biri girdiğinde en kralı düşücek önce pc başına bi adam oturttuk sobee de sadece kod yazıyordu sonra baktık böyle olmicak yorucu biz bi kod yazma programı yazıp sobeye yolladık artık onu kullanıyolar bütün şaheserler bizde içiniz rahat olsun
artık itiraf ettim rahat yatabilirim
[ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...
Re: [ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...
xsercanx yazdı:ewt itiraf ediyorum böyle bir kod yazma war biz ayarladık yönetimle IIZMITLII girdiği gurup bölgelerinde şaheser düşmicek ama bizden her hangi biri girdiğinde en kralı düşücek önce pc başına bi adam oturttuk sobee de sadece kod yazıyordu sonra baktık böyle olmicak yorucu biz bi kod yazma programı yazıp sobeye yolladık artık onu kullanıyolar bütün şaheserler bizde içiniz rahat olsun
artık itiraf ettim rahat yatabilirim
Kimisun uşağum sen..Kimlerdensin.. Seni tanmam velin gelsin.. Ve büyüklerin işlerinede burnunu sokma.. havuraya savrulur cidersun he
Sen çimsunda program yazacan
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Eminönü sunucusunda ikinci zırh Beachimsu'ya düştü. İZMİTLİ yine avcunu yaladın heralde kardeş.İçinde böyle fesatlık olduğu sürece de devam edeceksin hüsrana uğrmaya.Milletin konusunu kapattırmak için elinden geleni yapmışsın.İnşallah YÖNETİME atıığın iftiralar gözden kaçmaz ve gerekli cezayı alırsın.Adamlar susmuş olmamış,gülüp geçmiş yine olmamış.5 yaşındaki küçük çocuklar gibi her yazıya saçma salak cevaplar yazıyorsun kimseden utanmıyorsan loncandaki elemanlardan utan.Arada bir de el değiştir.Hep aynı avucunu yalama.Ufaklık.
Ne idüğü belirsiz herif.. Ben gerekli kesimleri yapmışım..Hatta daha evvel kesmişim.. Hem birkereden fazla kesmişim. Bundan sonrası zaten yönetimde bitiyor... He bana şöyle bir tavsiyede bulunursan anlarım
Yönetimden bir adam bul ..
Bu uyar bak
Ama gelelimki ben kimsenin hakkını yemek istemem...Kimin hakkı neyse ona o verilsin..
Ve şimdi gelelim sana
Sen isminden ne kadar utanç duyuyorsun ki cakma hesap ile bana burdan yazı yazıyorsun. İlk önce soyunu sopunu yaz.. Kimsin nesin Kimlerdensin... He ben ismimden dolayı büyük bir utanc duyuyorum yazamam dersen
No problem... Bir srseriyi kaale almam bile yanlış
Bu uyar bak
Ve şimdi gelelim sana
IZMITLI gereken cevabı vermıs sıze oturun halınıze uzulun sevınecegınız yerde. 10 17 yasındakı bebeler sızı
XXCEZAXX
Sizleri anlamak , sizlere laf anlatmak imkansız gerçekten.Yönetim sizi kayırıyor , şaheserleri kodlama kullanarak size düşürüyor diyorsunuz..Böyle birşeyin olmadığını , bunun sadece bir iftira olduğunu aklı başında insanlar zaten anlıyorlardır.Amacınız belli daha önce de söylediğim gibi.
Yönetici arkadaşlardan rica ediyorum konuyu kilitlesinler,silsinler.Ve bu iftiralara gerekli cevabı,cezayı versinler.
Ve son olarak RoA üyelerinden tekrar rica ediyorum.!Bu arkadaşlara laf anlatmanın imkansız olduğunu gördüğünüz halde , cevap yazmanızın bir anlamı yok.Lütfen kendi hallerine bırakın.
Yönetici arkadaşlardan rica ediyorum konuyu kilitlesinler,silsinler.Ve bu iftiralara gerekli cevabı,cezayı versinler.
Ve son olarak RoA üyelerinden tekrar rica ediyorum.!Bu arkadaşlara laf anlatmanın imkansız olduğunu gördüğünüz halde , cevap yazmanızın bir anlamı yok.Lütfen kendi hallerine bırakın.
http://anadoluakincilari.com
http://anadoluakincilari.com/portal.php

http://anadoluakincilari.com/portal.php

Bütün herkes icin kullanmıyorum bunu..Cabo yazdı:Sizleri anlamak , sizlere laf anlatmak imkansız gerçekten.Yönetim sizi kayırıyor , şaheserleri kodlama kullanarak size düşürüyor diyorsunuz..Böyle birşeyin olmadığını , bunun sadece bir iftira olduğunu aklı başında insanlar zaten anlıyorlardır.Amacınız belli daha önce de söylediğim gibi.
Ama belli adamlar varki zaten İsimlerini saymaya gerek yok..
Ve Sizi neden karalamak isteyelim ki.. Banane be sizden Ben olanı yazıyorum...
Sizle düşman değilim kavgalı değilim ne icin böyle birşeye tenezzül edeyimki...

Bir RoA başarısı daha.Umarım bu başarayıda baltalamaya yok kod yazıp düşürüyolar gibi saçma sapan olaylara çekmeye çalışan olmaz.

Fihgterr / webcatan-Fihgter/Elber
www.anadoluakincilari.com
Büyücü'nün zırhı zekasıdır.
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Elber yazdı:
Bir RoA başarısı daha.Umarım bu başarayıda baltalamaya yok kod yazıp düşürüyolar gibi saçma sapan olaylara çekmeye çalışan olmaz.
Bize bunları RoA başarısı diye anlatmanız pek de doğru değil.Ben lodos arkadaşlarıma katılıyorum fakat şimdilik onlar kadar sert bir tutum izlemeyeceğim.Bu başlık altında sitem eden arkadaşlarım hepsi Junon'u defalarca kesmiştir,onlarca kez keseni de mevcuttur.Fakat bu durumda bile kayda değer hiçbir şey elde edememeleri pek de hoşlarına gitmemektedir.Siz ki,konunuzun altında 2 farklı Junon kesimi fotoğrafları mevcut,ve ikisinden de zırh düşüyor!Merak ettim de uzun zamandır süregelen bu şansınızın kaynağı nedir ? Demiyorum kodla veya farklı bir metodla bunları elde ediyorsunuz,ama olanlar hepimizin kanına dokunuyor.
2006-2013