Açıkcası anlam veremiyorum :)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kadirsural
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Açıkcası anlam veremiyorum :)

Mesaj gönderen kadirsural »

Öncelikle Selamlar...

Arkadaslar bu konu çok Tartışıldı ama çoğu kişinin kafasında soru işaretleri kaldı... Af olcakmı...
Bence Kesinlikle olmalı... Çünki yapılan hatadan o kadar kişi faydalanms.. oyunun geri sarması gerekirdi... Kaç defa grup bölgeleri geldiğinde oyun geri sarıldı 3 lvl atlamştım tekrar 3 lvl düştüm bendede o kadar emek var.. hata o gözlüklerden faydalananlarda değil hata yönetimde.. Şmdi beni eleştirceksiniz biliyorum ama yönetimde gerçekten hata oldugunu kabul etmek gerekir... Bazı arkadaslar kendine yakıştırmayabilr ama paraya ihtiyacı olup kpsi olanlar böyle bir şeyden faydalanması normal gibi gözüküyor öyle değilmi :) Saygılar..
AydoLdu1991
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Açıkcası anlam veremiyorum :)

Mesaj gönderen AydoLdu1991 »

kadirsural yazdı:Öncelikle Selamlar...

Arkadaslar bu konu çok Tartışıldı ama çoğu kişinin kafasında soru işaretleri kaldı... Af olcakmı...
Bence Kesinlikle olmalı... Çünki yapılan hatadan o kadar kişi faydalanms.. oyunun geri sarması gerekirdi... Kaç defa grup bölgeleri geldiğinde oyun geri sarıldı 3 lvl atlamştım tekrar 3 lvl düştüm bendede o kadar emek var.. hata o gözlüklerden faydalananlarda değil hata yönetimde.. Şmdi beni eleştirceksiniz biliyorum ama yönetimde gerçekten hata oldugunu kabul etmek gerekir... Bazı arkadaslar kendine yakıştırmayabilr ama paraya ihtiyacı olup kpsi olanlar böyle bir şeyden faydalanması normal gibi gözüküyor öyle değilmi :) Saygılar..
Onlar Çok Akıllıda biz salakmıyız ?? ozaman bizimde paramız yok KPmiz olduğu için gidelim bi ton gözlük dolduralım kasamıza sonra ban yiyincede Af istiyoruz. Bence Çok adaletli olmuş..
Video kaldırılmıştır. Lütfen imza içeriğinde video kullanmayınız!
[GM]Orti

Yeni Aldığım Telefon ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön