[ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...
- ZuLFiKaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Qazap
Re: [ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...
Kestikçe devamı gelir, ödülümüzüde alırız elbet
Tebrikler
O zaman dilimi içinde oyunda olmadıgıma nalet ettim şimdi 
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
Tankı atarsa elek. direnci bin olan bir büyücü Tank gelene kadar Junonu oyalar...ZuLFiKaR yazdı: OnceLıkle Tßrk. 2 şifa , 1 savascı , 3 büyücü Gırmıssınız gaLıba . Pekı Tank'ı Zındana Atınca ne yaptınız ? ? . Yada atmadımı ?
Kesim icin tebrikler Ama hediye için tebrik etmem...
Kadro belli o kadroya İtem düşmemesi icin Yönetimin biraz daha adil davranması gerekiyor
viewtopic.php?f=4&t=26135&start=40
linkteki Kayirici nin yazdıgı yazıda fena değilmiş...
- lalalalalala
- Salgın Koruyucusu
E yuh kardeşim yani bundada yönetime bağladınız ya ayakta alkışlıyorum ne diyeyim..Yönetimin işi gücü yok tek tek oyunculara düşen efsunlu eşyaları özel olarak karakterlere ayarlıyacaklar öylemi ? Oyunda düşen efsunlu eşyalar tüm oyunculara eşit şekilde düşmektedir.Hiç bir oyuncu içinde özel olarak ayarlamazlar.Tabi eğer size düşseydi bu yönetim olmaz emek olurdu değil miIIZMITLII yazdı:Tankı atarsa elek. direnci bin olan bir büyücü Tank gelene kadar Junonu oyalar...ZuLFiKaR yazdı: OnceLıkle Tßrk. 2 şifa , 1 savascı , 3 büyücü Gırmıssınız gaLıba . Pekı Tank'ı Zındana Atınca ne yaptınız ? ? . Yada atmadımı ?
Kadro belli o kadroya İtem düşmemesi icin Yönetimin biraz daha adil davranması gerekiyor

- ZuLFiKaR
- Sahaf Yardımcısı
Ordaki alıntı yaptıgın cumleler bana aıt degıl, ben ole bıseyler yazmadım yanlış anlasılmasın...
- ZuLFiKaR
- Sahaf Yardımcısı
O alıntı Bykomando ya aittir Sancak sunucusundan...
lalalalalala yazdı:E yuh kardeşim yani bundada yönetime bağladınız ya ayakta alkışlıyorum ne diyeyim..Yönetimin işi gücü yok tek tek oyunculara düşen efsunlu eşyaları özel olarak karakterlere ayarlıyacaklar öylemi ? Oyunda düşen efsunlu eşyalar tüm oyunculara eşit şekilde düşmektedir.Hiç bir oyuncu içinde özel olarak ayarlamazlar.Tabi eğer size düşseydi bu yönetim olmaz emek olurdu değil miIIZMITLII yazdı:Tankı atarsa elek. direnci bin olan bir büyücü Tank gelene kadar Junonu oyalar...ZuLFiKaR yazdı: OnceLıkle Tßrk. 2 şifa , 1 savascı , 3 büyücü Gırmıssınız gaLıba . Pekı Tank'ı Zındana Atınca ne yaptınız ? ? . Yada atmadımı ?
Senin gibi cogu oyuncu böyle biliyor.. halbuki iş yönetimde bitiyor..Ve Sen neden bukadar kesin konusuyorsun.. Senin bilgin bu konuda nekadar ki cok bilmişlik taslıyorsun... Bu yaratık bu kesimden önce bir cok kez kesildi ve şansa Böyle bir kadroya düştü he
Mevzuyu iyi dinle Saf kardeşim ..Adam istedigi yaratıga bir kod yazar o yaratıktan yazdıgı eşya düşer.. Bunları kafamdan uydurmuyorum zamanında bir kac arkadaşa aynısı yapıldı. Benim bildigim bir kac arkadaş Bide bilmediklerim var tabi
ZuLFiKaR yazdı:O alıntı Bykomando ya aittir Sancak sunucusundan...
- ASIveMAVI
- İskele Babası
- Lonca: Fıerce
Hayal dünyan bayağı bir geniş bunu anlamak güç değil , senin yaptığın yoruma verilecek tek cevap vardır Çekemiyosun bari boş konusmalarında konuyu kirletme ...IIZMITLII yazdı:lalalalalala yazdı:E yuh kardeşim yani bundada yönetime bağladınız ya ayakta alkışlıyorum ne diyeyim..Yönetimin işi gücü yok tek tek oyunculara düşen efsunlu eşyaları özel olarak karakterlere ayarlıyacaklar öylemi ? Oyunda düşen efsunlu eşyalar tüm oyunculara eşit şekilde düşmektedir.Hiç bir oyuncu içinde özel olarak ayarlamazlar.Tabi eğer size düşseydi bu yönetim olmaz emek olurdu değil miIIZMITLII yazdı:Tankı atarsa elek. direnci bin olan bir büyücü Tank gelene kadar Junonu oyalar...ZuLFiKaR yazdı: OnceLıkle Tßrk. 2 şifa , 1 savascı , 3 büyücü Gırmıssınız gaLıba . Pekı Tank'ı Zındana Atınca ne yaptınız ? ? . Yada atmadımı ?
Senin gibi cogu oyuncu böyle biliyor.. halbuki iş yönetimde bitiyor..Ve Sen neden bukadar kesin konusuyorsun.. Senin bilgin bu konuda nekadar ki cok bilmişlik taslıyorsun... Bu yaratık bu kesimden önce bir cok kez kesildi ve şansa Böyle bir kadroya düştü heİşte cogu oyuncu böyle düşünüyor yada düşünmek istiyor...
Mevzuyu iyi dinle Saf kardeşim ..Adam istedigi yaratıga bir kod yazar o yaratıktan yazdıgı eşya düşer.. Bunları kafamdan uydurmuyorum zamanında bir kac arkadaşa aynısı yapıldı. Benim bildigim bir kac arkadaş Bide bilmediklerim var tabi
ASİveMAVİ~~KASVET~~GASVET
Sevgili RoA üyeleri , gördüğünüz üzere iddia edilenler saçmalıktan öteye gitmemekte.Cevap verelim desek , yok..olmuyor.Lütfen İzmitli'ye cevap vermeyin,gülün geçin.
http://anadoluakincilari.com
http://anadoluakincilari.com/portal.php

http://anadoluakincilari.com/portal.php

Sanki sen tebrik etmedin diye bilalde zırhı çöpe atacak kıskançlık yok beyler
Krıpton -- Makhaon -- HerekE